İlk başta düzgün bir iletişimden geçiyor, saygı olmadığı sürece kimsenin yanında barınamıyorum ben, tek kelime konuşasım dahi gelmiyor. Peşini anlayış ve samimiyet takip ediyor, bunları göremediğim insanlarla yakınlaşamıyorum, daims bir mesafe oluyor arada...
Benimle anlaşmanın yolu sıcak kanlı bir insan olmaktan geçer aksi takdirde soğuk ve ciddi bir insan için ele avuca sığmayan bir şey olurum. Sıcak kanlı bir insan benim her halimde mutlu olacak esprili olacak ve böyle böyle anlaşıyoruz genelde.
Zor değil kendi aklıyla düşünebilen, önyargısız, sadık, soğuk kanlı, nerede nasıl giyinmesini konuşmasını oturup kalkmasını bilen, bilgili birisi olman lazım
Benimle anlaşmak ne kolaydır ne de zor. Karşımdaki insanın kendi gibi davranmasını isterim, ne kadar saçmalarsa saçmalasın farketmez. Doğal davranıyorsa eğer her türlü anlaşabiliriz.
Yalansız konuşacak isin çünkü çok pis hissediyorum yalan söyleyen insanı mertçe dürüst olacak isin benim karşımda o kadarrrr
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Pozitif ve önyargısız yaklaşan herkesle iyi anlaşabilirim. Ve kendi gibi olsun. Açık sözlü ve dürüst olsun. Davranışlarının arkasında durabilsin. Ben bu özelliklere sahip kişilerle iyi ilişkiler kurabilirim😄