Herkese yardıma koşmayı seven, o yapamazsa ben yaparım bir şekilde diyen, ben ona kefilim diyen, vallahi böyle oldu ben şahidim diyen ve sonunda kabağın başına patladığı kişi siz misiniz?

Herkese yardıma koşmayı seven, o yapamazsa ben yaparım bir şekilde diyen, ben ona kefilim diyen, vallahi böyle oldu ben şahidim diyen ve sonunda kabağın başına patladığı kişi siz misiniz?

Başıma dert almadan yardımcı olabilirim. Maksimum bunu yapabilirim en yakınım değil ise. Bunun dışında bazen iyilikten maraz doğar derler. Buna inanırım, çünkü bu konuda bir kaç defa gol yedim. Ancak yinede karşılıksız yardım yapmak, bizim kültürümüze has bir durum. Bunu terk edemeyiz.
Başıma dert almayı sevmeyen birisiyim aksine ama çok kabak benim başıma patlamıştır. Bir tane kuzenim var dayımın oğlu. Benden 6 ay küçük. Çocukluğumuz birlikte geçti. Çok severiz birbirimizi. Yine çocukluk zamanları 6 yaşlarında filanız. Bütün sülale kalabalık düğün salonundan geliyoruz. O zamanlar araba nerede. Şehirde bile tek tük. Biz çocuklar önden oyun oynaya oynaya giderken bizim kuzen yola atladı. Dur araba dedim ama geç oldu. Araba buna bir çarptı 2 metre uzattı. Annemden bir şamar bana. Lise yıllarındayız. Bisiklet ile sağa sola gidiyoruz. Serserilik işte o zamanlar. Yine bu bizimki tutturdu bisikletleri duvarın buradan aşağı indirelim bizde arkasından inelim. Dedim saçmalama yüksek. Ne dediysem vazgeçiremedim. Mevki de eminiyet müdürlüğünün yanı. Sivil polis ne yapıyorsunuz dedi. Buradan aşağı ineceğiz dedim. Bir fırçada ondan yedim. Bizimkinin birde gıcık gıcık gülüşü vardı o zamanlar. Daha var kaç tane. Köpek bile kovaladı bir günde bunun yüzünden. Sonrasında gıcık gülüşü de ayrıca sinir bozucu.
Eic için teşekkür ederim kardeşim ✌️😊
Değilim ama başıma dert kendiliğinden geliyor.
Teşekkürler eic için 🙂
Cevap
9Cevap
Hayır meraklı birisi değilim.
Dert olduğum zaman daha çok gibi ahsh
Meraklı değilim ama mutlaka çekerim belayı derdi üzerime.. Dert Türkiye sınırlarına girdi mi "Tiryaki nerde" diye sorar..
Çekim yasası gibi..
Herkes ne hâli varsa görsün diyen biriyim. Kimseye inanılmaz, güvenilmez.. Kimseye bulaşmamak en iyisi.
Bende böyle düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun
Vesselam dua ile sağlıcakla kalın
Elimden geldiği kadar dertten beladan uzak durmaya gayret ediyorum
Evet o kişi tam olarak benim bitanem.. Her ne olursa olsun herkesin yardımına koşarım..
Hayır sanırım ya zaten hayat kısacık 2 gün sonra ölüp gideceğiz hiç uğraşamam
Dert alacağımı bile bile girmeyi tercih ettiğim bir konu olmuştu, yanan ben oldum. Bir daha da tövbe dedim
🥲🥲 nerde dert ben orada bu ara ne var yani uslu uslu otursana yok ilede ben ben olayım dertlerin içinde
4 senedir ağır bir şekilde hayatım alt üst oldu ben bir şey yapmasam dert beni buluyor yüzü gülmez garibanın
Bilmediğim birine kefil olamam ama bunun dışındakiler var evet
Değilim ama nedense kendimi sürekli komedi gibi olayların içinde buluyorum
Eskiden severdim ama şimdiler de o hevesim yok birde üşengeç biri oldum çıktım
Dertten kurtulmak için çabalayan, dert almamak için uzak duran biriyim.
Dert almak değil de hüzün yaratmayı seviyorum, romantik melankoli
Çok da değilim ama hiç vazgeçmedim bundan nedenini bilmiyorum
Yardıma koşmayı seven o yapamazsa ben yaparım diyen o kişiyim görmediğim şeye gördüm demem.
Çok gerektiği zamanlarda öyleyim, onun dışında önce kafada bir sağlamasını yaparım.
Helo thats meee , Mrs Safozzz.
Kesin ingilizce yazdigim icin , kaldirilir simdi🙄
Ben yaşlandım ya hiç öyle şeylerde niyetim yok
Dert almazsam bile paratoner gibi çekerim..
Burnum b... tan cikmiyor
Hayır aksine nerde dert var orada ben yokum
Evet saf canım benim
Yanlış yazmışım😂😂😂 evet o saf benim dicektim
Hiç değilim
Biraz öyleyim 😅
Bazen
Çooookkkk
Değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?