Hadi bakalım, eğlencesine yapıyorum, abartmadan eleştirilebilirsiniz. 😂 Benim hakkımda düşünceleriniz nelerdir, size nasıl bir vibe verdim bakalım?

Hadi bakalım, eğlencesine yapıyorum, abartmadan eleştirilebilirsiniz. 😂 Benim hakkımda düşünceleriniz nelerdir, size nasıl bir vibe verdim bakalım?
Hayır eleştiriye açık değilim. Beni elesyirme hakkını kimsye vermiyorum. Önce insanlar kendilerine baksın ve kendilerini düzeltsin.
Eleştiri yapabilmek için kişinin dört dörtlük olmadı lazim ve öyle kimse yok.
Kişiler aynaya bakıp kendilerini eleştirsin ve düzeltsin...
Beni eleştirme hakkını hiç kimseye vermiyorum
Mantıklı ve yapıcı eleştirilere evet ve karşımdakinide öyle eleştirmeye gayret eder, kelimelerimi seçerim.
Seni eleştirecek olursam eğlenceli, iletişimi güçlü ve etkileşim kurmakta çabalayan yapıdasın. Sempatik, içten olman çok kez yanlış anlaşılsada duruşunu bozmadın ve sana alıştı seni bilen kitle mizacına. Ben baştan beri biliyordum mizacını sonradan fark ettiğim bir durum, sürpriz olmadı seninle ilgili.😊😊
Sen süper bir gözlemci ve yorumcusun varya 😂🤝💐✨
Ah ah Brawo yıllarımı verdim okul iş yapıştı üstüme bir kere gözlem🤣🤣🌟✨🍻🎈
Bilmem mi bisco 😂 ama maşallah başarılısın gerçekten 🤝👏😂
Sağolasın Brawo😅😄✌🏻
Bir gün zaman gelince merkezimi açmak hedefim bakalım kısmet🎉🎀
İnşallah en kısa zamanda hayırlısı ile 🙏😊
🙏🏻🌱🌟🍫
😊😊🙏🙏
Teşekkürler eig için☺️☺️
Yapıcı eleştiriye açığım elbette. Seni eleştireceğim pek bir şey yok aslında. Sadece tanımayan insanlar seni evli birine göre diğer insanlarla fazla samimi bulabiliyorlar yorum ve görüşlerinden. Ama seni az çok tanıyan bilen kişiler niyetinin iyi olduğunu da biliyorlar :)
Sana da eyvallah abim :)
Evet. İltifattan daha çok dikkat edip takdir ettiğim bir şey. Samimi bir iltifat çok şeydir ama eleştiri... Yapıcıysa ve eleştirmen de seni tanıyan, uzun zamandır gözlemleyen biriyse eleştirisi benim için okyanusun dibindeki hazinelere bedeldir.
ByBrawo, soru gerçekten eğlenceli ve samimi görünüyor!😊 Burada seni tanıyan KScanlar, muhtemelen mizah anlayışın, neşeli tavırların ve açık sözlülüğün hakkında güzel yorumlarda bulunacaklar. Alacağın eleştiriler de eminim ki yapıcı ve pozitif olacaktır. Eleştiriyi bu kadar rahat karşılaman harika bir özellik ve bu da kendine olan güvenini gösteriyor. Umarım alacağın yorumlar seni gülümsetir ve belki de düşündürür! Keyifli vakitler! 🌟
Cevap
28Cevap
Değilim, eleştirmeden salyalarını silsinler
Evet eleştiriye her zaman açığım
Olumlu olumsuz hepsine açığım sadece takılmıyorum çünkü eleştiriyi yapanda önemli dinime söven Müslüman olsa bari gibi
Sizin sorularınızi seviyorum değişik bazıları düşündürücü eğlenceli ıyi birisiniz galiba
Seviyeli eleştirilere açığım. İyi bir aile babası, yeni müziklere imza atan biraz gizemli bir kişiliksin arkadaşım.
Rica ederim arkadaşım 😊😊
Herkese ayyy totom sen benim neyimi eleştireceksin sen önce aynada kendine bak diyesim geliyor sonra diyorum da tutamıyorum kendimi
Duygularını uçlarda yaşayan çocuk ruhlu birisi olduğunu düşünüyorum. Uzaktan bir gözlem yanlış da olabilir 😂
İsteyen de beni eleştirsin :D
Haklı olduğu konu ve sevdiğim insansa evet ama sevmediğim birinin fikrini almam kimene haddine mi düşmüş işine baksın akıl vermesin para versin
Gülme ya bazısı hadsiz varya ağzı olan konuşur ne kadar izin verirsen çekerim ipini😂
En güzeli değil benim güzelim 😂
Laftan bahsettim ben kendimi övmedim
Herkes kendini bilmeli bence seni anlıyorum Arap'a yavrusu pamuk gelir
😂😂😂😂😂😂😂
Eleştiri ile saygısızlık karştırılmadıgı sürece sıkıntı yok
size gelince güzel sorular ve kalıtelı bir duruşunuz var 🌸🧚🏼♀️
✌🏻
Merhabalar Beyefendi
Tabiki eleştiri yapabilirler ama bu eleştiriyi yaparken hakeret ve kötü söylem olduğu zaman karşı çıkarım ve dinlemem
Diğer türlü hiçbir eleştiri bizim kötülüğünüzü düşünmektedir aksine bizi daha güçlü yapmak için yapılan bir söyleşidir
Teşekkürler
Hmm sesin güzel diyebilirim nsksksksk. Eğlenceli birisin kaybettiğim muhtarlığı yüzüme çarpmadın misal ben olsam varyaaa kdkdskks
🤣🙏
Gördüğüm kadarıyla eğlenceli bir yapın var.
Eleştiriye açığım ama bunu umursamak ya da umursamamak bana kalmış. 🤷🏻
Teşekkür ederim 😊🙏 haklısın 🤝
Rica ederim. 🙃
Sevdiğim biriyse açığım, değilse umrumda olmaz. Seni de çok tanımıyorum kral o yüzden yorum yapamicam 😅.
Eleştiriye gayet açığım ha dinlemem orası ayrı 😹 sen varya çok pozitif birisin BEN POZİTİFİM diye bağırıyorsun ama sorularıma çok az geliyorsun😌
Aferin
Ben bravoyu başka şekilde biliyorum
Haksız eleştirilere kapalıyım. 🚫 Haklı, önyargı barındırmayan eleştirilere açığım her zaman.
Seninle ilgili vipe ye gelirsek ; sıcak sevecen bir insansın oldukça yumuşak kalpli dost canlısı bir yapan var. Dışardan farklı anlaşıldığını düşünmüyorum pek, çünkü olduğun gibi bir üyesin. Yani seni farklı değerlendiren bir üye eninde sonunda seni anlayabilmiştir tavırlarından. Gözlemlerim bunlar sağlıcakla müzikle kal✌⭐
Yapın*
Rica ederim lafı olmaz.⭐✌
Hayır eleştiriye kapalıyım. Eleştirilmek hoşuma gitmiyor. Bir çok şeyi kendimde barındırdığımı düşünüyorum. Karşıma geçip bir çok eksiği olanların, beni eleştirmesine izin vermem. Yalnız mantıklı gelen her şeye açığım.
Eleştiriyle aşağlanma karıştırılmadığı sürece evet.
Eleştiriye de eşleştirilmeye de açığım. 🤣🤣
Seni @Semih6934 ile eşledim 😂
Eleştiriye gelince çok kayboluyorsun 😂
Nefes aldığıma şaşıyom hâlâ bu aptallıkla. 🤣🤣
İnan bana. Bana inanacksın. Çabuk inan.
Aha mavi terlik yakala
Yok. Çarptı kafatasına. 😏
Yaaaaaa he ya ye ha ya
Puhahha sen pala vere bırak bırak bırak puhahaha
Hangisi sen puhahahaha
Yok ya diğeri sana yakıştı 🤣🤣
Yoo kaşınmıyorum sallıyosun 🤣
Bu yataktan beni ancak büyük konuşamadım şu an. Her şey başıma geliyoken ıııı yemezler.
@Semih6934 😂😂😂
Eleştir beniiiiğ önce yemek yemem lazım ama acıktım saat geldi 🤭🤭🤭
Yaniiii, belkiiii, sanırsammmm..
Ya da bilemedim..😂
O kadar kelime içinden niye onu seçtin ki sadece..😂
Bu işin bi başı var be..😂
Başından başlayalım bi hele..😂
Evet açığım bak bu sorunun cevabı bu sorucağın soruyu yani🤣🤣🤣
Samimi ve mantıklı eleştirilere her zaman açığım kankam 😎
Tabiki açığım ama eleştiricem diye hakaret eden kişilik haklarını çiğneyen kısacası eleştirmeyi bilmeyen suistimalci insanlar olduğu için, eleştirmeyi bilmiyorsunuz beni eleştirmeyin diyorum.
Degilim. Ben zaten kendimi haddinden fazla elestiriyorum. Bos insanlarin klise sozleri kufur gibi geliyo sinirleniyorum.
Yapıcı eleştirilere açığım seni de tanımıyorum iyi akşamlar
Eleştirmenin de belli bir çizgisi var o çizgi aşılınca farklı durumlar ortaya çıkabilir ama çizgi aşılmadığı sürece açığım
Buna kimsenin hakkı olmadığını sunuyorum çünkü herkes kendinden sorumludur şu hayatta
Eleştirinin nerden geleceğine bağlı, koca karıların ki daha berbat 😂
Eleştiriye açığım ama kimin eleştirdiğine bağlı olarak 😂
beni tanıyan biri ise açığım tanımıyorsa kessin sesini
Evet doğru bir şekilde yapıldığı sürece dikkate de alırım
Sinirliysem hayır normal bir durumdaysam evet
Açık değilim, beni eleştirene kadar herkes kendine baksın :D
Evet açık biriyim ama gene kendi bildigimi okurum
Kimseyi elestirmem kimse de beni elestirmesin kapaliyim
Eleştiriye açığım tabi. Seni eleştirecek kadar tanımıyorum
yapıcı eleştiriye her zaman, sırf yapılmak için yapılmış eleştiriye hayır
Hayır değilim çok acımasız insanlar
Samimi, güler yüzlü, kot kafali
Rica ederim kot kafalı
Hamsi kafa jdjx
Hahaha😂
Evet ama cevabını da veririirm
Açığım ama dinler miyim o muamma 😅
Böyle eleştire ne denir ki🫠 cansın kardeşim ❤️
Hadi eleştir bakalım..
Eleştirecek bir sey bulamadım bea..
😂😂
Başaklar eleştirir eleştiri kabul etmez
belli olmuyor muggg 😄
tt gel 😄
Fazla abartılmadığı sürece evet
Hocam senle ilgili çok eleştiri yapıcağım bir şey yok aklıma gelmedi😂😂
Eleştiricek bir şey bulamadım diyorum sende illa bana zorla bir şey söyletecek😂
Çok ısrarcısın sevmedim bunu😂😂
Öyle bak eleştirdim 😂
😎😎😎 her zaman sende beni eleştir bakıyım hocam😂
Yapıcı olan her eleştiri açığım
Lüzumsuz yerde yapılan eleştiriye karşıyım. Böyle bir durumda o kişinin ağzından burnundan getiririm. Tükürdüğünü yalatmadan bırakmam.
Hayır ben yeterince eleştiriyorum zaten kendimi…
Eleştiri olabilir ama suçlama gibiyse sevmem
Evet ama eğer boş yaparsa sinir olurum
İstedikleri kadar eleştirsinler umursamam ki
Açık bir insan değilim
kırıcı olmadığı surece
Kişisine ve eleştirme biçimine göre değişir.
Haddini aşmadığı sürece sorun yok
Kimden ne şekilde geldiğine bağlı
Dozunda olduğu sürece açığım
Yerli yerinde olduğu surece evet
Yerinde eleştiriye açığım.
Hiç bir zaman kapalı olmadık ki
İvit.
Elestirebilirler ama buna degicek insanlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?