Günümüz kızları artık ahlak ALLAH kitap oturma kalkma nedir bilmedikleri için dinisiz alemci erkekler gibi sayı yapmayı marifet saydıkları için , tamamen Amerikadan Avrupadan gelen ilişki yorumlarıyla videolarla güdümlendikleri için , kendisi akıl hastası dinsiz feminist narsist ilişki uzamanı pisliklerden akıl aldıkları için artık utanmak sıkılmak ahlak vs bunlar BOŞ ANLAMSIZ bu günümüz kızlarına karşı.
kuzum'ları Sistemi artık önyargılı olarak kadınlara erkekleri sınıflandırmayı yaftalamayı küçümsemeyi narsistliği öğrettiği için artık düzen bozulmuş ilişkiler raydan çıkmış durumda. Türk kızlarına alfa erkekte alfa erkek denilerek bu sıfat/başlık öğretilerek beyinleri yıkanıyor. Alfa HAYANLARDA sürü lideri demektir , ama Türk kadınlarınada hayvanların içinden utanması sıkılması-olmayan namussuz * şerefisz kööpek kuzum tipleri ADAM diye sevmeleri öğtüleniyor. Bu tür erkekler barlarda clublarda gezen alkolik kötü alışkanlıkları olan her gördüğü kadına ZORLA gidip salça olup tanışan ZORLA arkadaşlık teklif eden yüzsüz yüzüne tükürsen gitmeyen yağmur yağıyor diyen kuzum' tiplere ALFA deniliyor artık.. onurugu gurusu şerefi olmayacak ZORLA kendisiyle tanışmaya hiçbir çabası olmayan kadınlara evli mi sözlümü nişanlımı sevgilisi var mı yokmu bakmasan BALIKLAMA üzerine saldırıp CESUR ALFA ERKEK karakteri olacakmış bu tip bozuk erkek karakteri , pisissslik ilişki uzmanı akıl hastaları tarafından günümüzde tüm kadınlara ideal cesur ALFA etrkek diye gazlanıyor !!! ((Kadınların çoğunluğu zaten iletişim kumayı/tanışmayı bile bilmiyor? hayvan gibi yabani DOMUZ gibi yaşıyorlar, erkeklere hiçbir saygıları sevgileri olmadığını için erkekleri ucuz gördükleri için onlar köpek zorla peşimizden koşacaklar keyfimiz isterse onla tanışırız ya da oynatırız bekletiriz belki müdait olursak görüşürüz ve tasma takıp o erkeği yöneteceğiz TATLI hayatlar yaşayacağız kafası yaşıyorlar akıl hastası ilişki uzmanı tiplerin yalan yanlış yönlendirmeleriyle !!! )) KAdınların çoğu "Ben çok güzelim ama erkekler pasif BETA oldukları için benle ilgilenmiyorlar" diye düşünüyor günümüzde, ama aynaya bakıp : "Ben arıza narsist kendini beğüenmiş bir DOMUZUM , erkeklere saygısız sevgisiz olarak davranıp PRİM yapacağımı sanıyorum , bu yüzden sürekli kaybediyorum" demiyorlar.Beyni yanık aklı olmayan ahlakı dini insanlığı yitirmiş KİBİRLİ DOMUZ kadınlara açıklamalar :
Düzgün bir erkek normalde hoşlandığı bir kadın varsa önce uzaktan bakar ve ondanda tanışmak istiyorsa 1 çaba bir yeşil ışık görmek ister. Durup dururken kendi namuzssuz şşerreffsiz kuzum akıl hastası ilişki uzmanlarının yalan dolan tarif ettiği gibi düzgün bir erkek ZORLA Kimsenin peşinden koşmaz istenmediği yerede ZORLA gitmez ! SAPIKMIYIZ biz lammnn? kadınlar siz insan mısınız böyle birşeyi istiyorsunuz? Düzgün bir erkek önce düşünür = bu kadın sözlümü nişanlı mı? sevgilisi var mı?
