Mesela sana bir öneri getirildi, etek giymelisin sana çok yakışır dendi. O anda itiraz ettin ama zamanla sende fark ettinki yakışıyor, gibi …
Hemen kabul etmek mizacında mı yok? 🤭💐👍

Mesela sana bir öneri getirildi, etek giymelisin sana çok yakışır dendi. O anda itiraz ettin ama zamanla sende fark ettinki yakışıyor, gibi …
Hemen kabul etmek mizacında mı yok? 🤭💐👍
Önyargılı olmamak için bir kere denerim. Sevip sevmediğime karar verir ona göre yol alırım. Deneyip de sevmemişsem artık zamanla da sevmem, bitmiştir benim için. O yüzden bir kere denemek lazım.
Bazı şeyleri görüp, onlardan emin olmak zaman alıyor.. At bildiklerimiz it, insan bildiklerimiz k*hpe çıkıyor..
Sağ ol..
Evet. Benim tek sıkıntım kabullenmek zaten bunu aşabilirsem hayatta her şeyi aşacağıme ve başaracağıma inanıyorum 😊😊🙏
Cevap
8Cevap
Zaman aşk gibi ulvi bir kaç şeyden birisi. Zaman, aşk, kader, ve ben. Benliğime ters olanı, zaman aşamaz!
biraz açsaydınız bari. ne gibi şeyleri mesela
Evet tam olarak öyle oluyor. Zaman geçtikçe başına gelenler sayesinde anlıyorsun
Maalesef. Keşke zaman almasa, ikna olsak ilk fırsatta ama umut bir yerlerden gülümsüyor sürekli. Şişaalasıca.
ilk başta hayır demeyi tercih ederim ama yaşım ilerledikçe hayır yerine bi düşüneyim diyorum
Gerçekleri kabul etmek gerekiyor. Ben kabul ediyorum.
Tabi ki öyle, bazı şeyleri kabul etmek kolay değil
Beğendiğiysem okeylerim ama beğenmediğim şeyler israr edilince ısrarla hayır diyemiyorum
Aynen öyle onlara çaktırmadan yapmaya çalışırım
Evet, zaman her şeyin ilacıdır ✌️
Çok da zaman almıyor mantığımı dinliyorum
Evet inadım biraz🌵
Maalesef
Kabul ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?