Hiç kabul görmedim, hiç sevilmedim şu hayatta, hep dışlandım, zorbalığa uğradım, belki bir ya da iki tane yakın arkadaşım anca vardır
Ölmekten başka çare bulamıyorum artık bu acıya dayanamıyorum
Ölmekten başka çare bulamıyorum artık bu acıya dayanamıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bu çözüm değilki. savşmayı başarmayı öğren. güzelliklerin farkına var. umutsuzluğu defet. merak etme herkes senin gibi.
Nasıl savaşacagim, sevilmiyorum işte, dedikodu yapmıyorum diye makyaj malzemesisi kozmetik konuşmuyorum diye, onların dinlediği şeyleri dinlmeiyorum diye sevilmiyorum, şuana kadar kabul görmedim istenmedim sevilmedim, yoruldum artık uniye başlarsam bir şeyler değişir sanmisitim degismedi
Acı çekiyorum dayanamıyorum
farklı şehir demisin?
Evet
hım. sosyalleşebileceğin yerlere git, kampüs kafeler kütüphane, ve topluluklara üye ol
Bende senin gibiydim. Belkide daha beteri. Ama mücadele etmeyi öğrendim.
Nasıl mücadele ettiniz
Şunu en başında söyleyeceğim. dibi görmeden zirvenin tadına varamazsın. Yazdığın yorumları okudum. Sen Hayatını, hep başkalarının düşüncelerine göre yönlendirmeye çalışıyorsun. İlk önce, Elalem ne der psikolojisinden çık. Şunu unutma, başkalarının düşüncelerine, kararlarına göre yaşama. Kendi düşünce ve kararlarina göre yasa. Diğerleri gibi at gözlüğü takip sadece ileriye bakma. Tek bir fikre düşünceye odaklanma. Fikir al. Ama her zaman son kararı sen ver. Çünkü, verdiğin veya vereceğin karar, beni veya bir başkasını etkilemeyecek. Sadece seni etkileyecek. Ben buradakiler gibi avcı değilim. Yani duygusal çöküşünü fırsata çevirip, seninle iletişime geçmeye çalışmam. Ancak ben neyse onu söylerim.
Sana acı çektiren insanların beklentilerine boyun eğmen bir hata. Merak etmez, bu hata sana özgü bir şey değil. Bunu neredeyse herkes yapıyor. Ancak, sürekli başkalarının onayını bekleyerek yaşamaya devam edersen, hep kaybedersin. Makyaj yapmıyorsun diye, onların dinlediklerini dinlemiyorsun diye dışlanıyorsan, bu seni değil, onların karakter seviyesini gösterir. Ama sen de kendini Aciz, ilgiye muhtaç olarak görmeye devam edersen, hayatında hiçbir şey değişmez. Artık kendine acımayı bırak. Üniversiteye başladın, bir şeylerin değişmesini beklemek yetmez; sen harekete geçip, kendi gücünü göstermek zorundasın. Değişim dışarıda baslamaz. İlk önce değişim insanın içinde baslar. Güçlü ol, duruşunu sergile. İnsanlar seni sevmiyorsa o insanlara ihtiyacın yok. seni seven insanları bulmaya çalış. ya da bırak, onlar seni bulsun. Daha önce de dediğim gibi. Değişim dışarıdan beklenmez, içeriden gelir. Ya güçlü olursun ya da hep aynı döngüde sıkışıp kalırsın. Buradaki en büyük seçim senin. Güçlü olmayı mi istersin, yoksa bu döngüde devam etmeyi mi? Bu kararda senin elinde.
sorun olmazsa sizinle bu konuyu konuşabilir miyiz?
Tabiki de. Ne zaman istersen sana yardımcı olmaya çalışırım :)
Problem ne kanki? 🤧
Problem şu, hiç sevilmemiş kabul görmemiş olmam
Sen kendini seviyor musun? O önemli
Ne yaşarsan yaşa kafaya takmamak gerek
Nasıl? sen hep dışlansan kabul görmesen bunu yapabilir miydin
Ben zaten daha kötüsü yaşadım
Ne yaşadın
boş ver
Kimseye derdimi anlatmıyorum insanlar dan soğudum
Ya hayatın tadını çıkar
Nasıl?
Eğlenmeye bak yen aktiviteler yap yeni hobiler edin