Anlat biraz kendinden bahset sırlarını dök ortaya 😀
Nedir seninle geçinmenin ip uçları😀

Anlat biraz kendinden bahset sırlarını dök ortaya 😀
Nedir seninle geçinmenin ip uçları😀
Omurgalı, hayata hangi açıdan bakması gerektiğini bilen, net ve dobra, içten pazarlıksız ve samimi insanlar benle geçinebilir. Lakin yılışık, duruşu olmayan, ne dediğini bilmeyen ya da ikili oynayan ve espri anlayışı benimle uyumlu olmayan biriyle hiçbir anlamda işim olamaz.
Bana gerçek samimiyetle yaklaşın dürüst olun sıcakkanlı yaklaşın ve değer verdiğinizi belli edecek hareketlerde bulunun benimle çok iyi anlaşırsınız hatta insanlar beni ilk gördüklerinde çok az tanır söylemediğim çoğu şey olur eğer beni kaybederlerse mükemmel bir dostluğuda kaybederler.☺ Ama bunu bilmezler genelde ama bir çıkardımmı hayatımdan ikinci şansı vermem tabii ki yapacağım bütün sürprizleri biriktireceğim güzel anılar başka insanların şansına doğar artık kaybedenler ise kaybetmiştir ☺ Beni elinde tutarsa iyi gözden çıkarır kullanıldığımı hissedersem ben çekerim fişi aniden ☺ Benimle geçinmek çok kolay huyuma suyuma gidersen ama geçinemezsen kaybedersin böyle birisiyim
Merhaba, saygılı olması, anlayışlı olup mantıklı kararlar alabilen bir kişi ve benimle yeterince ilgilenilmesi yani samimiyet kurulması gerekiyor. Bunlar kırmızı çizgilerim yani bunlar korunduğu sürece ben aslında herkesle iletişimde kalabilirim ve kalıcı bir ilişki yakalayabiliriz.
Cevap
17Cevap
Karışıklıklı anlayış, mizah uyumu, yeri geldiğinde nasıl davranması gerketiğini bilmek ve zamanla oturmuş ilişki
Her dediğime evet demeyecek ama tam tersini de yapmayacak, Düzenli olmali, emir verilmesinden hoşlanmam vb
Dışardan bakılınca soğuk duruyorum ama tanıştıktan sonra genelde fav arkadaş ben olurum sıcak kanliyim espri yeteneğim filan da var daha ne olsun
Dürüst samimi ve her yönüyle dobra olsun benle gecinir İçten pazarlıkçı arkadan konuşan yalan söyleyen omurgasız kimseyle işim olmaz
Ben istersem geçinebilir istemezsem geçinemezler 😀
Benimle geçinmek kolay. Saygılı davranın, gürültü yapmayın yeter.
Yaş ya olgun herkesle nasıl bayıla bayıla geçiniyorum sjxjxj
Sevgi saygı iyi niyet çerçevesinde geçinir gideriz
Sır yok kalbimi sevdin mi tam severim ama hiç seven olmadı hâlâ nasibimi bekliyorum 🙁😑
Gecinmemek için bayağı çaba sarfedilmesi gereki. 🙂
Öyle olduğumu düşünüyorum.
Yalan söylemesinler ve ikiyüzlü olmasınlar, beni üzmeleri pahasına da olsa gerçekleri söyleyen insanlarla iyi geçinirim
olmaz
onu insan kendisi keşfetmeli
yaşadıkça
birisi benim yapma dediğim şeyleri yaparsa damarıma basmış olur ilk seferinde affederim ama ikincisi olmaz insanlar tek hatasında silebilirim bu kadar benimle anlaşmak çok da zor değildi
Saygılı sevecen dürüst sadık nazik hoşgörülü sakin ılımlı romantik olması kafi
Hımmm☺️
@KalptenKalbe5939 öyle
@prenses2828🥰
tamanen minnoş gönlüm bilir onu
Saygılı olmak yeterli
Medeni olmak merhametli olmak
Bi sırrı yok. Benimle geçinmek kolay
Sana sırmalı bu soruyu sence ne
Benimle geçinmenin en temel yolu mal olmamak
Kuzu gibi adamım:)
Yapay zeka gibi olacak