Sizce bu saatten sonra aşk yasama ve arkadas bulma olasılığım nedir?

26 yaşındayım. Bugüne kadar hic sevgilim olmadi. hic kimse bana gelip acilmadi, çıkma teklifi olayının çok popüler olduğu yıllarda bile herhangi birinden teklif almadim. Sadece ortaokulda bir kisinin benden hoslandigini kendi cabamla öğrenmiştim, o kadar. Bir de instagramdan yazan 1 2 kişi dışında hiçbir zaman böyle bir şey olmadı yani. Arkadaşım da yok. Sadece üniversiteden 1 2 arkadaşım vardı ama şu an onlar da farklı sehirdeler ve görüşmüyoruz yani eski samimiyetimiz yok. Liseden 2 arkadaşım vardı onlar da beni bırakıp ikisi samimi olmuş yani anlayacağınız yapayalnızım. Ama bu durumu hak ettigimi düşünmüyorum ben gayet uyumlu, iyi niyetli, anlayışlı bir insanım yani insanların benden uzaklaşması için bir sebep de yok. Cirkinsindir diyebilirsiniz ama inanın değilim kendimi beğeniyorum renkli gözlü falanim neyse bu çok da önemli değil. Bu yaşıma gelip yapayalnız olmak gerçekten beni kahrediyor. Cevremdeki herkes nişanlandı, çoğu evlendi. Benim yaşlarımda olup da bekar olan 3 5 kişi falan kaldı çevremde. İnsanlar hayatımda biri yok deyince garipsiyor. Hadi bunu geçtim normal arkadaşım bile yok. Ne günah işledim de böyle bir hayata mahkum oldum bilmiyorum ama tek bildiğim depresyondayim, intihara meyilliyim bu gidişle. Küçük bir umuda tutunmak istiyorum ama zaman geçtikçe umut da azalıyor
Sizce bu saatten sonra aşk yasama ve arkadas bulma olasılığım nedir?