Kişilik & Karakter 2024 yılının sana verdiği en büyük ruhsal ders ne oldu? Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 85 Yapay Zekaya Sor ✌🏻 Güncellemeler1 yıl @yeterhayeterhayat ve sorumu beğenen üyeler 🙏🏻 2024 yılının sana verdiği en büyük ruhsal ders ne oldu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
ruhumunışığı Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Herkesin merhameti ve hoşgörüyü hak ettiği gerçeği. 1 0 Yorumla
cglakinin Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 492 cevap paylaştı. 2024'e teşekkür etmek istiyorum. Bir sürü not tuttum, bir sürü fikirle doldum. 1 0 Yorumla
cokbiliyosun Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Oyy oy 2024...Yedi bitirdi beniDarbe ustune darbeDizlerim sakat kaldi kalkamiyom 1 4 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 yıl Ah, ah geçmiş olsun Yorumla cokbiliyosun 1 yıl Bu arada ikizler Yorumla cokbiliyosun 1 yıl Tesekkurlerr... Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 yıl 🙏🏻 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Anda kalmak geçmişi unutmak henüz başaramadım… 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 yıl 🙏🏻 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Ders değil felek şaşırtmaca oynadık 😂 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 yıl :)) Yorumla
KarmaşıkRuh_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dengede olmak mevzusu.. 1 0 Yorumla
BuOlsa Takip Et Master Yaş: 42 , eic 34% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Değişime direnmemek Cook doğru oldu bu 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kontrolü bırakmak , kendine güvenmek. 1 0 Yorumla
Ilerdearse Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Çok güzel çıkmış genede bilemedim 1 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Hayır demenin önemi, sınırları korumak :) 1 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. Aslan 🦁 🌸 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Herkesin merhameti ve hoşgörüyü hak ettiği gerçeği.
2024'e teşekkür etmek istiyorum. Bir sürü not tuttum, bir sürü fikirle doldum.
Oyy oy 2024...
Yedi bitirdi beni
Darbe ustune darbe
Dizlerim sakat kaldi kalkamiyom
Ah, ah geçmiş olsun
Bu arada ikizler
Tesekkurlerr...
🙏🏻
Hayır demenin önemi ve sınırlı
Anda kalmak geçmişi unutmak henüz başaramadım…
🙏🏻
Ders değil felek şaşırtmaca oynadık 😂
:))
Dengede olmak mevzusu..
Değişime direnmemek Cook doğru oldu bu
Kontrolü bırakmak , kendine güvenmek.
Aşırılıklardan uzak durmak dengede olmak
Şükran duygusu tevazu
Maddi ve manevi bağımlılıkları bırakmak diyor gerçekten haklı
Çok güzel çıkmış genede bilemedim
Hayır demenin önemi, sınırları korumak :)
Yengeç burcu
Olmayacağina inandirdi artik
Kendi gerçeğini bulmak tam 12'den vurmuş
tam isabet olmus koc
Aslan 🦁 🌸
koç..
Aşırılıklardan uzak durmalıyım🙃
Anda kalıp geçmişi unutmayı isterdim😒