Her pazar haftalık plan hazırlamak zaman yönetimini oldukça kolaylaştırıyor

Her pazar haftalık plan hazırlamak zaman yönetimini oldukça kolaylaştırıyor

Bana göre, zamanı yönetmek aslında tamamen öncelik meselesi. Eğer gerçekten önem verdiğim bir şey varsa, o zaman ona vakit ayırmakta zorlanmam. Ama bazen insanın yapmak istediği çok fazla şey olur ve bu da zamanın nasıl geçtiğini anlamamayı sağlar. Disiplinli olmak ve odaklanmak önemli, ama her zaman kolay değil. Yine de, kendimi fazla sıkmadan, esnek bir şekilde denge bulmaya çalışırım. Plan yapmak iyi, ama spontane olabilmek de hayatı daha keyifli hale getiriyor. 😊
Gerçekten zor. Çünkü anlık programlar oluyor ve hiçbiri de kaçırmak istemeyeceğim programlar. Hepsini bir düzene sokmak gerçekten akıl almaz zor 😫
Ben organize bir insanım ama aşırıda planlı değilim zamanımı iyi yönetirim çünkü yapacağım herşeye gün içerisinde kota ve sınır koyarım kendimi fazla sıkmam bu konuda ve örneğin bir yere gideceksem bazen 20-30 dk önce evden çıkarım yerin uzaklığına göre 1 saat önce bilmiyorum kendimi yöneticem diye zorlamıyorum kendi prensiplerim var onlara sadığım hepsi bu 😇
Acil Rose ve Doctor gibi tardiste yolculuk yapmaya ihtiyacımız var bizim
Cevap
8Cevap
Benim için zor değildir.
Genelde planlı ve programlı bir insanın zamanı yönetmek Benim için çok zor olmuyor
Çok zor diyemem. Kontrolü ele alınca bir problem olmuyor.
Çok zor işimde daha zor
Sürekli bi koçturmaca içerisindeyim
Çok önemli gün 24 saat maksimum 5 saat uyuyorum ama gün yetmiyor
Zor değil aslında sadece bunu istemiyoruz ya da bilmiyoruz disipline alışkın değiliz
çok zor değil
Fena değilimdir bu konuda..
Bulutlara yürümek kadar
Keşke TARDIS'im olsa
Fazlasıyla zor
sokmuşum zamana :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?