Eskiler hep söylerdi kadın kuyruk sallamazsa erkek bir şey yapmaz diye.. Şimdiki kuzum kaşşaar evladı yaratık kadınlar kadın kuyruk sallamasın bakamsın erkekle ilgilenmesin erkek KÖPEKoğlu köpek olsun durup dururken sen evlisimin sevgilin var mı yokmu bakmadan ZORLA durup duruken gelsin tanışsın falan diye bekliyorlar herhalde? ÇOğu beyyinnsiz kadın bunu bekliyor gibi.. Bu ülkede kadınların sorunu IQ düşüklüğü ve insan olamamak ! ULAN kadınnn , sen hoşlandığın bir ünlü şarkıcı olunca koşa koşa gidip onu tanımasanda boynuna sarıp öpüyorsun seni beğeniyorum diye bağırıyorsunda , eşin kocan hayat arkadışın olmasını istediğin hayatında yanına EŞ olmasını istediğin erkeğin ufacık bir değeri YOKMU ki ona hiç bakmıyorsun ilgilenmiyorsun onla tanışmaya can atmıyorsun çaban YOK? bu insanlık mı? bu ne KİBİR EGO NARSİST KÖÖÖEPKLİK? çoğu kadın artık aynen böyle.. telefona bakarak sokaklarda yürüyen, kulaklık takıp kimseyi duymak istemeyenler, kime baktığı belli olmasın diye güneş gözlüğü takıp.. sONRADA NEDEN HİÇBİR ERKEKLE TANIŞAMIYORUM diyen hayyvanlarr.. gidip önce insan olmayı öğrenin ! iletişim kurmak nedir? onu öğrenin ! AŞK SEVGİ KARŞILIKLIDIR.. onu öğrenin.. insan olun şu ülked ehayvan olmayın sonra bderdiniz afyamışi betaymıi tetaymış omegaymış öğrenirsin.. SEVEN HER ERKEK ZATEN ALFADIR , ama erkekteki o ateşi yakacak kadın mı var bu zamanda? bakıyorsun etrafa kız göttüünü gööğüüslerini açmış herkese SHOW yapıyor ama hoşlandığı erkek YOK? kimseye bakmıyor bir erkeği sevmek gibi bir hayat amacı YOK.. çoğu kadının amacı : tüm erkeklerin KÖPEK olup peşinden koşması ve onun egosunu kibirini doyuması ! diğer kadınlara anlatacaz dedi kodu MALZEME çıkması..Bu ülkede kadınlarda sorun alfa beta aşk sevgi vs bulamamak değil İNSAN OLAMAMAK ! Hayvan olmak.. iletişim kurmayı bilmemek ve herşeyi erkekten beklemek.. Sen daha tanışma iletişim kurma aşamasında bile hoşlandığın erkeğe bakmıyorsan onu kendine çekecek şelikde davranmıyorsan o erkeğe 1 YEŞİL ışık yakmıyorsan ozaman bu kadınlar BELALARINI Bulmayı kesinlikle hakediyorlar.. Hoşlandığı erkekle tnaışmaya çabası olmayan hayvanlar süreklii aynı saaapıklarla aldatan kandırna yalancı iittt erkeklerle tanışabilirler ! Düzgün erkekler kadına uzaktan bakar ilgilenmiyorsa insan yerien koymuyorsa adam yerien koymuyorsa bu beni istemiyor bakmıyo rililenmiyor ya sevgilsi var ya EVLİ ya da NİŞANLI? der ve başka kadına gider.. yoluna gider.. vs vs SORUN HAYVAN OLMAMAK İNSAN OLABİLMEK.
