Kimseyi neden sevemiyorum?

Sorun şu ben kimseyi sevemiyorum aslında bu kanıya bir haftadır ulaştım, kimseyi sevdiğimi hissetmiyorum annemi bile aslında sevdiğimi biliyorum ama hissedemiyorum. Şu zamana kadar 4 tane sevgilim oldu yeni farkediyorumki ben hiçbirini sevmemişim, ama onlar bana takıntılı kaldı nedeni bariz: onları hep dinlemem ve şefkatli davranmam. Ama sorsanız benim hakkimda bir şey bilmezler çünkü ancak onlari rahatlatan bir oyuncaktim. Ve bu yüzden kimse benim ne yaşadığımı bilmez. Evet elime ne geçti derseniz hiçbir şey çünkü hiçbir yaşadığımı anlatamadım. Ya canım diyeceklerdi ya senden hiçbir şey olmaz üzülünce ben demiştim derim. Kimse bana benim yaklaştığım gibi yaklasmadi. Tacize uğradığında, tehtid edildiğimde, bana zorbalık yapıldığında, dislandiğimda o kadar anlatmak istedimki... ama olmadı yapamadım yine bana çok kırılgandır demesinler diye söyleyemedim şimdi ise kimseyle bağlantı kuramıyorum. Issstisnasiz her yıl bir dönemde acayip sosyalleşmek isterim. Sosyallesirimde. Ama sonradan tanıştığım insanlar yük olur sırtıma onlar. ada konuşmak istemem.

Kimseyi neden sevemiyorum?