Kişilik & Karakter 1 ay Sizi candan seven kişiye en değerli neyinizi verirsiniz? ɱαѵเεℓɱαร Takip Et Bilge Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 İyi akşamlar..💎 Sizi candan seven kişiye en değerli neyinizi verirsiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Princessax Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Vermemde paylaşırım diyelim Neşemi güzel enerjimi sevgimi içtenliğimi paylaşırım. Ona değer veririm ☺ 1 1 Yorumla ɱαѵเεℓɱαร 1 ay Cok güzel şeyler bunlar..✨ Yorumla
GGƏĆƏ Takip Et Xper 7 Yaş: 124 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 456 cevap paylaştı. Ilgimi, sevgimi , özel korumamı.. bana ne verirse onun biraz fazlasıni 1 2 Yorumla ɱαѵเεℓɱαร 1 ay Helal olsun gecelerin parlayan yıldızı..✨ Yorumla GGƏĆƏ 1 ay 😅🤭 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 151,9b cevap paylaştı. her şeyi veririm 2 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı. Zamanımı, kalbimi, aklımı. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay En son aynı durumda olduğum kişiye evlilik teklifi ettim 5 aylık maaşımla yüzük aldım 1.5 hafta sonra aldatıldım kimse birşeyi hak etmiyor 1 1 Yorumla ɱαѵเεℓɱαร 1 ay Geçmiş olsun Yorumla
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ömrümü sevgımi verırım daha ne 2 1 Yorumla ɱαѵเεℓɱαร 1 ay Maşallah kızıl saçlı kız.. Yorumla
Ilerdearse Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Kalbimi daha ne olsun 1 1 Yorumla ɱαѵเεℓɱαร 1 ay Ondan ötesi yok zaten Yorumla
portakallıjöle Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. ayagini yikariz bildim mi 😀 1 4 Yorumla ɱαѵเεℓɱαร 1 ay Evet bir erkek için en önemli şey budur 😅 Yorumla portakallıjöle 1 ay 😀😀 Yorumla portakallıjöle 1 ay ipucu vermesen bilemezdim saol 😀 Yorumla ɱαѵเεℓɱαร 1 ay Sende sağol 😅 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kalbim ve aklımı veririm.. 2 0 Yorumla
Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 418 cevap paylaştı. Beni candan sevene en değerli canımı veririm. 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 17,2b cevap paylaştı. Canımı 1 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 66% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gençliğimi 😂 2 9 Yorumla ɱαѵเεℓɱαร 1 ay Helal olsun yiğidim 😅 Yorumla m ByBrawo 1 ay Ben varya ben avucu nasır pabucu hasır isot yemekten ahahha 😂😂😂 Yorumla ɱαѵเεℓɱαร 1 ay Ben hiç isot yemedim nasıl bişey o 😅 Yorumla m ByBrawo 1 ay Bende çiğ köftenin içinde yedim zehir gibi 😂 Yorumla ɱαѵเεℓɱαร 1 ay Ben onu deneyim zehir gibi deyince ilgimi çekti 😅 Yorumla m ByBrawo 1 ay Dene 😂😂 Yorumla ɱαѵเεℓɱαร 1 ay Tamam ben sana haber vereceğim 😅 Yorumla m ByBrawo 1 ay Haber bekliyorum senden 😂😂😂 Yorumla ɱαѵเεℓɱαร 1 ay Tamam 😅 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ruhumu 1 1 Yorumla ɱαѵเεℓɱαร 1 ay Senin ruhunun çok güzel olduğuna inanıyorum Yorumla
Cankuş1223 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 325 cevap paylaştı. Vererim 1 2 Yorumla ɱαѵเεℓɱαร 1 ay Düzelecek inşallah Yorumla Cankuş1223 1 ay İnşallah Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Kendimi veririm.. 1 1 Yorumla ɱαѵเεℓɱαร 1 ay Maşallah Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ömrümü 1 1 Yorumla ɱαѵเεℓɱαร 1 ay Hayırlı kısmetler diliyorum..🪶 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 27 , eic 68% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı. Kalbimi 1 0 Yorumla
_AnaisWatterson_ Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kalbimi 1 0 Yorumla
CatchTheWind Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 ay Hiçbir şeyimi 1 2 Yorumla ɱαѵเεℓɱαร 1 ay Sen sevilecek biri değilsin o zaman Yorumla CatchTheWind 1 ay 🤣🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Vermemde paylaşırım diyelim Neşemi güzel enerjimi sevgimi içtenliğimi paylaşırım. Ona değer veririm ☺
Cok güzel şeyler bunlar..✨
Ilgimi, sevgimi , özel korumamı.. bana ne verirse onun biraz fazlasıni
Helal olsun gecelerin parlayan yıldızı..✨
😅🤭
her şeyi veririm
Zamanımı, kalbimi, aklımı.
En son aynı durumda olduğum kişiye evlilik teklifi ettim 5 aylık maaşımla yüzük aldım 1.5 hafta sonra aldatıldım kimse birşeyi hak etmiyor
Geçmiş olsun
Ömrümü sevgımi verırım daha ne
Maşallah kızıl saçlı kız..
Kalbimi daha ne olsun
Ondan ötesi yok zaten
ayagini yikariz bildim mi 😀
Evet bir erkek için en önemli şey budur 😅
😀😀
ipucu vermesen bilemezdim saol 😀
Sende sağol 😅
Kalbim ve aklımı veririm..
Canım her şeyin birinde varsa yani
Beni candan sevene en değerli canımı veririm.
Canımı
Gençliğimi 😂
Helal olsun yiğidim 😅
Ben varya ben avucu nasır pabucu hasır isot yemekten ahahha 😂😂😂
Ben hiç isot yemedim nasıl bişey o 😅
Bende çiğ köftenin içinde yedim zehir gibi 😂
Ben onu deneyim zehir gibi deyince ilgimi çekti 😅
Dene 😂😂
Tamam ben sana haber vereceğim 😅
Haber bekliyorum senden 😂😂😂
Tamam 😅
Ruhumu