Kişilik & Karakter Hangi tip insanları görünce sinir oluyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Gereksiz şaka yapanlar, çok fazla sevgili yapmanın gururunu yaşayanlar, büyüklere saygısızlık yapanlar, sırf "cool" gözükmek için ateist olan tipler ohoo say anam say bitmez Hangi tip insanları görünce sinir oluyorsunuz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Yalaka ve cıvık insanları görünce sinir olurum... 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. gereksiz insanları 0 0 Yorumla
Gizemli_-Adam Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 314 cevap paylaştı. Sulu davrananlar, Çıktığı erkeklerin-Kizlarin sayısıyla övünenler, Sahte davrananlar vs vs kısaca boş tipler 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% 1 yıl Tshirt değiştirir gibi sevgili değiştirip bana akıl vermeye çalışanlar... Kendı aklınızı kendınıze saklayın 0 0 Yorumla
uur_uurr Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl YalakalarKendini begenmislerYapmacik insanlar 0 0 Yorumla
portakallıjöle Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl düzgün insana hasret kaldık isabella sizin ülkede mi öyle 0 0 Yorumla
Işıldayanmahoçı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cimri zengin insan sevmem hiç bide katilleri hep ne oluyosa bunlardan 0 0 Yorumla
LordofJungle Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl İnsanlara hep üstten bakmaya çalışanları 0 0 Yorumla
öylesinebirseyistee Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 314 cevap paylaştı. Ciddiyetsiz ve kalıbına göre şekil alan tipler. 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı. Yalancı, çıkarcı, iki yüzlü yalaka insanları 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. sürekli dert anlatan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yalaka ve cıvık insanları görünce sinir olurum...
gereksiz insanları
Sulu davrananlar, Çıktığı erkeklerin-Kizlarin sayısıyla övünenler, Sahte davrananlar vs vs kısaca boş tipler
Tshirt değiştirir gibi sevgili değiştirip bana akıl vermeye çalışanlar... Kendı aklınızı kendınıze saklayın
Yalakalar
Kendini begenmisler
Yapmacik insanlar
düzgün insana hasret kaldık isabella sizin ülkede mi öyle
Cimri zengin insan sevmem hiç bide katilleri hep ne oluyosa bunlardan
Cıvık insana tahammül edemiyorum
İnsanlara hep üstten bakmaya çalışanları
İlk madde benim sjsjssjsjsjs
İnsanlar sinirimi bozamıyor
Ben insan sevmiyom 😂
Ciddiyetsiz ve kalıbına göre şekil alan tipler.
Bu ara alayına sinir oluyorum
Her şeyi bildiğini sanan.
Nankör insanlar
Yalancı, çıkarcı, iki yüzlü yalaka insanları
Haddini bilmeyenler
sürekli dert anlatan
yalaka tipler
Egolu insanları
Sen bensin knki. koy gitsin