Kişilik & Karakter Boş yere... ile başlayan cümleyi nasıl devam ettirirsin? HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Boş yere zaman kaybı diyerek olabilir. Keyifli günler.. 🥂✨https://m.youtube.com/watch?v=pEm_BLbKhyc#smell Boş yere... ile başlayan cümleyi nasıl devam ettirirsin? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. boş yere yaşamak istemem. 1 0 Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Boş yere onunla karşılaşmışım.. 1 0 Yorumla
ɱαѵเεℓɱαร Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl https://youtu.be/6F4yzwyEpKs?si=C83lM2ejwXwOqfWw 1 0 Yorumla
gamzesari1 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Boş yere yere göğe sığdıramadığım manite ağlamışım. Klavyede böyle çıktı. Bu sefer ben değil klavye yazdı 😂 1 0 Yorumla
BuzPüskürtenEjder Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Boş yere laf anlatıyorum. Bunu zaten kullanıyorum genelde 😅 kimseye laf anlatamıyorsun maalesef herkes burnunun dikine gidiyor 1 0 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Tüm anlattıklarım hep boş yere kimseye bişiy izah etmeyeceğim icabına katlansınlar 2 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Boş yere hâlâ burada takılıyorum ben yatmaya gidiyorum saat kaç oldu 😃 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Boş yere aldandım, boşuna kandımİrengi gözümde solan dünyada. 1 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hayat boş yere yaşanmaz.Kimsede boş yere karşına çıkarmaz.Ya kabul edersin ya da boş ver dersin😎 1 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Boş yere vakit kaybetmeyin boş insanlarla. Hayat kısa, anlarınızı yaşamaya devam edin.. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Boş yere çalışmamak lazım çalışmanın maddi karsiligi olmali 1 0 Yorumla
siyahsancak_571 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 1 yıl Boş yere canı yanmaz insanın. Ya bir eksiklik vardır geleceğe dair ya da bir fazlalık geçmişten gelen 1 1 Yorumla ᔕEᐯIᗰᔕIᘔ 1 yıl Geleceğe dair eksiklik cümlede anlatım bozukluğuna sebep olmuş. Kulak tırmalıyo. Yüreğinize sağlık 🤍 Yorumla
merry99 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl boş ver. Yaprak sıkılmıştı ağaçtan,bahaneydi sonbahar... 1 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. oturun ayakta koymayalım 2 0 Yorumla
Høøpss Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 373 cevap paylaştı. Boş yere dolu cümleler kullandın boş birine 1 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Boş yere üzmeyin kendinizi, sağlık önemli! 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Boş yere uğraşmışım bazı insanlar için 1 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Boş yere yorulmayalım. 1 0 Yorumla
sarıdilber Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Boş yere bu umutsuz bekleyişler 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı. Boş yere laf anlatıyorum 1 0 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Boş yere insanlara değer vermişim. 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. İnsanları ciddiye almayın 1 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Boş yere sattık Kerem Aktürkoğlunu 1 0 Yorumla
cafecrown Takip Et Guru Yaş: 31 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. ... umutlanmışım. dediğim oldu. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. evlenmişim : ) 1 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 874 cevap paylaştı. Hayal kurma 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
boş yere yaşamak istemem.
Boş yere onunla karşılaşmışım..
Boş yere yere göğe sığdıramadığım manite ağlamışım. Klavyede böyle çıktı. Bu sefer ben değil klavye yazdı 😂
Boş yere laf anlatıyorum. Bunu zaten kullanıyorum genelde 😅 kimseye laf anlatamıyorsun maalesef herkes burnunun dikine gidiyor
Tüm anlattıklarım hep boş yere kimseye bişiy izah etmeyeceğim icabına katlansınlar
Boş yere hâlâ burada takılıyorum ben yatmaya gidiyorum saat kaç oldu 😃
Boş yere aldandım, boşuna kandım
İrengi gözümde solan dünyada.
Hayat boş yere yaşanmaz.
Kimsede boş yere karşına çıkarmaz.
Ya kabul edersin ya da boş ver dersin😎
Boş yere vakit kaybetmeyin boş insanlarla. Hayat kısa, anlarınızı yaşamaya devam edin..
Boş yere çalışmamak lazım çalışmanın maddi karsiligi olmali
Boş yere canı yanmaz insanın. Ya bir eksiklik vardır geleceğe dair ya da bir fazlalık geçmişten gelen
Geleceğe dair eksiklik cümlede anlatım bozukluğuna sebep olmuş. Kulak tırmalıyo. Yüreğinize sağlık 🤍
boş ver. Yaprak sıkılmıştı ağaçtan,
bahaneydi sonbahar...
oturun ayakta koymayalım
Boş yere dolu cümleler kullandın boş birine
Boş yere üzmeyin kendinizi, sağlık önemli!
Türkiye de debelenip gidiyoruz 😅
Boş yere zamanımı harcadım
Boş yere uğraşmışım bazı insanlar için
Boş yere yorulmayalım.
Boş yere bu umutsuz bekleyişler
Boş yere laf anlatıyorum
Boş yere insanlara değer vermişim.
Boş yere EVDE OTURMA BİSİKLETE bin✅✅
Boş yere emek vermek olabilir.
Senin açıklamandan diyorum
Boş yere kendini kandırma
İnsanları ciddiye almayın