Neden kırıyorsunuz-kırılıyorsunuz?

Kırarım
Kırmam
Kırılırım
Kırılmam
Kırarım, kırılmam
Kırmam, kırılırım
Diğer kırılanlar :D
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Neden kırıyorsunuz-kırılıyorsunuz?

İnsanları kırma amacı gütmüyorum hiç bir zaman. Lakin bazen farkında olmadan veya arada bilerek kırdığım olur. Bunu bazen onun iyiliği için yaparım. Bazen de artık yapacak bir şey yok der kendi adıma da kırmaktan çekinmem.
Kafasını bile kırarım 😂
Kirildiysam kirarim
Sevdiklerimi umursarım
Parti kuracağım oy vereceksin
Dusunecegim djfjdj
Bu çok bilindik ya
İşte bu bilindik 😄
Turşii
Teşekkürler iso
Cevap
8Cevap
Evet sevdiklerimi kırmaktan sakınırım tabi ki de. ama maalesef Kimse kimseyi kırmaktan sakınmıyor artık.
Tas kafaliler
Ben birini kırmaktansa ölmeyi tercih ederim düşün sen param parça oluyosun ama kıramıyorsun onlarda kendini haklı sanıyor kıralan tarafım
Elimden geldikçe az kırmaya çalışıyorum insanlar hatta hiç kırmamaya ama bana denk gelenler Allah razı olsun onlardan azıma sıçıyorlar...
Normalde sakınırım ama kırılınca kırıldığım oluyor ya da gıcık olduğum biriyse düşündüklerimi içimde tutamıyorum kırıyorum bilerek veya bilmeyerek
Birilerini kırmak hiç istemem ama kırmalarına da asla müsade etmem
Çok çok küçük bir kesim var, incitmemek için incinen.
🥲 ben kırmam sonra hep beni kırdılar bende kıranı bende kırarım 😂😂
Şıklar niye tekerleme gibi bxjjdjx ve yumurta neden tavada balık olması gerekiyordu
Son noktaya kadar evet sonrası umrumda olmaz. Kırar, ezer geçerim😅
Kalp kırmayı biliyorlar ama o yumurtanın sarısını dağıtmadan pişirmeyi bilmiyorlar
Kim olduğuna bağlı bazılarında vijdan azabı çekiyorum ama 10 dakika sonra geçiyor.
Vallaha maalesef kırmışım ya hiç kırılmayacak birini hemde @r_engarenkyollar canım benim bilmeden ne kırmışım ne üzmüşüm neyseki sonu tatlıya bağladı
Rica ederim gülüm ne demek 🙋 🌺🌹🥰
Kimse kimseyi kırmaktan sakınmıyor artık.
Ben insanlar kırmakta çok korkarım su dunayada en korktuğum şeylerden birisidir ama inanalar hak etmiyor
Bazen elimde olmadan kırıyorum vicdanım tokat gibi çarpıyor hatamı yüzüme
Birini bilerek kırmak istemem
Valla şu zamana kadar 6. secenek haric digerlerini yasamadigim icin bilmiyorum ama bildigim tek şey anne babam bile olsa ne kadar ilgi şevkat göstersem bazen onlarda o kadar beni tersliyo
Ben kırmam beni kırarlar doğrusu
kırmam kırılırım kimseye yok diyemem ben :D
Beni kıranı kırıyorum
Kırmayanı kırmam
Kimsenin umrunda değil kıran kırana sjsjsj
Ahaha evet
Sakınırım ama sakınmam da
Bazen kırarım.
Az kelimesi mi?
Kafanı mı 😹?
Kum torbam 😹.
İnsan mı kaldı