Hangi konularda duygusalsınız? Konu aile olunca mı? İş dünyasında mı? Birini sevdiğinizde? Arkadaşlarınız konusunda? ya da günlük hayatta herhangi bir neden? ya da herşeye mi duygusalsınız? :d 

Ailem konusunda duygusallım
hayvanlar :d
Profilden anlaşılıyor hfjrhd
Az belli dhfjs
Sana göre hangisi :d
Cevap
3Cevap
Ben aşırı duygusalım ya sdfsdf en sevmediğim yanım..
Sevdiklerim olunca dedem olunca duygusalım galiba ama umrumda değil duygu da duygusallıkta…
herkes dünyaya dalmış
hangi burçsun ki? balık falan mı :d boşvermişlik hissi var gibi diyorsun yani... aynen herkes bir dünyaya dalmış gitmiş
Haha söylemem burcum devlet sırrı xnddms
Peki sen bilirsin. haha Israr yok jlkhglkh
Güzel sorular soruyorsunuz bir tane daha sorun ….
Size soru buldum…
Burcunuzu tahmin edeyimmi diye sor?
Teşekkür ederim kibar beyefendi...
tamam sorayım seni mi kırıcam hjkhkj
soruma dahil olmak istersen birlikte tahmin edelim :d ya da tekde tahmin edebilirim haha
Ben Dersdeyim ama görüş atarım bir ara olur mu ☺️
Tamamdır iyi dersler, iyi çalışmalar 😊 soru 2 saat sorabiliyormuşum... sorduğumda ne ara gelebilirsen gel tabii beklerim
Anlaştık tahminlerin yüzde kaç doğru… ama şeye dikkat et burç kategorisinde sorma burçlar gözükür yoksa
6. hissim genelde kuvvetlidir. Güvenirim... ama burç konusunda tahmin bilmiyorum. soru bence şöyle olsun herkes kendi baskın özelliklerinden birini söylesin ben tahmin edeyim burçları... hangi kategoride sormam gerekiyor ki?
Süper soru seçilir kesin …. 😄
Bilmem :d soralım göreceğiz bakalım
Bende bi yer edinen ve ruhuma dokunan konularda hassasım
Duygusal olan her konuda... özellikle aşk ve annelik
Oyun konsollarım ve bilgisayarım konusunda duygusalımdır. Öperim, sever okşarım.
Her konuda galiba zaten baya duygusal bir insanım
Her konuda literallytyhdh
🥲
Her konuda✨✨
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar