• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Kadınlar utangaç erkekleri istemez mi?

вуηαяcσѕ
вуηαяcσѕ Takip Et
FenomenMentor Yaş: 38
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
3318
Yapay Zekaya Sor
Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
52 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • _Emre___
    _Emre___ Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 96%
    1 yıl

Günümüz kızları artık ahlak ALLAH kitap oturma kalkma nedir bilmedikleri için dinisiz alemci erkekler gibi sayı yapmayı marifet saydıkları için , tamamen Amerikadan Avrupadan gelen ilişki yorumlarıyla videolarla güdümlendikleri için , kendisi akıl hastası dinsiz feminist narsist ilişki uzamanı pisliklerden akıl aldıkları için artık utanmak sıkılmak ahlak vs bunlar BOŞ ANLAMSIZ bu günümüz kızlarına karşı.
    kuzum'ları Sistemi artık önyargılı olarak kadınlara erkekleri sınıflandırmayı yaftalamayı küçümsemeyi narsistliği öğrettiği için artık düzen bozulmuş ilişkiler raydan çıkmış durumda. Türk kızlarına alfa erkekte alfa erkek denilerek bu sıfat/başlık öğretilerek beyinleri yıkanıyor. Alfa HAYANLARDA sürü lideri demektir , ama Türk kadınlarınada hayvanların içinden utanması sıkılması-olmayan namussuz * şerefisz kööpek kuzum tipleri ADAM diye sevmeleri öğtüleniyor. Bu tür erkekler barlarda clublarda gezen alkolik kötü alışkanlıkları olan her gördüğü kadına ZORLA gidip salça olup tanışan ZORLA arkadaşlık teklif eden yüzsüz yüzüne tükürsen gitmeyen yağmur yağıyor diyen kuzum' tiplere ALFA deniliyor artık.. onurugu gurusu şerefi olmayacak ZORLA kendisiyle tanışmaya hiçbir çabası olmayan kadınlara evli mi sözlümü nişanlımı sevgilisi var mı yokmu bakmasan BALIKLAMA üzerine saldırıp CESUR ALFA ERKEK karakteri olacakmış bu tip bozuk erkek karakteri , pisissslik ilişki uzmanı akıl hastaları tarafından günümüzde tüm kadınlara ideal cesur ALFA etrkek diye gazlanıyor !!! ((Kadınların çoğunluğu zaten iletişim kumayı/tanışmayı bile bilmiyor? hayvan gibi yabani DOMUZ gibi yaşıyorlar, erkeklere hiçbir saygıları sevgileri olmadığını için erkekleri ucuz gördükleri için onlar köpek zorla peşimizden koşacaklar keyfimiz isterse onla tanışırız ya da oynatırız bekletiriz belki müdait olursak görüşürüz ve tasma takıp o erkeği yöneteceğiz TATLI hayatlar yaşayacağız kafası yaşıyorlar akıl hastası ilişki uzmanı tiplerin yalan yanlış yönlendirmeleriyle !!! )) KAdınların çoğu "Ben çok güzelim ama erkekler pasif BETA oldukları için benle ilgilenmiyorlar" diye düşünüyor günümüzde, ama aynaya bakıp : "Ben arıza narsist kendini beğüenmiş bir DOMUZUM , erkeklere saygısız sevgisiz olarak davranıp PRİM yapacağımı sanıyorum , bu yüzden sürekli kaybediyorum" demiyorlar.