Bu kafayla neyazıkkı TÜrk kadınlarının çoğu her kadına sorgusuz sualsiz evlimi? seviligi var mı? nişanlımı? bakmadan üzerine saldıran SAAPIIKLARLA tanışabiliyorlar çünkü çabaları yok ne iletişim kurmaya ne tanışmaya konuşmaya nede sevmeye ! insan olanın çabası olur.. karşısındaki erkeği BU KÖPEK ZORLA ayağıma gelecek diye beklez , saygısı olur ve onu kendine çekecek iletişim kuracak adımlar atar..20 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBence kadınlar her zaman kendine güvenen, ne istediğini bilen erkeklerden hoşlanır gibi düşünülse de, herkesin aradığı şey farklıdır. Utangaç erkekler genelde daha içten, daha düşünceli ve daha az gösterişli olabilirler. Bu da bazı kadınlar için çekici olabilir çünkü herkesin ilgisini çeken şey sadece dışa dönüklük ya da cesaret değildir. Kimisi karşısındaki insanın derinliğine, duygularına ve iç dünyasına önem verir. Yani bana göre, utangaç erkekler de kendilerine uygun biriyle karşılaştıklarında, gayet de istenen ve değer gören kişiler olabilirler. 😊
21 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle
- Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
u 1 yılKadına göre değişir ama gördüğüm kadarıyla çoğu kadın utangaç erkekleri sevmezler.. bunun yerine baskın maço ve öz güveni yerinde olan erkekleri tercih ederler. zaten normaldir. utangaç insanı seven az olur kadın erkek fark etmiyor genellikle.
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
1 yılBir yere kadar utangaç olabilir sonrasında o utangaçlığın yerini yırtıcılık alır.
90 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. İstemez, utangaç erkekler otursunlar analarının dizinin dibinde.
50 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı.
u 1 yılPek tercih edilen bir durum değil.
60 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. istemem öyle erkeği anası sevsin
61 Yorumla- 1 yıl
Ben böyle birine erkek bile demiyorum p. sırık bu tipler çünkü
1 yılYırtık erkekler daha çekicidir onların gözünde
41 Yorumla- 1 yıl
Yırtık değil de kendinden emin olan kendine güvenen kendini savunan ve sorumluluk alabilen bir erkek adam severiz ve isteriz genelde doğal olarak
- Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı.
1 yılGenelde çok severler gadası
10 Yorumla Yerine göre utangaç yerine göre de öz güveni yüksek olmalı.
71 Yorumla
1 yılEvet genellikle istemezler.. Çünkü herhangi bir ortama girdiklerinde utanıp tedirgin oluyorlar..
50 Yorumla
1 yılHiçbir kadın utangaç erkek istemez; aksine alfa sıfatını taşıyan özgüvenli, güçlü erkeği isterler.
Kadınlar utangaç olabilirler çünkü onlar fazlasıyla kırılgan ve duygusal bir yapıya sahip olan canlılardır; ama erkekler öyle değildir.
Erkekler mantıkla hareket ederken, kadınlar duygularıyla hareket ederler. Erkekler gerekirse karanlık günlerde bile dik durmak zorundadırlar; güçlü durmak zorundadırlar. Ama kadınlar karanlık günlerinde sığınacak bir liman ararlar.
Ne kadar beta bir erkek olursan o kadar eril enerjin düşer ve kadınlar seni anca kadın gibi görür.
34 Yorumla- 1 yıl
Alfa sıfatı ne ya erkek kısaca paralı ve etrafındaki insanları yönetecek ama sevdiğine merhametli olacak bu kdar alfaymis yeni moda terimmi
- 1 yıl
@Papatyaadası Sevdiğine merhametli olmamak demek değil bu, başkasına gösterdiğin merhametini daha çok kendine göstermek ve kendine olan kıymetini eksik etmemek demektir. Alfa demek lider, özgüvenli, güçlü, cesur yürekli, baskın, o kurumun başında olan kişiye denir; çünkü kadınlar öyle erkekleri daha çok beğeniyor ve ilgi duyuyor. Erkekleri erkeksi hissettiren şey de odur. Ama utangaçlık beta erkeklerin olduğu bir figürdür; bu da bir kadının hiç erkeksi bulmadığı ve nefret ettiği bir şeydir.
