Genel olarak her konuda, gerektiğinde eleştiriyi iyi ya da kötü kabul eder misiniz? Yoksa herşeyi ben bilirim havasında misiniz? :d

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Genel olarak her konuda, gerektiğinde eleştiriyi iyi ya da kötü kabul eder misiniz? Yoksa herşeyi ben bilirim havasında misiniz? :d

Her eleştiriye açık olmakta iyi değildir ve eleştiriyi kim yapıyor bu da önemli bir etken mesela anonim birisinin eleştirisini ben ciddiye almam söylediği kötü sözleri de çünkü o anonimdir.
Yani eleştiri kadar eleştirenler önemli... Haklısın kesinlikle... Bir laf vardır ya "bir lafa bakarım laf mı diye , birde söyleyene bakarım adam mı diye " böyle bir laf vardı hdjdj hemen hemen söylediğinle aynı anlama çıkıyor:)
Yapıcı olmayan yıkıcı olan sözlere açık değilim laf olsun diye karşıma geçip beni eleştiremez kimse izin vermem ama bazı yanlışlarım olduğunda bunu bana gösterene saygım sonsuzdur... Unutmayın ki yıkıcı eleştiride amaç asla siz değilsinizdir! Kimsenin egosunun doyumuna malzeme etmeyin kendinizi eleştiriye açık olmaktan kasıt bu değildir ama bir çok insan bunu böyle algılayarak sizi küçük aklıyla manipüle etmek ister düşmeyin bu küçük oyunlara...
Her önüne gelen eleştirmen falan sanıyor kendini. Eleştiriye açık falan değilim açığız deyince ne oluyor, kapalıyız demek daha mantıklı, eleştirmeye bayılan insanların gözünde “öz güvensiz” gibi görünsen de :D valla biri eleştirmek için ağzını açtığında içimden hatta bazen dışımdan “sen kim köpek” gibi bir cümle geçiyor djdj
Teşekkür ederim 😅🌸
Rica ederim😅😊
Üsluba aykırı olmayan, dozunda yapılan eleştirilere açığım. Özellikle bir eleştiri defalarca kez yapılıyorsa bu eleştiri olmaz, bir insanı bilinçli olarak yermek olur. Bundan da haz etmem.
Cevap
29Cevap
Evet tabi ki de.. ama yapıcı eleştiriler.. yani bana hatamı gösteren tavsiye yol veren eleştiriler.. sırf laf atmak için söylenenleri umursmam
Yapıcı olan her eleştirinin başımın üstünde eri var
Sil baştan filminin kapağını görünce geldim dkfkf
Açığım ama seviyeli şekilde tabi ki.
hoş geldin :d Gelmişken müzikte bırakabilirsin, eğer istersen... Yeni müzikler dinlemek isterim :d
Yerme olan eleştirileri anladığımdan eleştiri kabul etmede problem çekmem. Kendimi o konuda geliştirmeye de çalışırım. Alınırım ama birazcık ama hemen hallederim onu da. 😄
beni eleştirecek insanın benden bir çok konuda iyi olması gerekiyor. öyleyse buyursun değilse kapasın çenesini
Ne söylendiği kadar nasıl söylendiği önemli. Düzgün bir dille yapılan her türlü olumlu eleştiriye açığım.
Evet ama sadece beni tanıyan kişiler için öyle
Tanımayanların beni eleştirmesine izin vermem (olumsuz olumlu fark etmez)
Yapıcı olacak olan her eleştiriye açığım. Gelip karşımda beni ezemez kimse, anasını zkerim
Mantıklı ve adil eleştirilere açığım geri kalanını dinlemiyorum 😎
Konuya göre değişmekle birlikte ağırlıklı olarak pek değilim
Hayır galiba ya da evet bilmiyorum..
Küfür etmediği sürece evet
Hayır
Pek eleştiriye açık biri değilim açıkçası.
Herzaman açığım
Açığım, gülerim, kahkahalar atarız.
Eleştiriye açık biriyimdir.
ben her şeyi bilirim sdfdsf
Sürekli kemdimi eleştirir öz denetim yaparım zaten
beni eleştirenlere çok açığım
Eleştiri en sevdiğim
eleştiriyi yapan insana göre değişir
Kesinlikle..
Evet, açığım.
açık değilim
Açığım