Beyni yanık aklı olmayan ahlakı dini insanlığı yitirmiş KİBİRLİ DOMUZ kadınlara açıklamalar :

Düzgün bir erkek normalde hoşlandığı bir kadın varsa önce uzaktan bakar ve ondanda tanışmak istiyorsa 1 çaba bir yeşil ışık görmek ister. Durup dururken kendi namuzssuz şşerreffsiz kuzum akıl hastası ilişki uzmanlarının yalan dolan tarif ettiği gibi düzgün bir erkek ZORLA Kimsenin peşinden koşmaz istenmediği yerede ZORLA gitmez ! SAPIKMIYIZ biz lammnn? kadınlar siz insan mısınız böyle birşeyi istiyorsunuz? Düzgün bir erkek önce düşünür = bu kadın sözlümü nişanlı mı? sevgilisi var mı?
    Eskiler hep söylerdi kadın kuyruk sallamazsa erkek bir şey yapmaz diye.. Şimdiki kuzum kaşşaar evladı yaratık kadınlar kadın kuyruk sallamasın bakamsın erkekle ilgilenmesin erkek KÖPEKoğlu köpek olsun durup dururken sen evlisimin sevgilin var mı yokmu bakmadan ZORLA durup duruken gelsin tanışsın falan diye bekliyorlar herhalde? ÇOğu beyyinnsiz kadın bunu bekliyor gibi.. Bu ülkede kadınların sorunu IQ düşüklüğü ve insan olamamak ! ULAN kadınnn , sen hoşlandığın bir ünlü şarkıcı olunca koşa koşa gidip onu tanımasanda boynuna sarıp öpüyorsun seni beğeniyorum diye bağırıyorsunda , eşin kocan hayat arkadışın olmasını istediğin hayatında yanına EŞ olmasını istediğin erkeğin ufacık bir değeri YOKMU ki ona hiç bakmıyorsun ilgilenmiyorsun onla tanışmaya can atmıyorsun çaban YOK? bu insanlık mı? bu ne KİBİR EGO NARSİST KÖÖÖEPKLİK? çoğu kadın artık aynen böyle.. telefona bakarak sokaklarda yürüyen, kulaklık takıp kimseyi duymak istemeyenler, kime baktığı belli olmasın diye güneş gözlüğü takıp.. sONRADA NEDEN HİÇBİR ERKEKLE TANIŞAMIYORUM diyen hayyvanlarr.. gidip önce insan olmayı öğrenin ! iletişim kurmak nedir? onu öğrenin ! AŞK SEVGİ KARŞILIKLIDIR.. onu öğrenin.. insan olun şu ülked ehayvan olmayın sonra bderdiniz afyamışi betaymıi tetaymış omegaymış öğrenirsin.. SEVEN HER ERKEK ZATEN ALFADIR , ama erkekteki o ateşi yakacak kadın mı var bu zamanda? bakıyorsun etrafa kız göttüünü gööğüüslerini açmış herkese SHOW yapıyor ama hoşlandığı erkek YOK? kimseye bakmıyor bir erkeği sevmek gibi bir hayat amacı YOK.. çoğu kadının amacı : tüm erkeklerin KÖPEK olup peşinden koşması ve onun egosunu kibirini doyuması ! diğer kadınlara anlatacaz dedi kodu MALZEME çıkması..

Bu ülkede kadınlarda sorun alfa beta aşk sevgi vs bulamamak değil İNSAN OLAMAMAK ! Hayvan olmak.. iletişim kurmayı bilmemek ve herşeyi erkekten beklemek.. Sen daha tanışma iletişim kurma aşamasında bile hoşlandığın erkeğe bakmıyorsan onu kendine çekecek şelikde davranmıyorsan o erkeğe 1 YEŞİL ışık yakmıyorsan ozaman bu kadınlar BELALARINI Bulmayı kesinlikle hakediyorlar.. Hoşlandığı erkekle tnaışmaya çabası olmayan hayvanlar süreklii aynı saaapıklarla aldatan kandırna yalancı iittt erkeklerle tanışabilirler ! Düzgün erkekler kadına uzaktan bakar ilgilenmiyorsa insan yerien koymuyorsa adam yerien koymuyorsa bu beni istemiyor bakmıyo rililenmiyor ya sevgilsi var ya EVLİ ya da NİŞANLI? der ve başka kadına gider.. yoluna gider.. vs vs SORUN HAYVAN OLMAMAK İNSAN OLABİLMEK.

Bu kafayla neyazıkkı TÜrk kadınlarının çoğu her kadına sorgusuz sualsiz evlimi? seviligi var mı? nişanlımı? bakmadan üzerine saldıran SAAPIIKLARLA tanışabiliyorlar çünkü çabaları yok ne iletişim kurmaya ne tanışmaya konuşmaya nede sevmeye ! insan olanın çabası olur.. karşısındaki erkeği BU KÖPEK ZORLA ayağıma gelecek diye beklez , saygısı olur ve onu kendine çekecek iletişim kuracak adımlar atar..

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• TesiriKalem
    TesiriKalem Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Bence kadınlar her zaman kendine güvenen, ne istediğini bilen erkeklerden hoşlanır gibi düşünülse de, herkesin aradığı şey farklıdır. Utangaç erkekler genelde daha içten, daha düşünceli ve daha az gösterişli olabilirler. Bu da bazı kadınlar için çekici olabilir çünkü herkesin ilgisini çeken şey sadece dışa dönüklük ya da cesaret değildir. Kimisi karşısındaki insanın derinliğine, duygularına ve iç dünyasına önem verir. Yani bana göre, utangaç erkekler de kendilerine uygun biriyle karşılaştıklarında, gayet de istenen ve değer gören kişiler olabilirler. 😊

2
    1 Yorumla
    • вуηαяcσѕ
      вуηαяcσѕ
      1 yıl

Kesinlikle öyle

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    FenomenEfsane Yaş: 26
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.

Kadına göre değişir ama gördüğüm kadarıyla çoğu kadın utangaç erkekleri sevmezler.. bunun yerine baskın maço ve öz güveni yerinde olan erkekleri tercih ederler. zaten normaldir. utangaç insanı seven az olur kadın erkek fark etmiyor genellikle.

5
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

111

Cevap

51

Cevap

• HeartofFire
    HeartofFire Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.

Bir yere kadar utangaç olabilir sonrasında o utangaçlığın yerini yırtıcılık alır.

9
    0 Yorumla
  • busegmss
    busegmss Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 25
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.

İstemez, utangaç erkekler otursunlar analarının dizinin dibinde.

5
    0 Yorumla
  • Hayatİstanbul77 u
    Hayatİstanbul77 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 49
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı.

Pek tercih edilen bir durum değil.

6
    0 Yorumla
  • bsrtpl
    bsrtpl Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 20
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.

istemem öyle erkeği anası sevsin

6
    1 Yorumla
    • günes121212
      günes121212
      1 yıl

Ben böyle birine erkek bile demiyorum p. sırık bu tipler çünkü

Yorumla
  • MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    1 yıl

Yırtık erkekler daha çekicidir onların gözünde

4
    1 Yorumla
    • günes121212
      günes121212
      1 yıl

Yırtık değil de kendinden emin olan kendine güvenen kendini savunan ve sorumluluk alabilen bir erkek adam severiz ve isteriz genelde doğal olarak

Yorumla
  • nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı.

Genelde çok severler gadası

1
    0 Yorumla
  • LEYYA_GS
    LEYYA_GS Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 34
    1 yıl

Yerine göre utangaç yerine göre de öz güveni yüksek olmalı.

7
    1 Yorumla
    • вуηαяcσѕ
      вуηαяcσѕ
      1 yıl

Kesinlikle 🙄

Yorumla
  • TatlıKızzzz34
    TatlıKızzzz34 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    1 yıl

Evet genellikle istemezler.. Çünkü herhangi bir ortama girdiklerinde utanıp tedirgin oluyorlar..

5
    0 Yorumla
  • _Daniel40_
    _Daniel40_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    1 yıl

Hiçbir kadın utangaç erkek istemez; aksine alfa sıfatını taşıyan özgüvenli, güçlü erkeği isterler.

Kadınlar utangaç olabilirler çünkü onlar fazlasıyla kırılgan ve duygusal bir yapıya sahip olan canlılardır; ama erkekler öyle değildir.

Erkekler mantıkla hareket ederken, kadınlar duygularıyla hareket ederler. Erkekler gerekirse karanlık günlerde bile dik durmak zorundadırlar; güçlü durmak zorundadırlar. Ama kadınlar karanlık günlerinde sığınacak bir liman ararlar.

Ne kadar beta bir erkek olursan o kadar eril enerjin düşer ve kadınlar seni anca kadın gibi görür.

3
    4 Yorumla
    • Papatyaadası
      Papatyaadası
      1 yıl

Alfa sıfatı ne ya erkek kısaca paralı ve etrafındaki insanları yönetecek ama sevdiğine merhametli olacak bu kdar alfaymis yeni moda terimmi

Yorumla
    • _Daniel40_
      _Daniel40_
      1 yıl

@Papatyaadası Sevdiğine merhametli olmamak demek değil bu, başkasına gösterdiğin merhametini daha çok kendine göstermek ve kendine olan kıymetini eksik etmemek demektir. Alfa demek lider, özgüvenli, güçlü, cesur yürekli, baskın, o kurumun başında olan kişiye denir; çünkü kadınlar öyle erkekleri daha çok beğeniyor ve ilgi duyuyor. Erkekleri erkeksi hissettiren şey de odur. Ama utangaçlık beta erkeklerin olduğu bir figürdür; bu da bir kadının hiç erkeksi bulmadığı ve nefret ettiği bir şeydir.

Yorumla
    • Papatyaadası
      Papatyaadası
      1 yıl

Ya tabiki kendinede önem versin ama kadın önemsenmedigi yerde başka erkeğe gönül verir bencil erkek kaybeder her daim alfada olsa.

Yorumla
    • _Daniel40_
      _Daniel40_
      1 yıl

@Papatyaadası Hanımefendi, ben erkekler değer vermemeli, önemsememeli mi dedim? Lütfen yazdıklarımı bir daha okuyun. Soru sahibi kadınlar erkekler utangaç olmalı mı diye sormuş. Ben de kadınlar öyle erkekleri çekici bulmadığını ve alfa sıfatını taşıyan erkekleri daha çok çekici bulduğundan bahsettim. Yukarıda kadına değer vermeyen erkekler zirvede olur ve kadınlar böyle bir şeye çok ilgi duyarlar demedim.

Ayrıca "ama kadın önemsenmedigi yerde başka erkeğe gönül verir bencil erkek kaybeder her daim alfada olsa" demişsiniz.

Peki önemseyip de kadın yine başka bir erkeğe gönül veriyorsa önemseyen erkeğin suçu neydi?

Yorumla
  • _gunes__00
    _gunes__00 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Dozunda utangaçlık iyidir de şimdi hoşlanıp bunu davranışlarından beli edip diyemeyenler de pek çekilmiyor. Sanki dese döveceğiz. 😅😅Altı üstü belki reddeden olur. O da dünyanın sonu değil ya.

4
    2 Yorumla
    • вуηαяcσѕ
      вуηαяcσѕ
      1 yıl

Ee yani bu kadar kasmaya gerek yok

• _gunes__00
      _gunes__00
      1 yıl

Kesinlikle

• SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 40
    1 yıl

Duygularını dengeli yansıtabilen, doğru vakitte doğru duygu durumunu yaşayan ve yaşatan erkek arayıp ta bulunamayan erkektir bir kadın için.

3
    0 Yorumla
  • Onlygirl_
    Onlygirl_ Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 67%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Utangaç erkekleri itici bulma ve onları beğenmeme gibi bir durumum yok. Sadece ben de utangaç ve duygularını ifade edemeyen birisi olduğum için utangaç erkeklerle aramızda ilişki dogamiyor. Beni sadece uzaktan uzaktan kedinin ciğere baktığı gibi seyredip harekete geçmekten yoksun olunca karşımdaki ben de genelde çok ona bir adım atamiyorum.

1
    0 Yorumla
  • Tokdüşünür
    Tokdüşünür Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 322 cevap paylaştı.

Bende utanan bi çocukluk geçirdim. Fakat o benim sagliksal bi sorundandi. Küçüklük resmim pek yoktur. Şimdi ise yaşım gereği mesafeli yaşamayı öğrenmiş biri olarak aşırı yakın kimse yoksa merhabalar dan öteye gitmiyorum. Pek zaten samimi konuşkan olmayı sevmem ve öyleyim normalde de. Para kazanıp kendimce rahat yaşayan biri olarak sadece işime gidip geliyorum. Ben bu halimden memnunum. Mesafeli olmak iyidir

1
    2 Yorumla
    • Yeslkubra
      Yeslkubra
      1 yıl

Tercih meselesi

Yorumla
    • Tokdüşünür
      Tokdüşünür
      1 yıl

Bazı insanların İmrenerek baktığı bi hayat şekli aslinda

Yorumla
  • core2duo
    core2duo Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 689 cevap paylaştı.

Lafta utangaç açılmamış isterler, ama maço erkeği seçerler , yakışıklı deyip biribirini gazlarlar , görüntü atmak havadır , erkeklerde maço yakışıklı olmaya çalışır. Biz erkekler kadın ne isterse onu oluyoruz. Sonra sert olunca da suç erkektedir daima . sevişirken vur tokat at acıt pis şeyler söyle derler :) Gündüz vakti seni gidi Terbiyesiz şey pislik , şiddet eğimlisi. sapkın

1
    1 Yorumla
    • Yeslkubra
      Yeslkubra
      1 yıl

Kisiye göre değişir😅😅

Yorumla
  • Tuğberk_Bey
    Tuğberk_Bey Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 48%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.

Durum şu Kadına göre değişir ama gördüğüm kadarıyla çoğu kadın utangaç erkekleri sevmezler.. bunun yerine baskın maço ve öz güveni yerinde olan erkekleri tercih ederler. zaten normaldir. utangaç insanı seven az olur kadın erkek fark etmiyor genellikle özgüvensiz oldukları düşünürler

1
    2 Yorumla
    • Yeslkubra
      Yeslkubra
      1 yıl

Evet

Yorumla
    • Tuğberk_Bey
      Tuğberk_Bey
      1 yıl

@Yeslkubra öyle 😉

Yorumla
  • Yecüc_Mecüc_7991
    Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl

Eğer bir erkek dürüst ve güvenilir ise kadınlar için daha çekici ve arzu edici hale gelir utangaç olsa dahi, tabi buna ek kalpten ve samimi konuşuyorsa

2
    2 Yorumla
    • вуηαяcσѕ
      вуηαяcσѕ
      1 yıl

Net olarak

Yorumla
    • ColorfulDarkness
      ColorfulDarkness
      1 yıl

Doğru

Yorumla
  • Amywine_
    Amywine_ Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Kendini ifade edemeyecek ve karakterini ortaya koyamayacak şekilde bir utangaçlığa sahipse istemem, çünkü benim için tüm çekiciliğini kaybeder.

3
    1 Yorumla
    • вуηαяcσѕ
      вуηαяcσѕ
      1 yıl

Özguven çok önemli

Yorumla
  • FigmudSreud
    FigmudSreud Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Utangaçlık kendine güvensizliktir kadınlar kendine güvenmeyen erkeği istemezler özellikle güzel kızlarr

1
    1 Yorumla
    • вуηαяcσѕ
      вуηαяcσѕ
      1 yıl

Güzel kızların hakkı tabi

Yorumla
  • ruhumunışığı
    ruhumunışığı Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Saf, utangaç, mütevazı, dürüst, merhametli bunlar ancak bulut kadar masum bir ruhta bulunur. Böylesi bir insan da sıradan biri değil, hazinedir gözümde. İsterdim şahsen.

4
    0 Yorumla
  • Uyanannn_Güzel
    Uyanannn_Güzel Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl

özgüven ve giriskenlik erkekte önemli , istemek degilde kadınların dikkatini cekmez diyelim

2
    1 Yorumla
    • вуηαяcσѕ
      вуηαяcσѕ
      1 yıl

Tabi orası öyle

Yorumla
  • Misakisaki
    Misakisaki Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 96%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Ben kendim de utangaç olduğum için karşımdaki benden birtık daha iyi olması lazım yoksa zor😅

2
    2 Yorumla
    • вуηαяcσѕ
      вуηαяcσѕ
      1 yıl

Kesinlikle zor

Yorumla
    • Misakisaki
      Misakisaki
      1 yıl

maalesef

Yorumla
  • Nopeeex
    Nopeeex Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Girişken erkekler daha çekici gelir. Bu biraz içgüdüsel sanırım. Çocuk yetiştirecek aileye bakacak yetkinlikte görmüyoruz sanırım içten içe. Farkında olarak ya da olmayarak. Girişken insanlar daha mücadeleci görünüyor.

1
    1 Yorumla
    • Yeslkubra
      Yeslkubra
      1 yıl

Kesinlikle

Yorumla
  • Celebrindir
    Celebrindir Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Bazıları çekici buluyor ama çok utangaç partner bana biraz itici gelir. Naz yapmaktan ziyade çocukluk olarak görürüm bu yaptığını. Kaç yaşında insanlarız yani, beni beğeniyorsa bu çekingenliği minimumda tutmasını isterim

1
    1 Yorumla
    • Yeslkubra
      Yeslkubra
      1 yıl

Yerine göre

Yorumla
  • beyazorkidem
    beyazorkidem Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 58%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı.

Utangaç erkeklerin libiodusu çok daha yüksektir bu bilimsel bir araştırma gidip araştırabilirsiniz yani. O utangaç erkeğin içinde ne fırtınalar kopuyor bilseler isterler bence ön yargılı olmamak gerek.

1
    0 Yorumla
  • ıforyou_06
    ıforyou_06 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Utangaç olmakla utanmaz olmak arasında güzel bir mekan var kadınlar oraya bayılıyor işte 😈 hafif serseri hafif cüretkar olmak gerekir özellikle utangaç olan bir kadını tatlı tatlı utandırmanın tadını bilenler bilir...

1
    2 Yorumla
    • Yeslkubra
      Yeslkubra
      1 yıl

Kadına utangaçlık yakılıyor ama erkeğe yakışmıyor

Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

@Yeslkubra aynen katılıyorum

Yorumla
  • tıme-traveler
    tıme-traveler Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Çoğu kadın sevmez bence kadınlar kendini eğlendiren erkekleri severler 😀

1
    1 Yorumla
    • вуηαяcσѕ
      вуηαяcσѕ
      1 yıl

Aynen öyle

Yorumla
  • Ecenazkasarcioglu
    Ecenazkasarcioglu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Yok istemez ozguvenli olmasi lazm erkegin utangac birz kiz gibi geliyor

1
    2 Yorumla
    • вуηαяcσѕ
      вуηαяcσѕ
      1 yıl

Doğrudur

Yorumla
    • Ecenazkasarcioglu
      Ecenazkasarcioglu
      1 yıl

Tabeee

Yorumla
  • Dfhoe4nn
    Dfhoe4nn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    1 yıl

Utangaç olması yerine göre zaten gerekli bir şeydir arsız asla istemem utangaçla güçsüzlüğü insanlar maalesef ki karıştırıyor her özgüvenli güçlü değildir her utangaç da güçsüz değildir zaten bu ülkede bu kadar cahil kadın ve erkeğin olmasına şaşırmıyorum

2
    0 Yorumla
  • kamelyalıhaham
    kamelyalıhaham Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 97%
    1 yıl

Ben utangaç severim muhtemel çünkü kendim utangacım. Yanımda utanmaz biriyle yapamam, kendim gibi biriyle utançtan sonsuza kadar dilsiz gibi sessiz kalsakta problem yok. d. d

2
    0 Yorumla
  • Aabccdd
    Aabccdd Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    1 yıl

Yani bence ne kadar utangaç olduğu da önemli. Yani utangaçlık hayat kalitesine aşırı zarar verecek düzeyde ise kadınlar tercih etmeyebilir.

Aynı zamanda utangaç olmasının yanı sıra diğer kişilik özelliklerinin de önemli olduğunu düşünüyorum. Yani içten ve nazik birisiyse bence olabilir.

Demem o ki, utangaç; ama ne kadar utangaç? Ya da diğer kişilik özellikleri nelerdir?

2
    0 Yorumla
  • yagmurumbeen
    yagmurumbeen Takip Et
    Xper 1 Yaş: 19
    1 yıl

Bence çok tatlış. Ama utangaç erkek× utangaç kız ilişkisi fazla yürütülmez. Eğer erkek utangaçsa kızın girişken olması gerekir. Şahsen ben utangaç erkekleri daha çok severim.

3
    1 Yorumla
    • вуηαяcσѕ
      вуηαяcσѕ
      1 yıl

Birisi daha rahat olmalı

Yorumla
  • Semihhx52
    Semihhx52 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Doğru olan sevilmez zaten bu memlekette

Sonra yok öyle yaptı yok böyle oldu diye sorularda ağlarsınız lafım yok sert olsun yok maco olsun diyenlere

1
    0 Yorumla
  • lady_triste
    lady_triste Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Yanlış bilgidir ben hastasıyım ve hatta libidomu arttırır o derece. Utangaçlık ve asosyalliği karıştırmayalım ama

2
    0 Yorumla
  • _Elyise
    _Elyise Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 99%
    1 yıl

Yani çok fazla ben burdayım da demesine gerek yok ama fazla utangaçta iyi olmaz

kendine güvenen ağırbaşlı olsun yeter 😄

2
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl

Kadınlar kedilerini öldürcek erkeği ister. O yüzden, sert tarafımı hatırlayanlar pek unutamadı. Traş yani bazı şeyleri ;)

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

kişiye göre değişebilir ama çevremde çok görmedim erkeksi erkekler beğenilir çoğunlukla

1
    1 Yorumla
    • вуηαяcσѕ
      вуηαяcσѕ
      1 yıl

Doğrudur

Yorumla
  • benginnn
    benginnn Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.

şahsen hiç sevmem, utangaç çekingen erkeği anası sevsin 😅

2
    0 Yorumla
  • flawsome25
    flawsome25 Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Ben isteyebilirim ama bu utangaçlık sürekli olursa soğurum.

2
    0 Yorumla
  • Maisie
    Maisie Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Yerine göre utangaç olursa istenir ama yapısı öyleyse annesine gidebilir😂

2
    0 Yorumla
  • flaneurx
    flaneurx Takip Et
    Master Yaş: 125 , eic 63%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı.

Ben istemem , ayari kaçık bir utangaçsa itici bulurum

2
    0 Yorumla
  • Hesapsız_Duygular
    Hesapsız_Duygular Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Kadınlar herkesi sevebilir. Boy pos önemli değil.

1
    0 Yorumla
  • kırmızırujlukızzzz
    kırmızırujlukızzzz Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 99%
    1 yıl

Oldu olacak eşarpta takalım yüzünüde kapatır utangaçligi gider

1
    0 Yorumla
  • Pembiş_Kelebek
    Pembiş_Kelebek Takip Et
    Xper 7 Yaş: 19 , eic 97%
    1 yıl

Kendinden emin olsun mümkünse, biraz utangaç olabilir ama fazla olursa soğutur.

1
    0 Yorumla
  • Eylulemira
    Eylulemira Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Utanma şart fazla açik sözlülük arsızlık beraberinde getirir ben öyle düşünüyorum.

1
    0 Yorumla
  • eflandeniz
    eflandeniz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Erkek utangaç olmasın ya kwndini ifade edebilen karakterli düzgün biri olsun

1
    0 Yorumla
  • kiminecanfeda
    kiminecanfeda Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

bence isterler ama bir yere kadar. utangaç biriyle birlikte oldum bir süre sonra gerçekten baydı

1
    0 Yorumla
  • GhostArt
    GhostArt Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Erkeğin utangacı bana bile itici görünüyor. Utanan erkek mi olur?

1
    0 Yorumla
  • Lolabunny_0
    Lolabunny_0 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Ben pek sevmem. Sevimliler falan da girişken erkek daha çekici oluyor haliyle

1
    0 Yorumla
  • rekreasyonistt
    rekreasyonistt Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Kendim gibi enerjik ve kendine güvenenleri beğenirim.

1
    0 Yorumla
  • yagmuronliine
    yagmuronliine Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 99%
    1 yıl

Ben hiç sevmem öyle erkekleri. utangaclik çekingenlik kadınlara yakışıyor..

1
    0 Yorumla
  • BirkadınBirçocuk
    BirkadınBirçocuk Takip Et
    Guru Yaş: 102 , eic 100%
    1 yıl

Isterler. Ama belli bir süreden sonra yetersiz hisseder ve bilindik son yaşanır.

1
    0 Yorumla
  • Işıldayanmahoçı
    Işıldayanmahoçı Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Değişir ama genelde serseri severler sanırım

1
    0 Yorumla
  • Gof34
    Gof34 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı.

Kşiden kişiye değişir ya her malın bir alıcısı var derler mecazi anlamda şimdi linç yemeyim 😅

1
    0 Yorumla
  • nemünoseboo
    nemünoseboo Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Hayır utangaçlık tatlı geliyor bana ama özgüvensiz biriyle olunmaz

1
    0 Yorumla
  • Cendere1910 u
    Cendere1910 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Var onunda sevenleri herseyin bir alıcısı olur

1
    0 Yorumla
  • hojiblanca
    hojiblanca Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 62%
    1 yıl

cesur olan kazanır. insan ilişkilerinde de bu böyle.

1
    0 Yorumla
  • Malefiz1313
    Malefiz1313 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.

Ben sevmem yani cesur dobra ve ciddi olsun utangaçlık ciddiyeti düşürüyor

1
    0 Yorumla
  • StoneeCold
    StoneeCold Takip Et
    1 yıl

Dozunda az utanması olsun diğer türlü almam ben öz güvensiz erkeği

1
    0 Yorumla
  • Elleira
    Elleira Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Ben istemem. Zaten ben utangacım iki utangaç birbirine zor açılır diye düşünüyorum nsjdj

1
    0 Yorumla
  • Bay__İBNE
    Bay__İBNE Takip Et
    1 yıl

Kadınları bilemem ama ben istemem. Utangaç erkek kadar itici bir şey yok benim için... 💅

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (102)
Devamını Gör(147)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Kadınlar utangaç erkekleri istemez mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kadınlar utangaç erkekleri sevmez mi? 91 cevap verildi
Erkekler neden çekingen utangaç geri duran kadınları sevmiyorlar? 11 cevap verildi
Erkekler utangaç kadınlardan rahatsız olur mu? 13 cevap verildi
Utangaç erkekler kadınlara itici mi gelir? 118 cevap verildi
Utangaç erkekler kadınlara itici mi gelir? 72 cevap verildi
Erkekler utangaç kadınları sever mi? 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Utanmak bir kusur olabilir mi, ne derece masum ne derece saflık sizce?
  • Engelli bir çocuğunun olacağını bile bile onu dünyaya getirmek ister miydin?
  • Ait olmadığın masallardan kalkabildin mi?
  • En koyu renkler benimle olsun! Siyah saç her kadına yakışır mı?
  • Dudak içine dövme yaptırmak absürt mü?
  • En son hangi yeni diziyi bitirdiniz, şu aralar ne izliyorsunuz?
  • Evli biriyle görüşür müsünüz?
  • Çok mu dolusunuz?
  • Sizce sağlık nedir?
  • Her şeyi içine atan insanlar gerçekten güçlü müdür?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