dün 1500 görüntüleme vardı kanalımda bir gece de 1600 görüntüleme kişi daha izlemiş😂🤣

Ayy gerçekten seviniyorum böyle görünce 🥳
dün 1500 görüntüleme vardı kanalımda bir gece de 1600 görüntüleme kişi daha izlemiş😂🤣

Ayy gerçekten seviniyorum böyle görünce 🥳
Başarı zaten bir binanın tepesine çıkabilmektir. Ama asansörde değil basamaklardan tek tek. Birden çıkarsan değeri olmaz. Zaten o birden çıktının herhangi bir getirisi olmaz hep kaybedersin. Çünkü oraya tepeden indiğin için aşağıda neler yaşanıyor bilemezsin o tecrübeyi kazanamazsın. O yüzden başarıya ulaşmak için basamakları tek tek çıkacaksın.
Evet gerçekten o duygu çok güzel baş arıyorsun ve sonra izliyorsun başarilarini
Merhabalar
Başarıya gitmek insanı mutlu eder. Ve çabalarının karşılığını aldığı için gururlanır.
Başarı bir evin merdivenleri gibidir, yavaş yavaş çıkılmaktadır. Ve en sonunda mutluluğa ve başarıya ulaşırsınız.
Ne güzel işte Umarım daha da yükseğe çıkar
İnşallah
Bence çok güzel bir duygu diyebilirim..
Teşekkür ederim 😃
Rica ederim🤗🤗😅
🤗🤗
Cevap
13Cevap
Öz güven pompalıyor, başardığın her şey ile biraz daha biraz daha.
Evet 😄😄 biraz bir adım burada bir adım ordan en zirvede oluyorsun
İnşallah 😅
güzel bir duygudur tabi ki de
Merhaba,
Güzel bir şey, bende mutlu olurdum! 😅
Başarılar dilerim...
🥳🥳🥳 bende mutlu oldum
Hep mutlu ol daim olsun 😅
Amin
Kanala gireyim de bir kötü yorum yapayım. 😅
Kanalda pijama edit var beee. Hsnsjsn
😂😂 onlar tanıtım
Hahaha anladım. 😅
Çok güzel bir duygudur da ben YouTube işini 300'den fazla abonem varken araladım 😂
Nasıl yani😂😂
Aaa ne güzel 😅😅 bende satiğim ürünlerin vidiyolarini koyuyorum
Rica ederim🤗🤗
sen ar*p mıydın la benim 29 takipçili hesabımın daha coktur
😂😂
Merak ettim Türkçe biliyon mu
Biliyorum 😅😅
Lütfen ülkenize geri dönün.
Türkiye sınırları içinde ve türklere ait olan hiçbir şeyin içinde arapça görmek istemiyoruz
🙄🙄ilk önce ülkede yaşayıp yaşamadiğimi sorsaydın keşke
Güzel duygu başarılar..
Teşekkürler
Ama verdiğin Haziran rakamları.
O kanalı açtiğim tarih
Konuşma yok ama seren İstanbul'da ürün yolamıyorum😅😅
Bilmiyorum fazladan bir cümle o 😂😂
Elbise kadın elbiseleri pijama gibi şeyler
Tebrik ederim cano, guzel duygu
Muhteşem duygular.
Ne hakkında videolar
Giyim ile ilgili daha çok
Ne güzel!
Yorumumda saçma sapan link görünüyor mu sende?
Evet
KS kafayı yedi. Saçma sapan link kendiliğinden geliyor. Sonra kendiliğinden gidiyor.
😂😂 sorun değil
Tamam :)
Arap mısın
Evet
Nereden
Halep
Hmm suriye yani dimi
Evet..
Suriyeli misin sen?
Halep te soru ile bir ilgisi mi var
Halep nerede?
Arabic misin
Evet
Hayir Halep
Kolay ki Arapça bilmene gerek yok kuran okumak için
Evet ama bi seferde çok karışık oluyor çünkü her ayeti bilmek gerekiyor ve gidip Türkçesini okuyorsun falan oyüzden de Arapça 😅tek seferde oku anla
Neden ki
Aslında günah kadar güzel şeylerde var niye sadece günah olanları okuyorsun ki bir sürü şey var sevap misal sen bunu okuyorsun yaa her hafta bir sevap var düşün orada kaç harf var
Evet onu kim sevemez ki 😅 çok gzyel ben severim hata bir bitkiye ya da bir ağaça şu versen o bile bir sadaka bir sevap orada ki ağaç sana dua eder
Sen kötü biri değil isen korkana gerek yok ki aksine daha güçlü imanın güçlü olması gerekiyor yoksa sırat köprüsünden nasıl geçeceksin 🥲🥲
Bu ayetleri okyan ve inan biri ve sürekli imanını yenileyen güçlü biridir korkmana gerek yok herkes bir gün ölüyor önemli olan yanımıza alacağimiz sevaplar ve güzel şeyler kötü şeyler elimizden geldikçe az olsun ya da hep tövbe edip silinsin Allah affedicidir 😌😌
😌😌 güzel evet haklısın biz Allah'ın o günde ne yapıcağını biliyoruz 😢 ve müslüman olamaz kişi de nasıl olacak biliyoruz biraz bende korkarım ama sonuçta Allah ondan af dileyen birini sever muş oyüzden ben her fırsatta yaparım 🥹
Amin 🥺🥺
10 numara duygudur
Güzeldir elbette 🥳
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?