Güncellemeler
1 yıl
Bu orta yaşlı adamların zekası beni bitiriyor 🤣🤣🤣🤣 Allah aşkına benim sorularıma sadece genç ve ap*tal olmayanlar gelsin 😅
Güncellemeler
1 yıl
Sjjwnwnwn
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Erkekler Ne Diyor
İnsansa çirkin değildir. Obez ise kendine saygısı yoktur. Kendisine saygısı olmayanın sana saygısı olmaz. Olmaz yani.
Çirkin insan yok mu dayı
Var teyze, kalbi çirkin çok insan var bu dünyada. Ama fiziği çirkin kimse yok.
Sen bi buradaki anonim erkeklerle konuşursan görürsün çirkin insan var mıymış yok muymuş ayrıca ben amcacım 😅
yorumlara bakacak kadar değersiz vaktim yok. yazdıklarından senin de çirkin bir insan olduğun anlaşılıyor ama ;)
Çirkin olmasa isterdim obez seviyorum zaten
Nasıl gelmişler yorumlara sürü halinde haha
Kıskanç olması çekilmez
İstemem
Yüzüne bağlı
isterim
Obez bozdu be
Zargana da beni bozar reis
😂😂 aynen aynen
Çirkin istemem
Kendin güzel misin sanki yaprak
Evet
Tabi tabi hayaller aleminde yaşa dayı
Dayı babandır yağ tulumu zorla boş ver ananı bacını bana
sakin ol dayiiiiii
Kustum okurken
Profil ve Kapak fotoğrafınla bu söylediğinin çelişkisi pekiii
Neyi celiskili
Çirkine kustuysan kendinde çirkinsin kiloluya kustuysan kapak fotondaki kadın benden daha kilolu?😅
Kapak fotogramdaki kiza kilolu diyosan göz doktoruna gitmeni tavsiye ederim 1 kendimi gayet beğeniyorum 2
Dayı Kendini beğenmen çirkin olduğun gerçeğini değiştirmiyor 1 kapak fotondaki kadın kilolu değilse ben de Adriana limayım 2
At fotografini buraya bakalım ne yorumlar gelecek Adriana lima mi adrian lima mi görelim hahahaha. Genelde yakışıklı diye seslenirler ama o sizin cirkin göz zevkiniz sanirim anladım kolay gelsin
İşte özgüvenin önemi özgüvenle çirkin biri kendini yakışıklı bile sanabiliyor hayal dünyasında yaşamak gibi bir şey hadi bişey demiyorum da kapak fotona bakmadan buraya kustum demen komik dayıcım yoksa banane
Istedigimi derim teyze sana ne aw kapak fotoğrafıma bakmama gerek yok aynada her gün bu yakışıklı yüzüme bakıp gurur duyuyorum kendimle az tatava yap
Belli tipin zaten alnın bi garip oradan bile belli çirkin olduğun ben senin gibi orta yaşlı değilim gencim henüz teyze anandır defol🤪🤪
Ananci birey zina eoefjskndsonc
Ayyy dayıya bak hala ergen sanıyor kendini yazık anca kilolu kadınlar bakar sana zaten sal beni hadi
Lan uza maymun aq
Ayyyyyyy imdaaaaattt kurtulamıyorum bu dayıdan sorumu sal artıkkkkkk
Esmer olan ve maymuna benzeyen sensin amca kafan mı güzel 🤣🤣🤣
Beynin de yok az önce dayi diyodum şimdi amca tasaklarimi yala aw
Beyni olmayan sensin aw ne türkçe konuş mülteci misin tipinde benziyor zaten defol yaşlıları hiç sevmem
Yaşlı dediğin ağzına oral seks çakar 26 yasa da yaşlı diyon ya beynin olmadığı tescillendi
Ya bi s git herkesi kendi zekanda sanma tipinden yaşın belli zaten istediğin kadar ağla
Öyledir yavrum öyledir yala bakalım şu benim emaneti bi
Hee tm
İsterim
İsterim