Yenilik insanıyım diyebilirim. Açık fikirler, orijinal düşünceler dikkatimi çeker. Stabil düşünce💭 bana uygun değil. ❌ Yeniliklere çabuk ayak uydurabilirim. Bana kalırsa 👥 refahı için de aynı şekilde kurumlarda değişiklik 🔀 ve reform olmalı. 🌾✨
Yeniliğin ne konuda olduğuyla ilgili bin yıllık bir alışkanlık konusunda çalışmak gerekirken yeni bir şey satın almak gibi konularda zorlanılacak bir şey olmaz.
Elbette karakterinden ödün vermemesi gerekir insanın, ben daha çok ani veya olması gereken değişiklikleri konu olarak almıştım ama bu dediğin çok güzel bir bakış açısı😀
Tabi ki değişiklik olmalı insan hayatında fakat bunu yaparken herkes gibi olmamak lazım o zaman benim bir başkasından farkım kalmaz hepimiz aynı oluruz. Elbetteki beğendiğiniz renkler degısebılır , yedıgınız yemekler , şehiri bile değiştirebilirsiniz bu gayet mümkün fakat hayata bakışı değiştirmek pek mümkün değil. Ben olmaktan çıkarım. Doğru ve gerçek beni ben yapan şeyler. Şimdi kendini değiştirmek için şekilden şekle girenleri izliyoruz görüyoruz. Para için bile neler yapıyor insanlar. Kusura bakmayın biraz kapalıyım galiba bu değişime.
Ya yanlış anladın sen 🤦🏻♀️ yeni bakış açıları, yeni yerler, yeni kitaplar, yeni bir hayat, yeni bir iş, yeni bir arkadaş, yeni bir oda, yeni bir telefon, yeni bir ev, yeni bir hobi, yeni bir yemek vs. ne bileyim benim kast ettiğim bunlardı yoksa herkese benzemeyi elbette bende istemem. Tabi aynı şeyleri düşünüyorsan halen saygı duyarım 🙂
Böyle söyleyince evet sımdı oldu. Yanlış anlaşılma olmuş. Gerçek hayattan alıntı kitaplara yeni farklı şeylerde eklendi. Eskiden resım sergılerıne gitmezdim merak etmeye başladım yenileri ne zaman olacak diye Ama tiyatro vazgecılmezim.
Hayır ben yenilikçi değilim. Ben gelenekçi bir adamım. Geleneklerime bağlı kalmassam geleneklerimi korumassam yenilik diye gavurun geleneklerine kapılmış olurum. Buda türk nesli için hiç iyi bir son olmaz.
Çok gelenekselciyim bu konuda. Her yemek yediğimde Allah’a beni Türk olarak yarattığı ve böylesi bir yemek kültürünü bahşettiği için ettiğim şükürleri görsen gülmekten ağlarsın sjdkd
Evet, kesinlikle! Yeni şeyler öğrenmeyi, farklı bakış açıları keşfetmeyi ve gelişmeyi seviyorum. Sen de yeniliklere açık mısın? Yoksa daha çok alışılmış düzeni mi tercih edersin?
Kendi düzenimi kurmak tercihimdir. Sıradanlık ve normalliğe karşıyım ve evet yeni şeyler öğrenmeyi ve farklı bakış açılarını keşfetmeyi Ben de çok sever ve isterim
Bak açıkçası burçlara inanarak hata yön vermek bana göre değil. ben doğuştan bu şekilde doğmadım, kaliteli bir yaşam ve daha fazla gelişim için bunlar gerekli
Ben empati kurmayı seven birisiyim tabi ki benimde var karşımdakini dinleme ihtimalim. Bende pek burçlara inanmam ama 3 4 burç hakkında bilgim var o yüzden sordum