Bu ara ölesiye nefret ediyor gibiyim ya insanlardan hayattan her şey sakinleştiren tek şey hayvanlar beni 🙄
Siz ne durumdasınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu ara ölesiye nefret ediyor gibiyim ya insanlardan hayattan her şey sakinleştiren tek şey hayvanlar beni 🙄
Siz ne durumdasınız?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bazen bana da öyle geliyorlar O yüzden çok haber bakmıyorum
Haber başka durum benim durumla alakası yok 🥹
Ben kendi durumumdan bahsettim zaten
Ya bende kendi durumumum neyse boş ver
Madem insanlardan nefret ediyorsun, neden bizim durumu soruyorsun :D
Senin gibiler haricin de iyi olanların da kaldığına inanmak istiyorum ukala olmayan gülerken yüzüne farklı şeyler düşünmeyen 🥲
Demek tanışıyoruz :D :D :D Senin gibiler dediğine göre tanıyorsun beni :D
Lütfen sus
Yazık ağzı laf da yapamıyor ama laf sokmaya çalışıyor :D :D insanlardan nefret ediyormuş da, hayvanları seviyormuşda muş da muş. Aaa bak sen, şimdi bütün ilgiyi topladın, ilgi odağı oldun :D :D :D Kendiniz olun yapmacık olmayın :D
Sen ne diyorsun ne ilgisinden ya kendim his ettiğim gibiyim şu an ben buyum şu an ilgi odağı olup ne yapıcam olmak istesem giyer cropumu kaslı vücudumla ilgimi çekerim merak etme
ya sen beni engellesene. Gizli olduğun için ben engelleyemiyorum, denk gelmeyeyim senin kafadaki birine bir daha. Engelle lütfen :D
İşinemi gelmedi canım ilgiymiş sokim ilgisine instagrama crop bu karınla hikaye atsan açık profil zaten yazacakları düşün mide bulandırıcı insanlar
ne instagramı ne crop u ne diyon anacığım. hadi selametle, daha önemli işlerim var :D
Varsa yazma defol git ilgiyi KS de aricak değilim bu fizik ve yapımla canım
Duymuyorum seni, LA LA LA LA LA LA :D :D
Canım yazan kelimeler g. rizekalı olacak canısı
Aferin sana zeka parıltısı s. lak ya 🤦🏻♀️
LA LA LÖ LÖ LÖ :D :D
Başkaları kötüyken daha kötü hissettirmek üstüne gitmek hatta intihar. na sebebiyet filan hoşunuzamı gidiyor eğleniyormusunuz keyifmi alıyorsunuz
intahar? Puahahahahaha :D :D :D fantezi dünyası :D
Fantazimi? Sana göre her şey şakamı 🙄
Evet bana göre her şey şaka :D
G.. izekalı ya
Ağzın laf yapamayınca klasik hatun taktiği, hakarete başvur :D :D :D
Sana laf yapmaya değmez bundan olabilir mi
Sabahtan beri neden yazıyorsun o zaman :D
Aman ya ne halin varsa gör
Olur 😁
S. lak ya
Klavyende sorun var, bazı harfler çıkmıyor :D :D :D
KS sansür koyuyor yazarsan sivri zeka
Teşekkür ederim :D Sonunda biri beni gerçekten tanıdı :D :D
"Sivri zeka," genel olarak hızlı ve keskin düşünme yeteneğine sahip, esprili, zeki ve bazen de hazırcevap olan kişileri tanımlamak için kullanılan bir ifadedir.
Daha çok alakasız birisin ama neyse
bana "sivri zeka" diyen sensin :D Onore ettin beni :D
Ap. al ya 🤦🏻♀️
Ben sizin dili anlamamak :D :D
S. alaksın ya
Yine klavye takıldı :D
Cidden sssalak ya ne yaşıyorsun ki boşuna apppptal insanların olduğu dünyada
bak şimdide bazı tuşların takılı kalmış :D
Kendimi bugünlerde güzel hissediyorum
Ne güzel 🥺
Bir ara yaşamıştım bunu
Diyet ve sporcu 🙃
Nasıl kurtuldun? şu an camdan aşağıya bakıyorum 😒
Ben baya köklü değişiklikler yaptım. Sana kötü gelen şeyleri hayatından çıkarabilirsin
Vücut yaptım neredeyse yağ yok ekonomik sorun yok istediğim bir şey de yok sanırım bana kötü gelen tek şey şu an yaşamak 🙄
O halde bir hedefin olsun. Belki o seni hayata bağlar
Hedefim olacak bir şey de yok 🥹
Kötü hissettiğin için olabilir. Biraz kafan sakin olduğunda aklına bişeyler gelir elbet.
İnan bilmiyorum 😓
Yani şimdilik biraz rahatlayıp kafayı dağıtman gerekiyor. Yoksa şu durumda bir çözüm düşünemezsin
Nasıl olacak bir şey izlerken keyif vermiyor yeme içme sanki bilmiyorum ya sıkılmış gibi zaman zaman nedensiz kusma ve kontrol de bir oroblem çıkmaması vs bu ara gerçekten sona gelmiş hissediyorum
Yalnız kalmamaya bak. Birileri ile konuşmak iyi gelebilir. Yoksa kendi kafanı dinlersin. Daha da kötüye gider
İnsanlar 🥲 hayatta olmaz
Çevrende pek iyi insan yok anladığım kadarıyla
Yok
Yeni birileri ile tanış lafla faydası olur bence
Yeni birisi neye yaricak? Derdi amacı seks ya da yalan üstüne kurulu sohbet ilişki patladığı zaman biyerde canımı çok yakıyor
Maalesef sanal ortam böyle. Ama bu durumdan çıkmak için başka şeylere odaklanman gerek. Seni çok iyi anlıyorum fakat buradan elimden gelenler sınırlı
Ben Real diyorum zaten ya illa bir yalanı çıkıyor can yakıyor jagras diye birisi var yorum da şu an bu sorumda ilgi arıyormuşum filan KS de canım dolu internet buradan zaten güven olmaz Real böyle çıkarken insanlar
Sansür atmış KS yazdığıma
Anlıyorum. Tek başına işin zor
Tek değilim de konuşan papağan iki kedi var alışık birbirlerine onlarla geçiyor zamanım güven problemi var insanlara haddi olmicak şekilde kırılınca güvenler hep
Kafa dağıtacak şeyi bulmuşsun bile. Gerisi kolay artık
Rutin olduğu için onlar pek dağıtmıyor doğrusu 🥲
Seni tanıyan birisinin daha çok faydası olur. En azından neleri sevip sevmediğini bilir
Yok öyle birisi 😓
Bende tanımadığım için şunu yap diyemiyorum maalesef kusura bakma
Ne kusuru ya teşekkürler zaman ayırdın
Aynıyız.
Beni de dalga sesleri
Niye ölmüyoruz ya 🥹
Ecel gelmiyorsa elden bir şey gelmez zorunda olarak yaşıyoruz
Para mutluluk filan diyenler varya hani hepsine bacağım girsin 😞
Para denen şey kazanılır her durumda asıl mutluluk sevgi aşk anlaşılmak aslında
Bunlar da olmuyor herşeye erişince boşa yaşıyor gibi bir şey galiba doomsoerder neyse öyleyim ben ya 😢
Geçecek inşallah elbet.
Bizde mutlu olacağız bir gün umut etmekten başka çare yok
İnancım yok yaratılış veya inanış vs umudum da yok giderek elden gidiyor ülke de sanırım yolun sonu 😖
Diriliş elbet olacaktır her ne kadar kamsar olsakta
Tuhaf kendini bukadar kötü hissediyor olman