Bir şeyi geç başarmak, size göre başarı değil midir?

Bir şeyi geç başarmak, size göre başarı değil midir?
Benim çabalarımla gerçekleştiyse başarıdır. Geç erken fark etmez o durum için verdiğim zaman, emek boşa gitmediyse bu başlı başına bir başarı değil midir zaten.
Ama o kendinize saygısızlık olur bence, geç de olsa emeğinizin karşılığını alıyorsanız bu başarıdır. Hmm tabii biraz buruk olabilir ama özünü değiştirmez sonuçta. Hayat bir noktada bitmiyor çünkü bir sürecin içerisindeyiz, geç de olsa gelen o başarı tecrübe olarak veya diğer getirileriyle bünyemize işleniyor ve bu sürecin içinde bize yol haritası oluşturuyor.
Rica ederim.
Bazı aktörlere, işadamlarına veya dahilere baktığımızda, başarıyı genç yaşta yakalamayı başardıklarını görürüz. Bazıları ise dünyanın en genç milyonerleri ya da genç yaşta muhteşem başarılara imza atan insanlar kadar şanslı olamamış; fakat başarıya ulaşmak için hiçbir zaman geç olmadığını düşünmüşlerdir. Fakat yer aldıkları alanlarda dünyanın seyrini değiştiren birkaç bilindik isim var ki, bu ünlüler başarıyı anca 40’lı yaşlarında yakalayabilmişlerdir. Bu ünlü isimler 30 yaşından önce milyoner olan girişimciler kadar, başarıya genç yaşlarda ulaşamamış olsalar da yaşamlarını adamış oldukları işlerde yaşlarının da kazandırmış olduğu tecrübeler sayesinde, hem dünya çapında tanınmışlardır hem de insanların örnek aldıkları isimler olmuşlardır. Bu nedenle, bizler de hiçbir şey için asla geç değildir.
Sylvester Stallone mesela Rambo filmini kendi yazmış. Oyuncu ben olursam diye satarım senaryoyu demiş. Çok düşük bir paraya satmış bunun karşılığında. Bazı şeylerde akıllı olmak lazım.
hala başarı olarak görürsen sayarsın görmüyorsan saymazsın , bana bi seyler katıyorsa beni mutlu ediyorsa sayarım diger türlü boş
😊
teşekkür ederim😊🍀
Haticeye değil neticeye bakmak lazım:)
Sonunda başarılmışsa ziyanı yok geçen zamanın✌🏻✨🌟
Çok güzel söz ☺️🌟✨
Severim bende☺️☺️
☺️🙏🏻
Teşekkürler eig için🙏🏻☺️
Rica ederim ☺️🙏🏻
Cevap
16Cevap
Zamanında gelmeyen başarı , mutluluk doyduktan sonra masaya konan tuza benzer anlamsız olur ve gerek kalmaz her şey vaktinde güzel
ben sayarım tabi ki de.. başarı başarıdır.
Ben sonuç odaklı olmayı severim gadası
Arkadaşlar öyle bir yaş gelir ki şunu der insan “Benim aşkı, başarıyı, mutluluğu bulmam için ne çok erken ne çok geç. her şey vaktini bekler”. Bu sebeple evlilik için okumak için çalışmak için çok geç dememeli insan. Belki de vaktin gelmemiştir.😊
Rica ederim dostum. Oluyorsa bir hayır olmuyorsa bin hayır demişler. Biz kuluz bilemeyiz hangisi hayır hangisi şer. En basitinden evlilikten örnek vereyim. Yanlış insanla bir ömrü yitireceğine doğru insanla bir ömre yürü daha hayırlıdır. Bu örneği her alana yaymak mümkün tabi. Hem tevekkül hem olumlama yapıyorum ve ruhuma da iyi geliyor öneririm😊
Sayarım. Hız limiti yok, herkesle aynı kulvarda olup ilk bitiren olma zorunluluğu da yok. O halde neden hayatlarımızın bu denli farklı olduğu insanlarla yarışıp galip gelmek için nefesimi tüketeyim ki? Geç olsun, güç olmasın.
Ne demiş atalarımız “geç olsun da güç olmasın yavriiiiim”
Sayılır tabiki ama geç olduktan sonra pek hevesi kalmıyo doğruya doğru
Başarı başarıdır ne zaman ulaşsan başarıya geç deyildir
Geç geldiyse bir anlamı veya bir önemi olmaz
Örneğin bir soruyu çözmemiz için iki dakika verildi. Biz üç dakikada yaptık. O başarı olmuyor maalesef
Mesele başarmaksa evet sayarım. Nispeten başarmaktan bahsediyordan durumlar değişir
Ben sayarim basari basaridir gec erken farketmez
Geç gelen hiç birşeye hevesim kalmıyor saymam
Önemli olan başarmak değil pes etmemek. Başarı geç de gelse başarıdır.
Önemli olan pes etmemek geç bile olsa başarı başarıdır
Başarının geci erkeni bence olmaz önemli olan başarmış olmak
İş işten geçtikten sonra saymam
Farketmez bana
Kime göre neye göre geç herkesin hayat dilimi farklıdır
Niye hayatimi kiziklayim ki eninde sonunda başarmişim tabi ki basaridir bence... sanki değeri bile yüksek ola bilir
Yoo başarıdır niye başarı değilmiş.
Yeter artık cezalandirdigin🤣
Geçte olsa başarı başarıdır kanka 😂
Evet başarı başarıdır bence belkide herşeyin bir zamanı vardır olaya böyle bakmak lazım.
Geç olsun güç olmasın mottosu iyidir reis.
Sayarım Önemli olan başarmak dir
her şey vaktinde olunca tadı oluyor ama
Hevesim bittignde gelen başarıyı ben napiym
Yani gelmese de olurmuş.
Başarının yaşı yoktur...
Geç olsun güç olmasın
Geç olsun güç olmasın derim.
Evet sayarım elbette
Sayarım tabikide sonuçta buda benim başarım
Alakası yok başaridir
Geç de olsa başarmak oldukça önemli.
Kenara koyarım