Sevmeze umursamazdı ne yazdığını cevap bile vermezdi ilk defa yazılan anlamsız bı mesaja
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Unutamamis. Icinde birseyler olmasa cvp vermez direkt engellerdi
Haklısın ilk defa yazılan bı mesajın neyini merak ediyorsun niyeti bellidir zaten ilk defa yazmış rahatsız etmemiş bişey yapmamış neyine cevap veriyorsun
Empati kurmali seninle. Aynisini senin eski sevgilin yapsa vesen cvp versen ne hisseder? Bunu ona sor bence. Guven sarsici bir durum oldugunu ve cok gereksiz bi davranis oldugunu belirt. Bakalim cvbi ne olacak
Ben cevap vermiştim zamanında ama aylardır engelliydi birkaç ay hiç cevp vermemiştim sonra iyice rahatsız etmeye başlayınca uzaklaşsın diye tehfit etmek için cevap verdim devam edince sevgilim olduğunu söyledim iyice vazgeçer diue. Ama bu ilk yazar yazmaz cevap vermiş ne yazdığını merak ettim diyo insan sevmediğini merak eder mi ben kendimden biliyorum ben sevmediğim kisiye aylardır cevap vermedim
Cok haklisin. Ayrica merak edecek ne var? Kiz seni aldatmis geberiyorum hastayim dese bile cvp vermemesi lazim
Benim yaptığımda bı sıkıntı var mı? Aylardır beni manipuel etti beni aldattın diye meğer bu habersizce aynı şeyi yapmış annesinden tesadüfen öğrendim annesi ağzından kacirdi biliyo musun
Sen aldatmamissin seni surekli rahatsiz eden birini tehdit etmissin bide sevgilim var demissin. Onun yaptigi cok sacma ne diye cvp veriyosun yazar yazmaz. Sanki hazirda bekliyormus gibi yazsinda cvp veriyim der gibi.
Bende senin gibi düşünüyorum dili farkli söylüyo ama kalbi öyle değil. ilk yazmasinda soru işareti atmış noldu diye sonra kız seni unutamadın falan yazmış peşine düşmüş elde etmeye çalışmış bu da sevgilim var demiş SS atmış konuşmalarımızı engellemiş ama ortada ne bı SS var ne bana haber verdi ve bu 5 ay önce olan bişey ben yeni öğreniyorum annesi tesadüfen ağzından attı böyle böyle oldu diye bana dediki o seni çok seviyor bı kız ona sülük gibi yapıştı onu bile istemedi dedi bahsettiğim kızdan bahsediyor yani. İnanmalı mıyım sen olsan zne yapardın böyle bı durumda
Bunu bana söyleyen annesi yani
5 ay onceki olaysa boş ver. Hic ustunde durma. Sevgilim var falan demis o zaman hic huzurunu bozma. Ama icim rahat etmez diyosan annen bana birsey anlatti bide senden dinlemek istiyorum de sakince. Guvenimi sarsma de mutlaka
İyide içinde biseyler olmasa hiç cebsp vermez engellerd neyini sorucam haksız mıyım ya ayrıca öyle cevap verdiği ne malum
Detaylari bilmiyoruz. Annesi anlatti diyosun. Sen konusmalari gordun mu?
Hayır görmedim annesi sadece kızım seni çok seviyo bı kız vardı sülük gibi yapıştı onu bile istemedi dedi. annesi belli ki konusmalar görmüş ama bilemedim kafam çok karışık gerçekten ben herhangi bı konuşmada görmedim ki kızın numarasını ver diyorum onu da vermiyo ki g*erizekalı angut
Ay o zaman hic stres yapma yaa. Sevgilinle mutlu musun normalde? Seninle ilgileniyo mu? Sevdigini hissediyo musun? Bunlar onemli. 5 ay onceki olayi ortaya cikarip hic sorun cikarma. Yuzde yuz guvenme ama ofkeyle kalkip zararla oturma. Sakince bak olaylara belkide hic dert edilecek bir olay degildir
Unutamamis. Icinde birseyler olmasa cvp vermez direkt engellerdi. bunu yazan sen değil misjn böyle düşündüğüne eminim ne değiştide fikirlerin değişti ki çok saçma böyle olduğuna eminim. Biliyo musun kafam çok karışık gercekten çok uzgunim ağlamak istiyorum 😔😔😔😔 moralimi bozdu aşırı derecede bu olay sövmek istiyorum sövemiyorum en acısıda bu
Fikrimi degistiren sey olayin 5 ay once olmasi ve tam detayini bilmedigimiz icin fazla cellallendik bence. Ben ilk basta baya kizdim sevgiline yalan yok ama sonra empati yapinca aldatilmis falan ya insan bazen aldatan kisinin pismanligini gormek istiyor. Bu seni sevmedigi anlamina gelmez bak. Ustelik seni sevmese o kiza benim sevgilim var demezdi hem bilmiyoruz ki tam ne konusuldu nasil bir durum vardi. O yuzden kendini hic germe. Kendimi senin yerine koyuyorum ben olsam bende suphelenirim ve uzulurum ama degmez ki? Sonucta o konusmadan sonrada seninle? 5 ay gecmis ustunden ve siz hala berabersiniz bu cok sey anlatiyor ztn. Seni seviyor demektir. Uzulme hayatina odaklan boş ver eski sevgiliyi falan hic tadinizi kacirma. Asil kizdigim oglanin annesi ne var da anlatiyosun ki? Anlatmaaa bilmeyelim icinde tutsana te allahim
Yani cevap vermesi büyük sorun ama görüyorsun bunlara böylesi yarıyor
Seviyor mu gercekten yani 😳 öyle mi düşünüyosun 😳
Bi unutamamışlık var sevgi diyemem hemen
ben bunu aldatmadan sayarım ya 🥲
Ciddi misin😔
maalesef. eski sevgililer birbirlerine karşı bir şeyler hissedince konuşur anca
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!