Hani bir yerden sonra kimseyi tanımak hatta tanışmak da istemezsin ya.. Ben bazen böyle hissediyorum ya🤔 herkes aynı kişiliğe sahip bedenler farklı sadece.

Hani bir yerden sonra kimseyi tanımak hatta tanışmak da istemezsin ya.. Ben bazen böyle hissediyorum ya🤔 herkes aynı kişiliğe sahip bedenler farklı sadece.

Sadece bazen insanlardan nefret ettiğim dönemler olur ve bu dönemde kimseyle iletişim kurmam. Onun dışında hayatımda az insan tuttuğum için evet bunun ben de bir kotası var
Kotamız yok bilinmezliğe doğru yola gidiyoruz. Ama olmadı bence. Zaman kötü kime güveneceğin belli olmuyor, kimin ne iş yapacağı belli olmuyor. Senin iyi zannettiğin bir insan, güvenilir zannettiğin bir insan arkandan ne işler çeviriyor. Manevi yönden zararlar verebiliyor. Hiç beklemediğim bir anda senin arkandan konuştuğunu, senin zararın için arkandan iş çevirdiğini görüyorsun. Ben bunu iş hayatında gördüm. Çok iyi arkadaşın olup senin kötülüğün için çabalayanı gördüm. Hem de sırf kendi maddiyatı için. İnsanlar bazen hatta bazen değil artık kimsenin gözünün yaşına bakmıyor. Dediğim gibi bu yıllarca tanıdığın bildiğin en iyi arkadaşın olsa bile. Hatta daha sonra yüzüne karşı gülmeye devam bile ediyor. Hiç utanmadan seninle birlikte yiyip içiyor. O yüzden, inceleyip sık dokumak lazım. Az olsun öz olsun demek lazım.
Kesinlikle
İnsanın hafızasının da, sosyal pilinin de bir ömrü var. Eskiden daha az insan tanır, daha huzurlu olurduk. Şimdiyse bu değişti. Kota kayboldu, sınırsız insan tanıyıp konuşma derdindeyiz. Ne kadar sosyal olursam o kadar iyi görüşünde hemen herkes
Cevap
7Cevap
Var, yani olmalı bence. Ne demişler; az insan çokça huzur.
Herkes sınır kapısından geçemez zaten, benim hayatıma girerken. Kota, vize, izin her türlü mevcut.
Doğru ve her şeyin karşılıklı olduğu birine hayır denmez..
Vardır tabii ki. Belli sayıya ulaşınca yenisinin gelmesi için eskisi gitmeli
Dediğin cok mantikli... kotta var mı bilmiyorum ama bazi kişilerden uzaklaştiğim kesin 🙃
var, olması gerek yolgeçen hanı degil herkesi alalım😄
Kafa kaldırmaz, az insan çok huzur olmalı, seni anlayabilen birkaç dost olması yeterli
Olması gereken de budur. Az insan çokça huzur en güzeli.
Var bir noktadan sonra insan sıkıyor vazgeçme ihtiyacı oluyor.
Hayatımıza giren insanlar yük değilse kotası yoktur, yük olan tek insan tüm kotayı doldurur.
Kota yok fakat seçicilik var.
O noktaya ramak kaldı
Artıık Kimseye tahammül edemiyorum ben
Yoktur
Az kişi mümkünse
Evet var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?