Çok defalar yaşadığınız veya aklınıza ruhunuza işleyen birinden söz ediyoruz. Aylar yıllar geçti nice geceler yollar geldi geçti sizde iz bırakan, başkasında dahi aradığınız nesi hatıra kaldı?
Dostumsa, sevdiğim bir insansa hala hatırı vardır. Ben öyle merhametsiz bir insan değilim iki günde unutacak kadar. Ne olursa olsun biz dostu satmayız. Öyle hatırı kalmadı falan da demeyiz. Gün gelir illaki hatırlarsın ihtiyacımız olur onun da ihtiyacı olur. Bu dünyada düşmez kalkmaz bir kişi var o da Allah. Neyin ne olacağı hiçbir zaman belli değil sabahın bir sahibi varsa o da tek Allah. O yüzden büyük konuşmamak lazım.
Harika ve anlamlı bir soru emeklerine sağlık bitanem.. Çok düşündürdü bunca yılda yaşanılan hiçbir an yok silip atmışım.. Bir zamanlar sevdiğin insanla ilgili hiçbir şey hatırlamamak ne kadar acıymış.. Geriye dönüp bakıyorum ama her şey ama her şey bir kül misali.. Bana kalan kendi canımda kanımda büyüttüğüm meleklerim onun dışında hiçbir şey yok olamaz da.. Bitti gitti iyi ki de bitti..
Ama şuanı düşünüyorum.. Her an aklımda aylar öncesini düşünürken bile gülümserken buluyorum kendimi.. İyiki karşıma çıktın adamm.. 🥹🩷🩵
Hiç kimse öyle bir yer edinmedi hayatımda, kâlbimde, zihnimde.. Hayatımdan defettiğim herkesi salisede unuturum ve terkederim, görünmez bir sarı poşette çöpe atarım.
Geçmişe dair anılarım var bazılarını unutmak mümkün değil ama aşk anlamında değil geçmişte ve hafızanda olduğu için unutmuyorsun onun dışında sadece geçmiş bir anı bir yaşanmışlık benim için daha fazlası değil geçmişi geçmişte bırakırım muhakkak ☺