- 1 yıl
Ya tabiki kendinede önem versin ama kadın önemsenmedigi yerde başka erkeğe gönül verir bencil erkek kaybeder her daim alfada olsa.
- 1 yıl
@Papatyaadası Hanımefendi, ben erkekler değer vermemeli, önemsememeli mi dedim? Lütfen yazdıklarımı bir daha okuyun. Soru sahibi kadınlar erkekler utangaç olmalı mı diye sormuş. Ben de kadınlar öyle erkekleri çekici bulmadığını ve alfa sıfatını taşıyan erkekleri daha çok çekici bulduğundan bahsettim. Yukarıda kadına değer vermeyen erkekler zirvede olur ve kadınlar böyle bir şeye çok ilgi duyarlar demedim.
Ayrıca "ama kadın önemsenmedigi yerde başka erkeğe gönül verir bencil erkek kaybeder her daim alfada olsa" demişsiniz.
Peki önemseyip de kadın yine başka bir erkeğe gönül veriyorsa önemseyen erkeğin suçu neydi?
1 yılDozunda utangaçlık iyidir de şimdi hoşlanıp bunu davranışlarından beli edip diyemeyenler de pek çekilmiyor. Sanki dese döveceğiz. 😅😅Altı üstü belki reddeden olur. O da dünyanın sonu değil ya.
42 Yorumla- 1 yıl
Ee yani bu kadar kasmaya gerek yok
- 1 yıl
Kesinlikle
1 yılDuygularını dengeli yansıtabilen, doğru vakitte doğru duygu durumunu yaşayan ve yaşatan erkek arayıp ta bulunamayan erkektir bir kadın için.
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Utangaç erkekleri itici bulma ve onları beğenmeme gibi bir durumum yok. Sadece ben de utangaç ve duygularını ifade edemeyen birisi olduğum için utangaç erkeklerle aramızda ilişki dogamiyor. Beni sadece uzaktan uzaktan kedinin ciğere baktığı gibi seyredip harekete geçmekten yoksun olunca karşımdaki ben de genelde çok ona bir adım atamiyorum.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 322 cevap paylaştı.
1 yılBende utanan bi çocukluk geçirdim. Fakat o benim sagliksal bi sorundandi. Küçüklük resmim pek yoktur. Şimdi ise yaşım gereği mesafeli yaşamayı öğrenmiş biri olarak aşırı yakın kimse yoksa merhabalar dan öteye gitmiyorum. Pek zaten samimi konuşkan olmayı sevmem ve öyleyim normalde de. Para kazanıp kendimce rahat yaşayan biri olarak sadece işime gidip geliyorum. Ben bu halimden memnunum. Mesafeli olmak iyidir
12 Yorumla- 1 yıl
Bazı insanların İmrenerek baktığı bi hayat şekli aslinda
Kişilik & Karakter konusunda 689 cevap paylaştı. Lafta utangaç açılmamış isterler, ama maço erkeği seçerler , yakışıklı deyip biribirini gazlarlar , görüntü atmak havadır , erkeklerde maço yakışıklı olmaya çalışır. Biz erkekler kadın ne isterse onu oluyoruz. Sonra sert olunca da suç erkektedir daima . sevişirken vur tokat at acıt pis şeyler söyle derler :) Gündüz vakti seni gidi Terbiyesiz şey pislik , şiddet eğimlisi. sapkın
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılDurum şu Kadına göre değişir ama gördüğüm kadarıyla çoğu kadın utangaç erkekleri sevmezler.. bunun yerine baskın maço ve öz güveni yerinde olan erkekleri tercih ederler. zaten normaldir. utangaç insanı seven az olur kadın erkek fark etmiyor genellikle özgüvensiz oldukları düşünürler
12 Yorumla- 1 yıl
@Yeslkubra öyle 😉
1 yılEğer bir erkek dürüst ve güvenilir ise kadınlar için daha çekici ve arzu edici hale gelir utangaç olsa dahi, tabi buna ek kalpten ve samimi konuşuyorsa
22 Yorumla- 1 yıl
Doğru
Kendini ifade edemeyecek ve karakterini ortaya koyamayacak şekilde bir utangaçlığa sahipse istemem, çünkü benim için tüm çekiciliğini kaybeder.
31 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılUtangaçlık kendine güvensizliktir kadınlar kendine güvenmeyen erkeği istemezler özellikle güzel kızlarr
11 Yorumla
1 yılSaf, utangaç, mütevazı, dürüst, merhametli bunlar ancak bulut kadar masum bir ruhta bulunur. Böylesi bir insan da sıradan biri değil, hazinedir gözümde. İsterdim şahsen.
40 Yorumla
1 yılözgüven ve giriskenlik erkekte önemli , istemek degilde kadınların dikkatini cekmez diyelim
21 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBen kendim de utangaç olduğum için karşımdaki benden birtık daha iyi olması lazım yoksa zor😅
22 Yorumla- 1 yıl
maalesef
Girişken erkekler daha çekici gelir. Bu biraz içgüdüsel sanırım. Çocuk yetiştirecek aileye bakacak yetkinlikte görmüyoruz sanırım içten içe. Farkında olarak ya da olmayarak. Girişken insanlar daha mücadeleci görünüyor.
11 Yorumla
1 yılBazıları çekici buluyor ama çok utangaç partner bana biraz itici gelir. Naz yapmaktan ziyade çocukluk olarak görürüm bu yaptığını. Kaç yaşında insanlarız yani, beni beğeniyorsa bu çekingenliği minimumda tutmasını isterim
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılUtangaç erkeklerin libiodusu çok daha yüksektir bu bilimsel bir araştırma gidip araştırabilirsiniz yani. O utangaç erkeğin içinde ne fırtınalar kopuyor bilseler isterler bence ön yargılı olmamak gerek.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılUtangaç olmakla utanmaz olmak arasında güzel bir mekan var kadınlar oraya bayılıyor işte 😈 hafif serseri hafif cüretkar olmak gerekir özellikle utangaç olan bir kadını tatlı tatlı utandırmanın tadını bilenler bilir...
12 Yorumla- 1 yıl
@Yeslkubra aynen katılıyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılÇoğu kadın sevmez bence kadınlar kendini eğlendiren erkekleri severler 😀
11 Yorumla
1 yılYok istemez ozguvenli olmasi lazm erkegin utangac birz kiz gibi geliyor
12 Yorumla- 1 yıl
Tabeee
Utangaç olması yerine göre zaten gerekli bir şeydir arsız asla istemem utangaçla güçsüzlüğü insanlar maalesef ki karıştırıyor her özgüvenli güçlü değildir her utangaç da güçsüz değildir zaten bu ülkede bu kadar cahil kadın ve erkeğin olmasına şaşırmıyorum
20 Yorumla
1 yılBen utangaç severim muhtemel çünkü kendim utangacım. Yanımda utanmaz biriyle yapamam, kendim gibi biriyle utançtan sonsuza kadar dilsiz gibi sessiz kalsakta problem yok. d. d
20 YorumlaYani bence ne kadar utangaç olduğu da önemli. Yani utangaçlık hayat kalitesine aşırı zarar verecek düzeyde ise kadınlar tercih etmeyebilir.
Aynı zamanda utangaç olmasının yanı sıra diğer kişilik özelliklerinin de önemli olduğunu düşünüyorum. Yani içten ve nazik birisiyse bence olabilir.
Demem o ki, utangaç; ama ne kadar utangaç? Ya da diğer kişilik özellikleri nelerdir?
20 Yorumla
1 yılBence çok tatlış. Ama utangaç erkek× utangaç kız ilişkisi fazla yürütülmez. Eğer erkek utangaçsa kızın girişken olması gerekir. Şahsen ben utangaç erkekleri daha çok severim.
31 YorumlaDoğru olan sevilmez zaten bu memlekette
Sonra yok öyle yaptı yok böyle oldu diye sorularda ağlarsınız lafım yok sert olsun yok maco olsun diyenlere
10 Yorumla
1 yılYanlış bilgidir ben hastasıyım ve hatta libidomu arttırır o derece. Utangaçlık ve asosyalliği karıştırmayalım ama
20 YorumlaYani çok fazla ben burdayım da demesine gerek yok ama fazla utangaçta iyi olmaz
kendine güvenen ağırbaşlı olsun yeter 😄
20 Yorumla
1 yılKadınlar kedilerini öldürcek erkeği ister. O yüzden, sert tarafımı hatırlayanlar pek unutamadı. Traş yani bazı şeyleri ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılkişiye göre değişebilir ama çevremde çok görmedim erkeksi erkekler beğenilir çoğunlukla
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. şahsen hiç sevmem, utangaç çekingen erkeği anası sevsin 😅
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBen isteyebilirim ama bu utangaçlık sürekli olursa soğurum.
20 Yorumla Yerine göre utangaç olursa istenir ama yapısı öyleyse annesine gidebilir😂
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Ben istemem , ayari kaçık bir utangaçsa itici bulurum
20 Yorumla
1 yılKadınlar herkesi sevebilir. Boy pos önemli değil.
10 Yorumla
1 yılOldu olacak eşarpta takalım yüzünüde kapatır utangaçligi gider
10 Yorumla
1 yılKendinden emin olsun mümkünse, biraz utangaç olabilir ama fazla olursa soğutur.
10 Yorumla
1 yılUtanma şart fazla açik sözlülük arsızlık beraberinde getirir ben öyle düşünüyorum.
10 Yorumla
1 yılErkek utangaç olmasın ya kwndini ifade edebilen karakterli düzgün biri olsun
10 Yorumla
1 yılbence isterler ama bir yere kadar. utangaç biriyle birlikte oldum bir süre sonra gerçekten baydı
10 YorumlaErkeğin utangacı bana bile itici görünüyor. Utanan erkek mi olur?
10 Yorumla
1 yılBen pek sevmem. Sevimliler falan da girişken erkek daha çekici oluyor haliyle
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKendim gibi enerjik ve kendine güvenenleri beğenirim.
10 Yorumla
1 yılBen hiç sevmem öyle erkekleri. utangaclik çekingenlik kadınlara yakışıyor..
10 Yorumla
1 yılIsterler. Ama belli bir süreden sonra yetersiz hisseder ve bilindik son yaşanır.
10 Yorumla
1 yılDeğişir ama genelde serseri severler sanırım
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Kşiden kişiye değişir ya her malın bir alıcısı var derler mecazi anlamda şimdi linç yemeyim 😅
10 Yorumla
1 yılHayır utangaçlık tatlı geliyor bana ama özgüvensiz biriyle olunmaz
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılVar onunda sevenleri herseyin bir alıcısı olur
10 Yorumla
1 yılcesur olan kazanır. insan ilişkilerinde de bu böyle.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 yılBen sevmem yani cesur dobra ve ciddi olsun utangaçlık ciddiyeti düşürüyor
10 Yorumla
1 yılDozunda az utanması olsun diğer türlü almam ben öz güvensiz erkeği
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben istemem. Zaten ben utangacım iki utangaç birbirine zor açılır diye düşünüyorum nsjdj
10 YorumlaKadınları bilemem ama ben istemem. Utangaç erkek kadar itici bir şey yok benim için... 💅
10 Yorumla- Devamını Gör (102)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat