Kişilik & Karakter Erkeklik nasıl yok olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Kesin çözümü yok mure-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft Erkeklik nasıl yok olur? Cevapla Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. yok olmaz,, 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Merak ediyorsan cukunu kesmeyle olmaz, beyin olumu gerekli. Olursen olur 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Başka yolu yok mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl azaltabilirsin ama ölmeden yok edemezsin o dürtüleri Yorumla Soran 1 yıl Yani intar tek çözüm diyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl kesinlikle oyle Yorumla Soran 1 yıl Eyvallah Yorumla
Sadecehayallerim Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 96% 1 yıl Cinsel organ kesilir. Neden bunu sordun ki 1 3 Yorumla Soran 1 yıl İşe yaramaz kesmek Yorumla Sadecehayallerim 1 yıl O, zaman hep erkek kalacaksın Yorumla Soran 1 yıl İstemiyorum Yorumla
akrebimsii Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cükünü kestşr 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Hayır yine istek olur Yorumla Soran 1 yıl Kesin çözümü arıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
yok olmaz,,
Merak ediyorsan cukunu kesmeyle olmaz, beyin olumu gerekli. Olursen olur
Başka yolu yok mu
azaltabilirsin ama ölmeden yok edemezsin o dürtüleri
Yani intar tek çözüm diyorsun
kesinlikle oyle
Eyvallah
Cinsel organ kesilir. Neden bunu sordun ki
İşe yaramaz kesmek