Kişilik & Karakter Almanya’ya gelsen seni ağırlamamı isterdin? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 62 Yapay Zekaya Sor İstanbuldan Arkadaşım Almanya’ya geldi …Ziyafet Her şeyiyle güzel bir misafirperverlik zamanı Almanya’ya gelsen seni ağırlamamı isterdin? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Catutigernos Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Çok abur cubur var 🤣 biz maç günlerinde arkadaşlarla çıtır tavuk yapardık buz gibi birayla mis gibi giderdi 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı. Almanya ya bir daha geleceğimi sanmıyorum Size iyi keyifler... 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. ben gelirdim evet 0 0 Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Agirlarsan iyi olur. Soyke güzel yerlere götür, garip şeyler yedirme ama. Maçta yapalım. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Almanya’nın garip şeyleri yok zaten😄Adamların mutfağı yok patates haşlaması ve haşlanmış yumurta o kadar 😄Türk yemekleri burada da devam Yorumla Yaban00 1 yıl Ayyy yumurta haslamasini çok sevmem. Bizim mutfaktan devam. Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Yani Ben isterdim de sen ister miydin 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Gel Beşiktaş maçına 😂 Yorumla
Алеся_Хира Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Hayır istemezdim. Zatən akrabalar və arkadaşlarım var. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Aşiret Yorumla
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Ağırlamanı istermiydin 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Şöyle ağırladım; 1) düğününe gidememiştim ve çocuğu oldu hem düğün hem de çocukta hediyeAlman çikolatalarıyla ufak bir paket ev içinVe yemek ısmarladım ziyafet yaptık yanına gittim uğurladım geldim fazla kalamadılarBence kötü değilim Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Beni bir stutdgarda bir kaç gün misafir etsen cennetlik olursun vallah 1 0 Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 , eic 50% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Sofra yapay zeka ürünü ise misafirlik tatsız kalır. 1 0 Yorumla
pembeboyalıodam Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Ailemin yarısı orada. Bu aylarda çok soğuk oluyor orası, sıcak yerler daha iyi 1 0 Yorumla
lalapanda Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Nasıl ağırlardın sen söyle 1 3 Yorumla Soran 1 yıl 😄 mutlu olmanı isterdim çok….Arkadaşımla Misafir perverliğim fena değil bence : Şöyle ağırladım; 1) düğününe gidememiştim ve çocuğu oldu hem düğün hem de çocukta hediyeAlman çikolatalarıyla ufak bir paket ev içinVe yemek ısmarladım ziyafet yaptık yanına gittim uğurladım geldim fazla kalamadılar Yorumla lalapanda 1 yıl Teşekkür ederim ince zarif adamm... Yorumla Soran 1 yıl Ben teşekkür ederim 😊 Yorumla
Sühandan46 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. İsterdim herhalde. Bilemedim şimdi.🙄 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Bil🌷 peki ideal ağırlama nasıl olurdu Yorumla Sühandan46 1 yıl Benim için hiç fark etmiyor. misafir olduğum her yere ayak uydururum. Rahatsızlık yaşamam. Yorumla Sühandan46 1 yıl İmkan neyse odur benim için. Yorumla
Ecenazkasarcioglu Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Agirlarmiydin almanyaya gelsemm 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Neler yapardık luna park mı Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Evet lunapark olurr ghjhj hem kafa dagitmis olurdum Yorumla
Sevimliyimdir Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 96% 1 yıl Senin adına çok sevindim 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
fıstıklı_kurabiye Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Bu soruyu sana sormak lazım ağırlar mıydın? 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Şöyle ağırladım; 1) düğününe gidememiştim ve çocuğu oldu hem düğün hem de çocukta hediye🎁 Alman çikolatalarıyla ufak bir paket ev için Ve yemek ısmarladım ziyafet yaptık yanına gittim uğurladım geldim fazla kalamadılar Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Çok şey istemem vatandaşlık ayarla yeter 2 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl senin istemen önemli. Yoksa neden olmasın ki 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Misafir perverliğim fena değil bence : Şöyle ağırladım; 1) düğününe gidememiştim ve çocuğu oldu hem düğün hem de çocukta hediyeAlman çikolatalarıyla ufak bir paket ev içinVe yemek ısmarladım ziyafet yaptık yanına gittim uğurladım geldim fazla kalamadılarYorumla Yorumla
sarıdilber Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Güler yüz yeter bana 🙏☺ 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl nasıl ağırlanırdık acabamsı sen söyle 0 0 Yorumla
ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et Master Yaş: 27 , eic 36% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben ağır misafirim :d 0 0 Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sanmıyorum 1 0 Yorumla
Sevipgitti Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Beni de ağırla yaa 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl mutlu olursun Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Isterdim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Çok abur cubur var 🤣 biz maç günlerinde arkadaşlarla çıtır tavuk yapardık buz gibi birayla mis gibi giderdi
Almanya ya bir daha geleceğimi sanmıyorum
Size iyi keyifler...
