Bu huyumdan nefret ediyorum nasıl geçer bu şey? Hayır yani gerçek hayatta ibiş falan da değilim. Bildiğin hetero adamım
Bu arada asla toplu film izlemem hep yalnız izlerim. Sevgililerimle izlediğim filmleri saymıyorum çünkü izliyormuş gibi yapıp henüz filmin 15. dakikasında malum işe başlamış oluyoruz. Yani filmleri oldum olası yalnız izlerim
Yumuşak biri de değilim. Bayağı sert adamım. Atarlıyım bıçak falan çekerim adam döverim. Dosyam kabarık. Ama bu filmlerde ağlayarak gülme ya da gülerek ağlama huyumla ne yapacağımı bilmiyorum
Ha bu arada her sahnede değil tabi sadece bazılarında. Mesela karayip korsanları 3ün başındaki şarkı çok güzel aw çocuk asılırken şarkı söylemeye başlıyor gülmeyle karışık ağlamıştım. Taht oyunlarında ejderha tahtı yaktığında çok duygulanmıştım ama sonra gülmüştüm. Avengersta tony stark öldüğünde gülerek ağlamıştım. Love death robots aquila rift bölümünün son sahnesinde gözüm dolmuştu kahkaha atmıştım sonra hafif gözlerim dolmuştu ama kahkaha atmaktan değil
Daha yazsam siteye sığmaz site sahibi ek sunucu almak zorunda kalır. Sorunum ne benim? Neden gülmeyle karışık ağlıyorum? Ya da ağlamayla karışık gülüyorum? Sadece regl olmuş kız gibi ağlasam sorun yok ama ağlarken neden gülüyorum lan ben?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer