Kişilik & Karakter Anı yaşayanlardan mısınız yoksa hesapsız kitapsız iş yapmayanlardan mı? Kimera_35 Takip Et Xper 1 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl İki hakkım varmış o yüzden yeniden sorayım dedim Anı yaşayanlardan mısınız yoksa hesapsız kitapsız iş yapmayanlardan mı? Cevapla İş Soruları Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Anı yaşıyorum 0 1 Yorumla Kimera_35 1 yıl Güzel en güzeli
dilaylaylla Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 539 cevap paylaştı. maalesef anı yaşayamiyorum 0 5 Yorumla Kimera_35 1 yıl Neden ki çok mu hesap kitap yapanlardansn tedirgin hissediyorsun sanırım öyle yapmak isteyince Yorumla dilaylaylla 1 yıl Onunla alakasi yok Yorumla Kimera_35 1 yıl Ne peki Yorumla dilaylaylla 1 yıl Bilmiyorum Yorumla Kimera_35 1 yıl Oda güzelmiş küçük hanım 😅 Yorumla
keserkesmez Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 395 cevap paylaştı. Anı yaşıyorum keşke yaşamasaydım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Anı yaşıyorum
Güzel en güzeli
maalesef anı yaşayamiyorum
Neden ki çok mu hesap kitap yapanlardansn tedirgin hissediyorsun sanırım öyle yapmak isteyince
Onunla alakasi yok
Ne peki
Bilmiyorum
Oda güzelmiş küçük hanım 😅
Anı yaşıyorum keşke yaşamasaydım