Kişilik & Karakter ZZayıflama taktiği verin cabuk? Noracikkk Takip Et Xper 3 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kızlarım cabukk Güncellemeler1 yıl Bir hafta da böyle 3 kilo kaybettiren taktiklerden ZZayıflama taktiği verin cabuk? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. kalori düşürmek. 0 0 Yorumla
KaplanKral101 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 561 cevap paylaştı. Şekerli gazlı şeyler yeme içme. Bol su iç, salata 🥗 ağırlıklı beslen 0 1 Yorumla Noracikkk 1 yıl Deneyeceğimm Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 731 cevap paylaştı. Sebze yemek sebze yemek sonra yine sebze yemek bi tane meyve ve et yemek sonra yine sebze yemek 0 1 Yorumla Noracikkk 1 yıl Tok hissettirmiyo ya Yorumla
Metamortan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 34% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 637 cevap paylaştı. Elma salatalık diyeti hamur işi her şeyi kes. 10 kilo gitti bile 0 0 Yorumla
Kadir3431hatay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% 1 yıl İlk önce seni motive edecek yardımcı olacak biri lazım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl arkadaşlar sapık olarak görülmek istemem ama en hızlı taktik cinsellik bol performanslı 0 0 Yorumla
minikkiizzzzz Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl Askım tek yapacağın kalori açığı oluşturmak aslında 0 2 Yorumla Noracikkk 1 yıl Nasıl oluyo Yorumla minikkiizzzzz 1 yıl Yani atıyorum günlük 2000 kalori almamız gerekiyor 2000 kalorini tamamla spor yap gün içinde 400 500 kalori yak Yorumla
safiayizal Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Aralıklı oruçççç efso 0 2 Yorumla Noracikkk 1 yıl Nasıl yapacağız Yorumla safiayizal 1 yıl Mesela sabah 11 de kahvaltı akşam 7 akşam yemeği daha sonra ertesi gün 11 e kadar yemek yok. Su kahve bitki çayı serbest. Hem kilo verdiriyor hem kalıcı olarak veriyorsun. Ben hep bu yöntemi kullanıyorum ne zaman ihtiyacım olsa yani Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Düzenli beslen ve hareket 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
kalori düşürmek.
Şekerli gazlı şeyler yeme içme. Bol su iç, salata 🥗 ağırlıklı beslen
Deneyeceğimm
Sebze yemek sebze yemek sonra yine sebze yemek bi tane meyve ve et yemek sonra yine sebze yemek
Tok hissettirmiyo ya
Elma salatalık diyeti hamur işi her şeyi kes. 10 kilo gitti bile
İlk önce seni motive edecek yardımcı olacak biri lazım
arkadaşlar sapık olarak görülmek istemem ama en hızlı taktik cinsellik bol performanslı
Askım tek yapacağın kalori açığı oluşturmak aslında
Nasıl oluyo
Yani atıyorum günlük 2000 kalori almamız gerekiyor 2000 kalorini tamamla spor yap gün içinde 400 500 kalori yak
Aralıklı oruçççç efso
Nasıl yapacağız
Mesela sabah 11 de kahvaltı akşam 7 akşam yemeği daha sonra ertesi gün 11 e kadar yemek yok. Su kahve bitki çayı serbest. Hem kilo verdiriyor hem kalıcı olarak veriyorsun. Ben hep bu yöntemi kullanıyorum ne zaman ihtiyacım olsa yani
Düzenli beslen ve hareket
Ekmek yeme. Hamur işi yeme
Sıfır şeker ve az öğün efendim.
Yoğurt yiyerek
Balık et iyidirr
niye
Limon ye su iç