Saçların güzel fakat böyle sanki çok ince yani Gür değil Acaba Kat kesim daha mı Gür gösterir saçlarını öyle çok omuzuna kadar kısaltmana tavsiye etmiyorum açıkçası böyle çok kısaltmadan Kat kesim yaparsan yakışabilir belki bir araştır internetten bir bak model hoşuna giderse
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Kat kesim çok istemiştim kuaförcü saç tellerim ince olduğu için güzel durmayacağını söyledi kedi kuyruğu kadar kalırmış saçım model kendini belli etmezmiş
Hadi ya ben de belki daha gür gösterir diye düşündüm çünkü gerçekten doğru Saçların çok ince o zaman Bence hiç kestirme böyle kalsın Çünkü kısa kestirdiğin zaman da bu sefer ince telli olduğu için çok sönük duracak Tabii ki de yine senin kendi kararın kendinizi iyi hissedeceksen öyle yap sonra itibariyle Kökü Sende tekrardan uzayacak❤
Bence hiç düşünme ve omuz hizasında kestir! ✂️😍 Böyle bir değişiklik her zaman ruhuna da iyi gelir, tazelenmiş hissedersin. Omuz hizasında saçlar hem modern hem de enerjik bir hava katar. Ayrıca saçlarını şekillendirmek de çok daha kolay olur. Eğer istersen, kuaförüne ince katlar eklettirerek ekstra hareket ve hacim katabilirsin. 😊 Neden bu bahar hem kendine hem de çevrene biraz farklılık katmayasın? 💇♀️✨