ben gelirdim evet
Agirlarsan iyi olur.
Soyke güzel yerlere götür, garip şeyler yedirme ama. Maçta yapalım.
Almanya’nın garip şeyleri yok zaten😄
Adamların mutfağı yok patates haşlaması ve haşlanmış yumurta o kadar 😄
Türk yemekleri burada da devam
Ayyy yumurta haslamasini çok sevmem. Bizim mutfaktan devam.
Yani Ben isterdim de sen ister miydin
Gel Beşiktaş maçına 😂
Hayır istemezdim. Zatən akrabalar və arkadaşlarım var.
Aşiret
Ağırlamanı istermiydin
Şöyle ağırladım; 1) düğününe gidememiştim ve çocuğu oldu hem düğün hem de çocukta hediye
Alman çikolatalarıyla ufak bir paket ev için
Ve yemek ısmarladım ziyafet yaptık yanına gittim uğurladım geldim fazla kalamadılar
Bence kötü değilim
Beni bir stutdgarda bir kaç gün misafir etsen cennetlik olursun vallah
Sofra yapay zeka ürünü ise misafirlik tatsız kalır.
Ailemin yarısı orada. Bu aylarda çok soğuk oluyor orası, sıcak yerler daha iyi
Nasıl ağırlardın sen söyle
😄 mutlu olmanı isterdim çok….
Arkadaşımla Misafir perverliğim fena değil bence : Şöyle ağırladım; 1) düğününe gidememiştim ve çocuğu oldu hem düğün hem de çocukta hediye
Ve yemek ısmarladım ziyafet yaptık yanına gittim uğurladım geldim fazla kalamadılar
Teşekkür ederim ince zarif adamm...
Ben teşekkür ederim 😊
İsterdim herhalde. Bilemedim şimdi.🙄
Bil🌷 peki ideal ağırlama nasıl olurdu
Benim için hiç fark etmiyor. misafir olduğum her yere ayak uydururum. Rahatsızlık yaşamam.
İmkan neyse odur benim için.
Agirlarmiydin almanyaya gelsemm
Neler yapardık luna park mı
Evet lunapark olurr ghjhj hem kafa dagitmis olurdum
Senin adına çok sevindim
Teşekkür ederim
Bu soruyu sana sormak lazım ağırlar mıydın?
Şöyle ağırladım; 1) düğününe gidememiştim ve çocuğu oldu hem düğün hem de çocukta hediye
🎁
Çok şey istemem vatandaşlık ayarla yeter
senin istemen önemli. Yoksa neden olmasın ki
Misafir perverliğim fena değil bence : Şöyle ağırladım; 1) düğününe gidememiştim ve çocuğu oldu hem düğün hem de çocukta hediye
Yorumla
Güler yüz yeter bana 🙏☺
nasıl ağırlanırdık acabamsı sen söyle
Ben ağır misafirim :d
Almanya sevmiyorum çok kasvetli geliyor bana.
Sanmıyorum
Hyr.
Beni de ağırla yaa
Nasıl mutlu olursun
Isterdim
İsterdim?