Sevmediğim gibi sevilmiyorum da sizce neden? Bugün iyi anlaştığım birine yarın uyuz olabiliyorum. Ve aslında içten içe arka plandaki düşünceleri hissedebiliyorum. Yani aslında bir samimiyetsizlik var ve bunu hissettiğim için soğuyor gibiyim
Siz seviliyor ve seviyor musunuz?
Güncellemeler
1 yıl
...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
seveceğin çıkmamıştır daha ondan
Aynısı bendede var uzun yıllardır. Kimsenin samimiyetine inanamıyorum yapmacık davranışları dahada soğutuyor.
Nasıl yaşıyorsun peki böyle hissederken mutlu olabiliyor musun? Cevrenle ilişkin nasil
Mutlu değilim ama üzgünde değilim. Yaşıyorum içi boş teneke gibi. İnsanlara anlayışlı davranmaya çalışıyorum ama mesafemi hep koruyorum
Bende böyleyim. Antidepresan kullanıyor musun
Hayır sen kullanıyormusun Ve sen nasılsın
Kullanmıyorum, kötüyüm ya. Ne bileyim. Arkadaşımla görüşüyorum ama yine yalnız hissediyorum.
Evet gün geçtikçe sadece kendim kaldığımı anlıyorum. Ama bi süreden sonrada yalnızlık hoşuma gidiyor çünkü isnanlaela uğraşmak istemiyorum
Bende bugün tek başıma gezdim. Ama herkes böyle mutlu arkadaşlarıyla eğlenirken görünce insan garip hissediyor yani beceriksiz gibi. Bi şekilde dışarda kalmis gibi. yine de bugün huzurluydum. Yani belki mutlu sayilmazdim. ama tek başıma da olsam samimiydi böyle devam edicez gibi
Öyle görünüyor
Hassas, biraz takıntılı ve her hal hareketi sorgulayan birisi misin?
Evet
İnsanları olduğu gibi kabullenmeye ve buna göre de mesafe koyarak arkadaşlık kurmaya çalışmalısın. Bunu değil de aksini yapmaya devam edersen her ilerleyen yaşta daha takıntılı ve daha yalnız kalırsın. boş ver, hayat insanların bu kadar kritiğini yapmana değmez gerçekten.
Peki bu şekilde nasıl yaşanıyor. Söylediğin gibi yapıyorum mesafe kuruyorum. Ama içtenlik ve samimiyet yok. Mutsuz oluyorum. Bu şekilde yaşamanın da bı anlamı yok gibi.
Bir formülü var mı inan bilmiyorum ama mantık yürütüp empati yapıyorum. Ben olsam çevremde en çok kabullenebileceğim ve kafamın en çok uyacağı 2-3 dostumu dokunulmaz kılardım. Onların hatalarını veya gözüme batan samimiyetsiz hareketlerini kabullenirdim, olsun bunlar benim dostum, dost hatırına çiğ tavuk yenir deyip onları her şeyiyle kabullenmeye çalışırdım. Onlara yaptığım bu ayrıcalık zamanla bazı şeyleri kabullenmeme ve diğer insanlara da daha ılımlı bakmama yardımcı olurdu diye düşünüyorum.
Ben de o kafaya geldim sanırım. Ama bı yandan bı sınırı olması gerekir gibi düşünüyorum. Çünkü bazı insanlar hatalarını görmezden geldikçe daha da cüretkar oluyor gibi. Mesele senin sınırların var mı bu bir iki kişi için? Yoksa yalnız kalmamak için her hareketi görmezden gelmek affetmek mi gerekir?
Benim eskiden takıntılarım vardı ve böyle böyle üzülüp arkadaşlıktan çıkardıklarım oluyordu. Ama yaş kemale erdi, artık çok takmıyorum insanları ve davranışları. Herkesten her türlü hareketi bekliyorum ve bunlar beni üzse de yaralamıyor artık. Mesafe koyabiliyorum çok rahatça ve çevremde şanslıyım ki beni rahatsız etmeyen, bana samimiyetsiz gelmeyen arkadaşlarım ve dostlarım var. Yalnız kalmamak için her hareketi görmezden gelmek biraz omurgasızlık oluyor, rest çekip kalp kırmaktan ziyade rahatsız olduğun şeyleri uygun bir dille söyleyip düzeltmesini bekleyebilirsin, baktın aynen devam ediyor araya duvarı çekip arkadaşına yol verebilirsin.
Teşekkür ederim
Güven problemi, hayal kırıklığı sebepleri olabilir. Tam birini sevecek iken hayal kırıklığı yaşıyoruz. Gel de sev...
Günümüz insanları baya değişik o yüzden sıkıntı yok sende
Nasıl yaşıyorsunuz ya bı ben mi beceremiyorum çok soğudum
Biz de çok alışık değiliz yani mecburiyet biraz da geçim davası olduğundan
Sen çalışıyor musun
Evet
Metropol şehirde mi
İstanbul
O zaman hepten sıkıntı ya her yer kalabalık
Ne zamandır çalışıyorsun?
3 senedir
Fırsat bulduğunda gitmek istiyorum
Üni 2 yıllık okudun sanırım