Böyle kızlara bile beceririm diyen var delik var mı yok mu sen ona bak şeklinde konuşmaları var taşa toprağa dayayan var damacana halleden var eşek mi desem bebek mi desem sonra diyorlar erkeklere linç atıyorsunuz neden atmayalım erkek neden doğmamalı bu yüzden evlendiğim zaman erkek çocuk getirmem
Bu söylediklerinin hepsi ahlaksız insan profilidir. Ahlaksızın kadını erkeği olmaz. Damacanaya hallenen erkek ile kocası varken başka birisi ile birlikte olan kadın arasında fark yoktur. Sen kadınları bir kenara koyup erkeklere yükleniyorsun.
Bu toplum her ne kadar erkek egemen olsa da kapitalizmin silahlarını üzerine geçiren kadın her şeyi elde edebiliyor. Her ahlaksızlığı yapabiliyor. Ahlaksızlığın kadını erkegi olmaz. Senin karşına çok yakışıklı hoşlanacagın bir erkek olsa gider yatarsın belki de. Şimdi bu ahlaksızlık değil mi?
Bsbsb ya böyle kızlar demişsinde bnece yanlışsın senin beğenmediğin tipe aşık olan çok kişi var yani ayrıca birini arzulamak için o kişinin çekici olması şart değil insan sevdiği kişiyi de arzular ve damacana olayı jsks ımm me diyebiliriz farklı maceralara atılmak istiyorlardır belki ama işte hayvalar bebekler bunlar korkunç buna biz cinsel yokluk değil de beyin yokluğu diyebiliriz
Yaşım 18 hiç damacanaya dayamadim. Kimseye de şu kızı nasıl beceririm demedim. Sanırım sizin çevreniz biraz bozuk. Mesafe koymak işe yarayabilir. Tüm erkekleride lütfen bir tutmayın bugün düzgün bir üniversite öğrencisi ile abaza bir tinerci bir olamaz biri işlerini halletmek ister diğeri sokaktaki kadını ister. Her erkek aynı değildir genelleme yapmayın.
LANET OLSUN.. Sizin bütün erkekler aynı anlayışınıza. Kendini satan yüzlerce kadın var. Bir gün olsun çıkıp demedim ki bütün kadınlar aynı nefret ediyorum. Kurdunuz Marksizm Feminizmi erkekler kötü erkekler tacizci erkekler tecavüz eder. Yazıklar Olsun.! Sepetteki 1 meyve çürük diye hepsini çöpe atamazsın
seninde maşallahın var ha erkekler neyi siker neyi sikmez neleri sikmişler yarrağın geniş bir analizini çıkarmışsın bukadarmı düşkün oldun ve evlendiğinde erkek kız senin elinde değil tatlım
şöyle ki olayı cinsiyet olarak algılamamak lazım, insanlar karışık şekilde seviye seviyedirler, yani türkiyede evet cehalet çok, aciz insanlar da çok ve tüm cinsi bunlar yüzünden lekeleyemeyiz.
Evlendiğin zaman erkek çocuk istemezmisin. Beynini bir dahaki sefere KS ye gelirken unutma. Evlendiğin adam ve bananda erkek. 😀 suphelendirmeyin adamı 😂
Ya ahahhaha böyle örneğe şöyle cevap veririm kendine palıcan sokan kadın neyse damacana s*ken erkekte aynı kategoridedir. Bu yüzden yoklukta kalanlara acıyorum sorry :)
Çok boş yapmıssın, sence her şeyin sorumlusu erkek mi? Yani kadınların kötü yanları yok mu? Hepimiz aynıyız, aynı coğrafyada aynı kültürü paylaşıyoruz her sonucun bir nedeni vardır
En İyi Cevaplar