Bir arkadaşa yorum yazdım adam gibi soru sahibi yorumumu silip engel atmış 😂 hayır yanlış bir durum olsa neyse de o da yok be jfjfjf

Bir arkadaşa yorum yazdım adam gibi soru sahibi yorumumu silip engel atmış 😂 hayır yanlış bir durum olsa neyse de o da yok be jfjfjf

Şaşıracağım bir şey kalmadı sanırım sadece şaşırmış gibi yapıyorum
Geçenlerde banada olmuştu aynısı, bazen yorum yazıyorum gönder kısımına basıyorum gitmiyor bide bakıyorum engellemiş yani çok kez başıma geliyor maalesef alıştım artık
İş yerinden bir kadın, şarkıcı bir adama mesaj atmış. Adam da cevap verip kadından fotoğraf falan istemiş. Fotoğraf derken de normal fotoğraf bu arada😂
Bu kadın ara sıra sıkıyor ama doğru olma ihtimali de var. Ona biraz şaşırdım.
Teşekkürleer🌸
En yakın arkadaşım meğersem benden hoşlanıyormuş itirafta bulunmuştu ve şaşkınlık içinde kalmıştım..
Soruyu sen sorunca bir an düşündüm ve aklıma geldi.
Hiç aklımda bile değildi.. 😂😂
Çok teşekkür ederim canımın içiiiii 💓
Cevap
1Cevap
Genelde Şaşırmam. O kadar çok olay gördüm geçirdim ki insanlardan gelen herşeyi normal karşılamama sebep oldu bu da.
Arkadaşıma şaşırdım, akşam üstü buluştuk anlattıkları beni şaşırttı 🤦♀️
Aramıza hoş geldin abi işte beni de böyle tanımadığım kişiler silip engel artmıştı nasıl çok saçma bir his dimi :D neyi çekemiyorlarsa
Yaa 2 senedir sitedeyim ilk defa başıma geldi 😂 abi çok komik ya
Boş ver takma abi sende engelle😅
Neee engel mi zerre uğraşmam be 😂
Oho Musti ben bunu çok yaşadım artik şaşırmıyorum 😂😂😂
En son ojelerin fiyatını görünce kalp krizi geçirdim de 😂😂😂
Az önce aldığım bir mesaj şaşırttı beni en son
Hayır hayır bu saatte ve bugünde şer kaldıramam artık :)
Bende en son sana o arkadaşın engel atmasına şaşırdım
Dün akşam oturdum, düşündüm sonra sen herşeye rağmen nasıl ayakta kalabiliyosun kızım deyip kendi kendime şaşırdım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?