Oldu diyarbakır'da askerken köpekçiydim. 10 tane bekçi köpeğinden sorumluydum. Bi tanesi sözümü dinlemezdi kalıplı 5 aylık yavruydu ona birkaç kez sırtına tokat vurup kulağını çekmiştim xiyaklamıştı canı yanmıştı.. Askerden sonra eve geldiğimde bir gün o köpek aklıma geldi kendimi öldürmek istemiştim. Hala da aklıma geldiğinde kendime zarar vermek istiyorum. hatırladığımda saatlerce odamda hüngür hüngür ağlamıştım.. Hayatımda hiçbir şey için o kadar ağlamamıştım, sevdiğim değer verdiğim kızdan ayrıldığımda bile o kadar üzülmemiştim.. Hayatımda hiçbir hayvana zarar vermedim bu zamana kadar. Onlar allahın sessiz melekleridir. Rabbim benim sağlığımdan alsın o köpeğe versin umarım benden uzun yaşar
Ay benim kedi de boğazımı tutup yırtmıştı... Bide tırnakları o kadar sivri ve uzundu ki boğazıma yapıştı zorla etimden çıkardım tırnağı yaa gözüme sokmadi iyi ki//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (77, 77, 77), justifyLeft
Bendede yavru var her sabah isyanla uyanıyorum çünkü ayaklarımı ısırıyor sabahları... Ellerini hiç demiyorum bile keşke ısırmasa ama onu çok seviyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Kızlardan açar beğeni almışsın sende işi biliyorsun