Hayatın pek çok yönü tesadüflerle doludur; ancak başarı asla tesadüfün eseri değildir. Motive veren gerçek Hikayeler severimsin?

"Hayatın pek çok yönü tesadüflerle doludur; ancak başarı asla tesadüfün eseri değildir."

Her başarının ardında bir hikaye yatar, tıpkı benim hikayemde olduğu gibi.
Bir dönem spor salonlarına düzenli olarak gittim ve spor yapmaya çalıştım. Ancak, uzun süre kapalı bir alanda sürekli aynı egzersizleri yapmak bir noktadan sonra sıkıcı hale geldi. Fırsat buldukça bisiklete binmeye, yürüyüşe ya da koşuya çıkmaya çalıştım, fakat bu aktivitelerde düzenli olmayı pek başaramadım. İnternette evde yapılabilecek egzersizler denedim ama yine bir istikrar yakalayamadım.

Bir gün internette gezinirken, tesadüfen bir dans eğitim videosuna rastladım. İlk başta hareketler oldukça yavaş ve basit görünüyordu, ancak dans öğrencilerinin üzerindeki teri fark ettiğimde şaşırdım. "Bu basit hareketlerle nasıl bu kadar terliyorlar?" diye düşünmeden edemedim. Merak ettim ve denemek istedim. Ancak hareketleri yapmaya başladığımda, ilk bakışta kolay gibi görünen bu figürlerin aslında ne kadar zor olduğunu fark ettim. Öğrencilerin terlemelerinin gerçek olduğunu böylece anladım.

On dakikalık bir dersi tamamlamam nerde ise benim bir saatimi aldı! Ama bu süreçte hem spor yapmış hem de eğlenmiştim. Dans, artık her boş anımda yapmayı arzuladığım bir tutku haline geldi. Daha sonra dans konusunda profesyonel bir dans okuluna katıldım. Hiç bıkmadım yılmadım her anını büyük bir keyifle yaptığım aktivite sayesin de. Bu gün "Dünya Tango pist yarışması" ın da ülkemi temsil edecek bir dansçı olacağım hiç aklıma gelmemişti. Sanki şu an her şey bir rüya gibi ve ben halen bunlara inanamıyorum. İşte hayat böyle sürprizlerle dolu.

Güncellemeler
1 yıl
Hikaye benim ile alakalı değildir. "The World tango dance tournament" katılmış bir gencin kısa başarı hikâyesinden alıntıdır.
Hayatın pek çok yönü tesadüflerle doludur; ancak başarı asla tesadüfün eseri değildir. Motive veren gerçek Hikayeler severimsin?