Konuşarak her şeyi halledebileceğine inanan insanlar bende dahil…. Konuşarak hiçbir şeyi halledemezsin..

Susmuşlar kulübü
Konuşarak her şeyi halledebileceğine inanan insanlar bende dahil…. Konuşarak hiçbir şeyi halledemezsin..

Susmuşlar kulübü
Susarak hiçbir şey halledilmez asıl. Sorun varsa konuşmak gerekir, insanlar konuşa konuşa demişler. Herkes susup kendi kabuğuna çekildiğinde ortada belirsizlikler anlaşmazlıklar olur. İletişimsizlik çok büyük sorun bence... Konuşarak halledilemeyecek durum cahiller karşısında geçerlidir. Cahile tek kelime etmeye bile gerek yoktur, o konuda sınırsız susma taraftarıyım 😅
Ne? Nerede? Ne zaman? Neden? Nasıl? Kim? Şeklinde bu durum çokça şekil alıp sonuçlara çıkılabilir. Çok susarsak susmuş şeytanı da oynaya biliriz çok konuşursak patavatsızlıkta etmiş olabiliriz ve bu yanlış sonuçlar uzar gider. Mesele bu sessizlik ve seslenişin bu sorular ile uyumu. O yüzden kısmen katılıyor ve de katılmıyorum.
Cevap
9Cevap
Konuşarak her şey Halledilir
No halledilir hocam. Susanlar nasıl konuşacağını bilmediğinden susmayı tercih ediyor. Konuşanlar da konuşurken neler söylenilmesi gerektiğini bilmiyor.
İnsan konuşarak hiçbir şey halledemez
Halleder hocam günümüzdeki insanların en büyük problemi de bu kendilerini buna inandirmislar "konuşarak olmaz".. iletişimsizlik küslükler herkesin kolaya kaçtığı bir yöntem.
evlenmek istediğini anlıyorum kesinlikle şuna katılıyorum sonra konuştuk çözüme ulaşır her şey ancak bence sen istediğin kadar konuşmak iste çözemezsin hiçbir şey aslında işi çözen şey beraber konuşma isteğidir senin konuşman değil
Hocam ne evliliği 😃 benim onumde kariyer var daha 😄yazdığınizdan hiçbir şey anlamadım neyse uzatmicam siz nasıl biliyorsanız öyle olsun
😂😂😂 Çok çok özür dilerim tamamen klavye hatası :
Araba sürerken konuşarak yazdırdığım için Görmemişim de…. Ne demek istediğini* Olacaktı
Sorun yok hocam 😄✨️🙏
Bir çok şey halledilebilir. İki tarafta a kaşımak istesin yeter ki. Bazen orta yol bulunur bazen bir taraf alttan alır ama her türlü bir anlaşmaya varılır.
Konuşma isteği varsa çözülmüş demek bence
Karşında kendini güncelleyen insan varsa evet, onunla her şeyi konuşarak halledebilirsin. Zamanın gerisinde kalmış, kendini geliştirmeyen, sığ düşünceli ve empati eksiği olan biri varsa, 365 gün oturup anlatsan anlamaz.
Çünkü odaklandığı tek şey, aklında ki fakir düşünceleridir.
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Konuşarak halledilir diyen insan taşlansa yeridir benim için bazen bir bakış bazense yazılı üç beş kelime konuşmaktan daha da öte olabilir yeri geldiğince
Ben hayatta herseyin konusularak halledilebilecegine inanirdim.
Saat 22 . 00 den sonra hem konusmaya hemde biseylere inancimi fazlasiyla kaybettim.
Her insanla hersey konuşulmaz herkesde herseyden anlamaz konuşarak hersey halledilmez çünkü herkes isine geleni anlar sen ne kadar iyi niyetli olusan ol
Maalesef her insanla konuşarak çözüme gidilmiyor bazen susmak ve sessizliğin verdiği huzurla yola devam etmeli belki de
konuşarak bir şeyleri halledebilmeyi isterdim. hiçbir şekilde duygularımı paylaşıp içimdekileri dökemiyorum.
ayni frekanta konusuyorsaniz hallolur yoksa güzel bi kavga olur 😀
Cahil ve narsist bir insan olursa eğer katiyen olmaz zaten anlamaz
Sizin anlattıklarınız yalnız karşınızdakinin anlayacağı kadardır.
Kelimeler şifalıdır ama hiçbir zaman tamamen iyileştirmez.
İstediğin kadar konuş karşı tarafın kapasitesi kıt olunca anlaşmak mümkün değil. Kendini de parçalasan boşa.
İki tarafta halletmek istiyorsa konuşarak halledilebilir bi kulaktan girip diğerinden çıkıyorsa konuşmakta anlamsız
Karşında seni sustuklarından anlayan biri yoksa istediğin kadar konuş hiçbir şeyi halledemezsin.
İletişim kurmak insanlar için kuramıyorsa hallolmaz evet
Hayır abi her şey konuşularak kesinlikle halledilmiyor
ihanetler, aldatmalar halledilemeye bilir
Insanina ve anlayiş Kapazitesine bağli...
Bazıları anlamıyor 😂
Yok, sakin kalmak önemli.
konuşarak her şey halledilir. org
konuşulursa halledilir
Karşındaki bencil biriyse hicbirseyi halledemezsin
Konuştugumuz insana bağlı bazen ulaşılmıyor
Bence her şey halledilemez
Karşında ki anlamıyorsa anlatsan ne yazar
Bazen susmak gerekir konuşmakla olmuyor
halledilmez
Zannetmem
Elbette