Arkadaşlar Yardım Ne olur.. Geçen sene üzerimde uyuşturucu (esrar) ile yakalandım torbacının evi gözetleniyormuş evinden çıkınca beni aldılar hemen?

Bana telefon görüşmelerimizin dökümanlarını falan çıkardılar ismini söylemesende biz biliyoruz zaten dediler. Karakolda isim vermemek için çok direttim ama polisler çok zorladı beni merak etme birşey olmaz gizli tanık olarak çıkarsın ismini bilmez dediler bende ifademde ismini yazdım, benden başka 4 kişiyi daha yakalamışlar onlarda aynı ifadeyi vermiş ama mahkemeye sadece beni çıkardılar aradan 3 ay sonra beni torbacının mahkemesine çıkardılar hakim ifademi torbacının önünde okudu ifadende boyle demıssın aılenın, namusunun uzerıne yemın edermısın dedı bende yemın ettım torbacı herseyı gördü sizce bu adaletmi ogünden sonra kullanmadım çok pişmanım ne yappmalıyım bana fikir verin geceleri uyuyamıyorum ailem tedirgin bana yardım edecek kimse yok mu adalet mi bu gençliğim gitti henuz daha 20 yaşındayım adama 4 sene hapis verdiler çıkınca ne olur bılmıyorum kafam çok karışık.
Arkadaşlar Yardım Ne olur.. Geçen sene üzerimde uyuşturucu (esrar) ile yakalandım torbacının evi gözetleniyormuş evinden çıkınca beni aldılar hemen?