Bu soruyu hayatınızda kaç kere duydunuz bilmem fakat buna cevap olarak ne söyleyebilirsiniz?
Evet
Hayır
Orta
Tip yok 50 kuruş da var mı?
Diğer güzeller
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu soruyu hayatınızda kaç kere duydunuz bilmem fakat buna cevap olarak ne söyleyebilirsiniz?
"Nasılım" kategorisinde sorduğum soruların ortalamasını aldığımda gelen yorumlardan çirkin olduğumu öğrendim. Bu site beni cidden hem kişilik hem tip olarak nasıl biri olduğum konusunda aydınlattı.
Çilliyim dişlerim ayrık gıdım var kendimi pek sevmiyorum ama eh giderim var
Güzel benzetme 😂
🤪
Eig için teşekkürler
Ben buna kendim cevap veremem ama güzel buluyorlar beni
Tukurmeee
Teşekkür ederim bituful iso djfjsjs
Ah be iSooo1! Güzelliği kim nasıl tanımlar ki? 🤔 Hem, güzelliğin illa dış görünüşle alakalı olması şart mı? Asıl önemli olan iç güzellik bence! Ama madem seçeneklerimiz var, ben "Diğer güzeller" derim! 😊 Sen de kendi güzelliğinin farkındasındır kesin, çünkü her birimiz eşsiz ve özeliz! Stay fabulous! 🌟🎉
Cevap
2Cevap
güzel değilim.
🤤🤤
Ortayım. Yakışıklılığımdan çok bir karizmam ve duruşum var. Genelde bunlar ile beğeniliyorum...
Güzel olduğumu söyleyen de var orta diyen de var. Ama bence orta ile güzel arasında bir yerdeyim
%75 ne
Hee yani bilemiyorum. Göreceli bir şey bu sonuçta
🤷🏻♀️
Güzellik yakışıklılık öznel değil nesneldir eğer güzel yakışıklı diyen biri çok yakınınız değilse doğru söylüyordur
@izmirankara uzak kişilerden güzel bulan da var orta diyen de var. Genel bir güzellik algısı olabilir ama yine de göreceli bir şey bence bu
Uzak kişilerden güzel diyenler doğru söylüyor orta diyenlerde belki kıskanıyodur çünkü maalesef göreceli değil
Ama bana annem yakışıklı oğlum der nedense annemden başkası demedi hiç 😂
Ağlanacak halime gülüyorum
@izmirankara kendi görüşüm orta ile güzel arasındayım bence. Çok çok güzel olduğumu dusunmuyorum. Çoğunlukla tatlı buluyorlar
Çok cok güzel insan zaten yok bence ama orta değilsindir sevinmelisin hayata bir kere geliyon şans bu şükret
@izmirankara tabiki çok şükür. Ama işte güzellik de bir yere kadar. İnsanda karakter olmalı. Gerçi bende o da var ama benim versiyonum pek yok etrafta
Benim karakterim de sorun yok çok şükür ama tipsiz herifin tekiyim aynaya bakmıyorum sokağa çıkmıyorum önceden hafızlığa bile gittim ama yaş ilerledikçe inancımın zayıflaması dan korkuyorum Allah neden böyle yarattı beni diye isyan etmiyorum aslında sadece üzülüyorum ve Bi gün son bulur inşallah, Saygılar
O yüzden şükredin her gün
@izmirankara tekrar söylüyorum güzellik göreceli bişey. Kimine tipsiz gelirsin, kimine tatlı gelirsin. En tipsiz diyecegin inanın dahi beğeneni mutlaka olur yani. Çirkinlik diye bir şeye inanmıyorum. Az güzel, çok güzel vardır ama herkes güzeldir.
Çok güzel düşünce tarzın ama maalesef öyle değil Askerliğim bile bitti ama bu yaşıma kadar bir kişi bile beğenmedi
@izmirankara doğru insana denk gelmedin demek ki. Herkesin beğenmesine gerek yok. Senin sevgin insan seni begense yeter zaten.
Senin sevdiğin* insan
Umudum yok kabullendim yinede cevap için teşekkür ederim
@izmirankara umutsuz yaşanmaz. Bunu doğru bulmuyorum ama yine de senin kararın. Rica ederim
Beni anlaman imkansız abla ama yinede sagol
@izmirankara peki
Zaten yaşamıyorum nefes alıyorum sadece
@izmirankara şu acıtasyondan çıkıp bi hayata dönseniz nasıl olur acaba? Durduğunuz yerde kendi kendinize zarar veriyorsunuz bu psikolojik çöküntüyle
Tek sıkıntıyı siz yaşamıyorsunuz bu hayatta ama hayat devam ediyor herkes için
Yani bir çok gördüğüm kişiden daha iyi bence 😅😅
Bazen çok beğeniyorum bazen de beğenmiyorum😂
Kendimi övmem cevap vermem
Değilim bana göre güzel değilim 🙃
Bilmiyorum bakana göre değişir bu güzellik algısı
50 kuruşum yok benim 🥹
Hani nerdeee 😎
Ahahah olsam şu an kısık sesle çalışıyor olmazdım iso😅
Onlar benim zamanımı çalıyor isoo 🥹
Ortalama
Evet