Günün en şaşıranı seçiyorum kendimi dinleyin ne anlatıcam😃 Bugün İstanbula gitmek üzere hızlı tren garına geldim. Bir arkadaşım da benimle geldi. Kıza nereye gideceksin dedim, "Karaman'a" gideceğim dedi. Bende sanıyorum ki karaman Konya da Eskişehir de filan bir ilçe, oraya gidecek sanıyorum. La sonra dedim nerde bu karaman? Bir araştırayım. Bir de öğrendim ki karaman ilmiş🤣😂🤣😂🤣😂 Karamanın koyunu çıktı bizimkinin oyunu derler ama ben karaman diye bir il olduğunu sanırım ilk defa fark ettim ve aşırı şaşkınım şu an 🤣🤣😅 Aydınlandım, karamanlılar beni bulsun 🤣
Karaman’da yaşayan birini tanıyana kadar Karaman’ın köy olduğunu düşünüyordum. Orada yaşayan birini tanıdıktan sonra anladım ki Karaman gerçekten köymüş dkdjdjd
Ahahah bu sene başında karaman a gittim mağara neyin keşfetmeye. O sarıveliler varya aslında dağ yürüyüşü ve mağara yönünden çok zengin bir yer. Ben mersin konya ve antalya ya bu kadar yakın olmasına şaşırmıştım. Sözde coğrafyam iyi D:
Evet öyle diyorlar her yeri sıra dağlardan oluşuyor. İstanbul gibi 7 tepe değil sadece bir semti 10-12 sıradağlardan oluşuyor. Avukat bir arkadaşım var komplo teorilerinden ötürü karamana yerleşti. Hem savaş çıkarsa hem deprem olursa hem istila neyin olursa bile karaman en güvenli yer olarak görülüyor. Yıllardır beni de oraya gidip yerleşmem için telkin edip duruyor :D Hayırlısı...
Bu da senin cahilligin. Halbuki türküsü atasözü bile var. Karamanın koyunu diye . Ayrıca Osmanlı döneminde ayaklanma çıkaran ismini duyurmuş bir beylikti
Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı.
Tabiki kuzenin büyük tuzağı yine kurtuldum sezdim tuzağı çünkü yukarı kata çıkmadım ya kendini ele verdi ki hep verdi yani ikiyüzlü ama baya güzel bana bilgiler verdi