Kadınlarda en çok alışveriş ve kıskançlık, erkeklerde sahiplenme ve araba sevdası olsa gerek. Diğer seçenekleri de sizden bekliyorum sevgili arkadaşlar

Kadınlarda en çok alışveriş ve kıskançlık, erkeklerde sahiplenme ve araba sevdası olsa gerek. Diğer seçenekleri de sizden bekliyorum sevgili arkadaşlar

Mantığın zorunluluk arz etmediği her yerde ve her şey de duygularımla hareket ederim evet bazen hatta çoğu zaman yanlış kararlara sebebiyet veriyor bu durum veya beni üzebiliyor ama yapım bu sonucu her ne olursa olsun duygularımı ve içimden geleni yapmayı seviyorum..
Benim koruma iç güdüsü. Sevdiğim bir insana zarar gelmesin diye elimden geleni yaparım. Hatta onun hakkında birisi olumsuz ona zarar gelecek bir şey söylemişse gider hemen kendisine söyleyerek uyarırım. Diğer söyleyen ile aramın kötü olması umurumda bile olmaz. Benim onlara karşı vicdanım rahat olsun öncelikle önemli olan o. Gerisi dış kapının dış mandalı. Onlar bugün varlar yarın yoklar. Ama sevdiğim insanlar hep yanımda olacaklar.
:) Sende beni koru unutmadım :D
Eic için teşekkür ederim ✌️😊
Duygular her durumda yönetir. Beyin sadece olaya özgü seneryo yazar, duyguyla anlaşmalıdır. Bir tek aşırılıktan kaçınır onun haricinde verdiği bütün tepkilerin arkasında bir duygu yakalayabilirsin.
Kıskançlık konusunda elime kimse su dökemez bence.. 😅
Teşekkür ederim hayatım.. 😅
Cevap
5Cevap
Her konuda mantığım da devrede oluyor genelde.
ben duygularımı yönetiyorum.
Cehalete karşı, öfke duygum beni yönetir. Kendimi son derece kontrol altında tutabilirim ama bu konuda zincirleri tutmak gelmez içimden. Cehalet uşağını kendi kanında boğmak isterim.
asilik ve özgürlük ruhumun tam merkezinde gibi duruyor ve özgürlüğümü tehdit altında hissettiğimde, duygularım anında kontrolü ele alır ve mantığım bir adım geri çekilir.
Haksızlık yapan birini gördüm mu sinirleniyorum
Sinirlendiğim zamanlarda beni çok kötü yönetir
Sevdiklerine bişey olma ihtimali olduğunda mantığım bir tık terkediyor beni
Arkadaşlarımla ilgili konularda çok hassasım
Duygusallık barındıran her şey
Duygularımı ben yönetirim mantığım baskındır.
Her şeyde açıkçası hem hayatı kaçırmamak hemde bir yerlere gelmek istiyorum ama imkansız gibi
Mantıkla hareket ederim duygular genelde arka planda
İkili ilişkilerde, bazen
İnatçılık
Sinir
şu an yönetiyor mutsuzluk baskın 😢
Genelde duygusal biriyim dengelemeye çalışıyorum…
Bazen öfke
Yalnızlık özlemek
Aşk 🥲
Ailee
İnsan ilişkilerinde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?