Kişilik & Karakter 🙈🙈Saçımı omuzumda kestirmek iyi bir fikir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Belime yakın saçım var bakımı zor kestirip rahatlamak istiyorum sizce, 😂😂😂 Güncellemeler1 yıl Saçlar anıları saklar inancım var 1 sene oldu kestireli biraz ferahlamam gerek 🙈🙈Saçımı omuzumda kestirmek iyi bir fikir mi? Cevapla Bakım Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Atarlikizzz00 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Uzun sağlıklı saçlar güzeldir 🫠 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet ama boyum kısa ya daha fresh mi durur diye düşündüm bide düzleştirirken falan yoruldum artık Yorumla
hayalmee Takip Et Master Yaş: 37 , eic 70% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bence sana da iyi gelecek kesip sakla saçlarını 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Neden peki Yorumla hayalmee 1 yıl Ne bileyim beline kadar uzunmuş ya atmaya kıyamazsın belki diye dedim 😊 Yorumla Soran 1 yıl 😂Ay yok kırıldı uçları yıprandı biraz. Ama bana iyi gelir mi depresyonum hafifler mi bilmiyorum Yorumla hayalmee 1 yıl Pişman olur musun ki yani Yorumla Soran 1 yıl Önceden yapmıştım kuaför bile şaşırdı ben pişman olmadım ama çevremde herkes kısa sana yakışmıyor dedi hep Yorumla hayalmee 1 yıl Göz alıştığı için olabilir alnın geniş ise perçem ya da kahkül dene istersen farklı bir kesim yap Yorumla
nuluad0909 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 601 cevap paylaştı. Valla kiz arkadasim olsan ayrilirdim 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla nuluad0909 1 yıl Cunku aklindan suphe ederdim. Yorumla nuluad0909 1 yıl Aklindan suphe etmekte hakliymisim. Aciklaman beni hakli cikardi shshsgags Yorumla Soran 1 yıl 😒😒Sanki sen tarıyorsun ne kadar zor bilmiyorsun Yorumla nuluad0909 1 yıl Valla kiz arkadasim olsa kesmemesi icin her dustan sonra oturur 1 saat bile olsa tarardim... Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Omuzdan biraz uzun olsun 0 0 Yorumla
severobeni Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 838 cevap paylaştı. Sütyen hizası iyidir ya 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kestirince pişman olursun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Komikmi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oo ozguvenli kız 🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Uzun sağlıklı saçlar güzeldir 🫠
Evet ama boyum kısa ya daha fresh mi durur diye düşündüm bide düzleştirirken falan yoruldum artık
Bence sana da iyi gelecek kesip sakla saçlarını
Neden peki
Ne bileyim beline kadar uzunmuş ya atmaya kıyamazsın belki diye dedim 😊
😂Ay yok kırıldı uçları yıprandı biraz. Ama bana iyi gelir mi depresyonum hafifler mi bilmiyorum
Pişman olur musun ki yani
Önceden yapmıştım kuaför bile şaşırdı ben pişman olmadım ama çevremde herkes kısa sana yakışmıyor dedi hep
Göz alıştığı için olabilir alnın geniş ise perçem ya da kahkül dene istersen farklı bir kesim yap
Valla kiz arkadasim olsan ayrilirdim
Neden
Cunku aklindan suphe ederdim.
Aklindan suphe etmekte hakliymisim. Aciklaman beni hakli cikardi shshsgags
😒😒Sanki sen tarıyorsun ne kadar zor bilmiyorsun
Valla kiz arkadasim olsa kesmemesi icin her dustan sonra oturur 1 saat bile olsa tarardim...
Kısa saç herkese yakışmaz
Omuzdan biraz uzun olsun
Sütyen hizası iyidir ya
Kestirince pişman olursun
Komikmi
Evet
Oo ozguvenli kız 🙂
Nasıl kıyacaksın😂