Çocuk asla istemiyorum, hem ekonomik nedenlerden, ona iyi bir hayat sunamayacağımı düşünüyorum, hem de nasıl korurum korkusu, neler neler duyuyoruz. Karşıma biri çıkarsa da bunu üstüne basa basa söyleyeceğim benimle bunu kabul ediyorsa evlensin, sizce çocuk sahibi olmayan biri evlenmeli mi?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evlenme bence işine gelmediginde en azından çeker gidersinnhayatindan evlilik öylemi evlenirken ayrı uğraşıyorsun bosanirken ayrı boş ver ya
Haklısın ama insan en azından yanında onu koruyup kollacak birlikte gezip tozsun birlikte gülüp eğlenecek konuşup dertleşecek birisi olsun istiyor, evlenmeden aynı evde yaşamayı doğru bulmuyorum ben terk etmeden o kişi de beni bi anda terkedip gidebilir, evlilik biraz da bunun için aslında insan bir güvencesi olsun istiyor. Evet boşanmak evlenmekten daha zor ve korkutucu, karşındaki kişi bi anda şeytanlaşıp işleri olabildiğince zorlaştırabilir. Bunlar çok zor konular, haklısın en iyisi evlenmemek ya
Sakın yapma. Evlilik bir lanet. Hayatımdaki en büyük hata. Allah ayrılırsam bir daha evlilik yüzü göstermesin yalnız geberip gideyim
Özel değilse nedenini açıklar mısınız? Evlilik bir kumar aslında aynı çatı altında yaşamadan bilemiyorsun, ya çok pişman oluyorsun ya da iyi ki evlenmişim diyorsun, çevredeki herkes patır patır evleniyor, yaş ilerledikçe yalnızlık insana koyuyor, konuşacak dertleşecek birlikte gülüp eğlenecek birini arıyor insan. Ama bunun aile akraba kısmı da var tabii, ben asosyal içe dönük kendi akrabalarıyla bile muhatap olmak istemeyen biri olarak evlensem en çok bu konuda sıkıntı yaşayacağımı düşünüyorum. Hayırlısı, sırf evlenmek için evlenmem zaten, içime çok sinerse olur ancak
Ben de pek konuşmayı sevmeyen ve yalnız takılmayı seven bir insanım. Çok uzun konu. Bir başka insanla yaşamak gerçekten çok zor. İşin kötüsü dünyanın en iyisi ol işin sonunda seni suçlarlar. Özetle durum bu. Seninle sohbet etmek isterdim. Kimsenin bu duruma düşmesini istemem. Gönülden söylüyorum çok dikkat et. Hayatın cehennem olmasın. Ömrümden ömür gitti. Maalesef.
Evlilikten genelde kadınlar şikayet eder, erkekler genelde memnun olur evi çekip çeviren olduğu için, istisnalar dışında, o yüzden sordum ben. Evet ben kendi aileme bile tahammül edemiyorum bazen biriyle aynı evi paylaşmak çok zor, bi de benim temizlik takıntım var, beni evlilikten soğutan bu hayatımdaki insan benim hassas takıntılı olduğum konulara saygı gösterip benim kadar dikkatli davranmazsa çıldırırım ben. En iyisi evlenmemek evet ama insan yanında onu koruyup kollayacak birini de istiyor, başıma bir olay gelse kadın diye küçük zayıf görüp zarar vermeye çalışabilirler ama yanımda bir erkek olsa yapamazlar.
Temizlik takıntın varsa daha zor. Ne diyim bol şans
Teşekkür ederim evet ya bana şöyle kadir ezildi gibi bi adam lazım bana ancak onlar uyar 😅😂 Size de hayatınızdaki sorunlarda kolaylık diliyorum
Çocuk yoksa anlamı yok gibi.
Çocuk evliliği ayakta tutan temel taştır
Ben de istemiyorum
Ne dersin?
En büyük korkum da, birinin bana böyle deyip sonra evlenip aradan zaman geçince çevreden de soran olunca beni bu konuda zorlaması ikna etmeye çalışması, birine inanmak güvenmek çok zor
Ben bu ülke de değil hiç bir yerde çocuk büyütmek istemem açıkçası
Kadın, erkek kendimizi korumak bile çok zorken çocuk büyütmek emanet etmek imkânsız bana göre
Olmaz onla