- 1 ay
Çocuklukta kurduğum hayalleri büyüyünce geride bıraktım. Olmayacak çok uçuk hayallerdi ve gerçekçi değildi. Büyüdükten sonra daha gerçekçi ve gerçekleşebilecek hedeflere odaklandım. Çoğunu hallettim, sadece iki tane kaldı. Onları da kısa vadede bitirmeyi planlıyorum.
02 YorumlaKolaylıkla olsun ozaman
- 1 ay
Teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 21,5b cevap paylaştı. Maalesef hayallerim gerçekleşmedi her şey içimde kaldı hayatı kaçırdım hayata geç kaldım
018 YorumlaHiç bir zaman geç değildir bunu unutmayın. Belki yeni hayallerinizi gerçekleştirmek için yola çıkabilirsiniz.
- 1 ay
Çocukluk ergenlik ve gençlik dönemlerinde hiçbir şey başaramadım şimdi orta yetişkin oldum ama gençliğimi hiç yaşayamadım hayatı hep kaçırdım hiçbir şey yaşayamadım başaramadım kazanamadım 35 yaşındayım hâlâ bir hayatım yok ailemle yaşıyorum işsizim bekarım asosyalim yaşıtlarımdan geride kaldım eksik yaşadım senelerdir evden dışarı çıkmıyorum hayatım evden ibaret hayata yabancı kaldım kendimi yetersiz güçsüz hissediyorum herşeye geç kalmış hissediyorum
Yaşınız hala genç ve bir yerden başlarsanız belki bundan sonrası için güzel şeyler olabilir. Tek başına başaramazsaniz profesyonel destek alarak göreceksiniz ki her şey daha kolay olacak . Kolaylıklar diliyorum
- 1 ay
Teşekkür ederim hiç destek almadım imkanım olmadı bilmiyorum bu yaştan sonra sanki her şey imkansız gibi geliyor bana zaten çocukluğumdan beri utangaç çekingen içime kapanık öz güvensiz asosyal biriyim hiç açılamadım öz güvenim kişiliğim sosyal ve iletişim becerilerim gelişmedi çok pasif kaldım kendimi hayata karşı yetersiz güçsüz hissediyorum senelerdir aynıyım hiç adım atamıyorum hiçbir ilerleme gelişme değişme olmuyor
Oyuzden profesyonel destek dedım göreceksiniz ki her şey değişecek tabi bunun için önce sizin istemeniz gerekiyor
Bu çözülebilir birsey aslında
İstediğimiz yaşta sıfırdan başlayabiliriz diye düşünüyorum kaldiki böylede mutluysaniz sorun da yok. Seçim ve tercih sizin
- 1 ay
Hayır bu benim seçimim ve tercihim değildi çocukluğumdan beri istemeyerek böyleyim kişiliğim yapmak istediklerime için vermedi hayatıma engel oldu özgürlüğümü kısıtladı kendimi hep geri çektim içime kapandım mesela okul hayatım boyunca hep sıramda oturdum kimseyle konuşmazdım teneffüslere bile çıkamıyordum çocukken sokağa çıkıyordum ama diğerleri gibi değildim utangaçlık çekingenlik beni hep kısıtladı ergenlik döneminde de değişemedim kendimi aşamadım açılamadım hep aynı kaldım gençlik dönemleri de aynı geçti hiç sosyalleşemedim arkadaşım çevrem olmadı hiç flörtüm sevgilim bile olmadı iş hayatım da olmadı her konuda kaybettim her yönden pasif kaldım hâlâ aynıyım gençliğimi de hiç yaşayamadım kendimi 1 gün bile gerçekten genç gibi hissedemedim gençliğime dair yaşanmış bir güzel günüm bile olmadı senelerdir evden dışarı da çıkmıyorum hayatım evden ibaret iş hayatım sosyal hayatım aşk hayatım olmadan yaşlanıyorum
Aileniz de sanırım bu konuda desteklemedi ya da öğretmenleriniz tarafından fark edilmedi.
- 1 ay
Maalesef hayır hiç destek almadım yardım eden olmadı hatta çocukluk ve ergenlik dönemlerinde hep dışlandım aşağılandım çok dalga geçen lakap takan oldu yaşıtlarım gibi olamadım hep yetersiz güçsüz başarısız asosyal öz güvensiz pasif biriydim ve sonuç olarak hayatın dışında kaldım toplumda yer edinemedim hayatım ev oldu dışarıya hayata yabancı kaldım
Bu uzun konuşmadan da kendiniz içinde adım atmayı planlamiyorsunuz.
Birşeye yardımcı olmadım şu an sadece soru sordum birine yardım edebilmek için kişinin oldugu mevcut durumdan çıkmak istemesi önemli belki ilk adım için uzman kişinin vereceği ilaçla başlamak işi kolaylastırabilir
- 1 ay
İlaç kullanmayı hiç istemiyorum duygusal destek daha faydalı olur belki ben bu durumdan çıkmayı hep istedim ama çıkamadım uzun zaman bu durumum içinde kalıp çırpınmaktan yoruldum bazı şeylerin değişmeyeceğini kabullenmiş gibiyim yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim o zaman
Umuyorum birgun kendinizi seçer ve başarısıniz
Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Çocukluğumda çok fazla hayalperesttim. Hepsini gerçekleştiremedim henüz ama bir sıralama yaptım. Yavaş ve doğru adımlarla hepsini başarmak istiyorum. Yapabilirim de. Önemli olan inanmak ve çabalamak.
01 YorumlaEvet tamda öyle hayallerinizin den asla vazgeçmeyin
- 1 ay
Farklı farklı kurslara gittim, çocuklarla konuştum. Hep içimde kalan, hiç alamadığım şeylere koştum. Elma şekeri yedim, memleketime gittim bir turist olarak.
07 YorumlaNe güzel 🌸
- 1 ay
Siz ne yaptınız? Çocukluğunuzu nasıl yeniden canlandırdınız
Ben her yaşımı olması gerektiği yaşta bıraktım iyileştirerek ve yola şimdiki yaşımla ilerleyerek devam ediyorum 🙃
- 1 ay
Ama bazen çocuklaşmak, eskileri yad etmek gerekmez mi? Yoksa doğrusu sizin gibi her yaşı kendi zamanında yaşamak mı?
Cocuklaşmaktan kastınız nedir? Doğru yanlış yok, olduğunuz an o an için kişinin doğrusudur. Eğer orada rahatsizsak ilerlemek yerimizi değiştirme zamanı gelmiştir. Kişi kendi ritmine göre ilerlemeli
- 1 ay
Yeniden çocuk olmak, o zamanki hayalleri yaşamak gibi. Kaldırım kenarında yürümek, merak ettiklerini öğrenmek vs. Anladım çok güzel açıkladınız, teşekkür ederiim ✨
Bu dediklerinizi yapmak için çocuk olmama o anlara dönmeme gerek yok. Yeni yaşımla bunu deneyimliyor olmakta eğlenceli dediğiniz herşeyi ben yapmaya devam ediyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- u1 ay
elimden geleni yaptım ve çabaladım ama olmadı maalesef. olacağını da sanmıyorum.
01 YorumlaBelkide bu bakış açısı olmasına engeldir. Belki başka yerden bakmak lazım
- 1 ay
Veteriner olmak istiyordum nasip olmadı
03 YorumlaBelkide şimdi olma zamanıdır.
- 1 ay
Yok hocam şu anki mesleğimi çok seviyorum operatörüm 🙃
Hayali donusturmus mutlu olacağınız şekle getirmişsiniz
Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hiç bir şey yapmadım çünkü hayallerim sürekli değişti, ve akışta olmayı tercih ediyorum.
10 Yorumla- 1 ay
Çocuğumuz yokki abla nasıl olcak daha kendi hayalımızı gerçekleştirememişken sabininkini mi düşünelim bu dünyada hayal kuramıyoz ki anca rüyalarda takılıyoruz
02 YorumlaSizin çocukluk hayaliniz
- 1 ay
Ha pardon yanlış cevap kb pilot olmak
- 1 ay
Öğretmen hemşire olmak istiyordum
Hemşire olamadım öğretmen olamadım ama stajer gibiyim lise mezunuyum ama üniversiteyi de kazanamdim
01 Yorumlaşu an mutlu iseniz problem yok demektir
- 1 ay
Çocukken hayalim stardoll da ss olmaktı. Ss yi geçtim ry bile oldum. O kadar içimde kalmış ki hala oynuyorum ara ara
02 YorumlaGerçek hayalleriniz nedir
- 1 ay
Onu söylemem
Hayaller vs Hayatlar / Hissedilen vs Aslında Olan (ne bekliyordun ki. Hiç bi s*kimlik b💩ka yaramayan dünyadan ne bekliyordunuz ki.)
02 YorumlaBelki biraz bakış açınızı değiştirmek çok şey değiştirebilir hem kendiniz için hem dünya için
- 1 ay
Dürüst ve hakkaniyetli oldum. Parti ve FETÖ (diğer tarikatlar da dahil) torpiliyle polis olanların hepsinin Allah bin bir türlü belasını versin.
00 Yorumla - 1 ay
Astronot olmak istiyodum. Lisede dis doktoru. Ama hiçbir şey yapmadım çalışmadım çünkü
06 YorumlaHayallerinizin gerçekleşmesi için hareketede geçmek gerekiyor sanırım o kısmı atladınız 🙂
- 1 ay
Aynen öyle şimdi de memur olmak istiyorum hala ders calismiyorum mesela saldım artık kendimi mg kg khklılar
- 1 ay
Son şey yanlış yazdım
Belki bu soru tesadüf değildir bugün başlangıç olsun ne dersiniz başarınca yine burayı guncellersiniz
- 1 ay
Bence de artık sorumluluk almanın vakti geldi
Ozaman bugün ilk adım olsun sonucu heyecanla beklıyorum buraya yazın lütfen
- 1 ay
Hayal kuracak kadar vaktim yoktu
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hepsinin peşinden koştum diyebilirim
06 YorumlaKavustunuzmu peki
Harika o zaman yeni hayaller ekleme planın var mı
Kolaylıkla olsun ozaman
Kişilik & Karakter konusunda 559 cevap paylaştı. Çalıştım, hala çalışıyorum, oluyo zamanla
01 YorumlaHarika kolaylıkla olsun
şu an gerçekleştiriyorum çoğunu bir tane kaldı
03 YorumlaHarika belki sonra yenilerini eklersiniz
Umarım istersek hersey mümkün
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çoçukluğumdaki hayalim maalesef olmadı
08 YorumlaSanırım bunun için bir adım atmadınız
Sanırım yeterince istemediniz ya da çok ulaşılmaz hayallerdi
Hata yok birseyde aramıyorum sadece soruyorum ben cevaplar sizde herşeyin cevabı kişide dir. Bunun uzun bir açıklaması var da burada anlatmam mümkün değil
Bu arada geçmiş olsun
Sadece çalıştım. Hala da çalışıyorum.
04 YorumlaSanırım hayallerinizin henüz bir kısmına ulaştınız
Bu noktada sadece hedef odaklı değilseniz, ulaştığınız hayallerin anda keyfinide çıkarıyorsaniz ilerlemek keyifli olacaktır
- Gizli Üye(30-35)1 ay
Anneme huzurlu bir hayat kurdum
01 YorumlaYa kendinize kendiniz için hayaliniz neydi
Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı. Çocukluğumu yaşamadım
05 YorumlaZor bir çocukluk geçirdiniz sanırım. Hayalleriniz olmadı hiç o zor günlerde
Sanırım hayallerinize kavustunuz öyle anlıyorum.
Umuyorum tamamlanir hayalleriniz
Hiç bir şey..
02 YorumlaGünü yaşıyorum diyorsunuz 🙂
- 1 ay
hic bir sey yapamadim ((
01 YorumlaHala başlamak için zamanınız var
- 1 ay
Hayal hayal olarak kaldı :)
01 YorumlaBelki birgun gerçekleşir ya da yeni hayallerle devam edilebilir
- 1 ay
Hic birsey yapamıyorum sıfır umut
03 YorumlaSizi umutsuz yapan nedir?
- 1 ay
Beni desteklemiyorlar hatta motivasyonumu dusuruyorlar
Sizin hayalleriniz için başkasımı destek olsun istiyorsunuz. Dışarıya odaklanmak yerine hedeflerinizi küçük parçalara bölerek başardıkca motivasyonunuzda artacaktır.
Çok çalıştım çabaladım istedim konuma geldim
02 YorumlaHarika kurduğunuz hayallerinizin gerçekleşmesi şu an nasıl hissettiriyor size
Detaylı bilgi