Neden küstünüz? Barışmayı düşünüyor musunuz? Ne yaparsa barışırsınız?

Var, biraz burnu sürtsün barışacağım
Var, ….. yaparsa barışacağım
Var ve asla barışmayacağım
Yok.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neden küstünüz? Barışmayı düşünüyor musunuz? Ne yaparsa barışırsınız?

Bazen hayatımızda istemeden de olsa kırgınlıklar yaşanabiliyor. Küslük de bu kırgınlıkların bir yansıması. Eğer karşımızdaki kişi bizi anlamıyorsa, yanlış anlaşılmalar varsa ya da samimiyetimizi sorguluyorsa, bu tarz durumlar kaçınılmaz oluyor. Benim için önemli olan karşılıklı anlayış ve empati. Eğer biri bana haksızlık ettiyse ve bunu fark edip içtenlikle bir adım atarsa, barışmayı düşünebilirim. Çünkü ilişkilerde en önemli şey iletişim ve samimiyet. Ama bana göre, zorlamayla ya da gururu bir kenara bırakmadan barışmak çok anlamlı olmaz. Kendiliğinden, doğal bir şekilde olması gerekiyor.🙏💬
Kırgın olduğum insanlar var ama gören bilen anlayan insan yok.
Sevdiğim insanlar içerisinde yok. Ama sevmediğim insanlarla konuşmadığım için onları küs kategorisine bile koymuyorum. Gereksiz iki yüzlü insanlar. Hatta yüz bile yok onlarda. Adamız diye ortada dolaşan tipler. Yazık acıyorum bu dünyaya. Onlar gibi insanlara boş yere oksijen israf ediyor. Hatta geçen birisinin hakkında soru bile açmışlardı. Adama iyi yorum beklerken kötü yorumdan soru kaldırıldı. Bütün herkes biliyormuş ne olduklarını.
Evet var... Buyuk tartistik o nedenle aramiz baya sogudu, dusman gibi bile olduk diyebilirim... Ben barismayi cok isterdim fakat o ustunden aylar gecse dahi yuzume bakmiyor.. Gordukce hakaret ediyor, bunu yasamak cok agir geliyor.
Cevap
23Cevap
Küs olduğum birisi yok ama nefret ettiğim birçok kişi var.
Hayır yok hayatımdan sildiklerim var sadece
Sadece sevdiğim değer verdiğim birine küs kalırım maksat gelip gönlümü alsın. Şu an öyle biri yok. Ama sildiklerim var.
Sorudan alakasız ama yardım amaçlı soruyorum. Sizleri yaşamda tutan şey nedir? Hayatın güzel yanları var mı
Var ki yaşıyoruz😇
Küs olduğum kimse yok, tamamen sildiklerim var onlara bir daha af yok..
Var tabiki. Ne barışması. Ölürken onlara Charles bukowski formülü uygulayacağım 🤣🤣🤣
Hayatımdan çıkarmaya karar verdiğim kişiyi ne olursa olsun tekrar almam. Haketseydi, yerinde kalırdı.
Çocukluk arkadaşımla 2 yıldır. Çok yalan söylemeyi ve karşısındakini eşek yerine koymayı çok severdi kendisi
Küsmeden mesafe koyarım görüşmem o kadar yüz göz olmak istemem kimseyle
Ama eşle oluyor tabi arada 😀
Akrabalardan var. Hatalarını anlayıp yakınlık gösterseler affedeceğim ama mevcut halleriyle gram adım atasım gelmiyor.
Küs değilim kimseye tamamen hayatımdan çıkardım küslükte kalmadı 😁
Küs değilim sadece kızgınım
yok hiç kimsecikler
Var asla barismicam
mezar teslim sildiklerim var
Küs olduğum biri var ve benim için yok artık.
Küs değil de kırgın olduğum biri var.
Var. Şu an düşünmüyorum barışmayı
Kimseye küsmem, kimseye o kadar değer vermem
Ben kimseyle küsmem. Ya arkadaşımdır ya değildir
Evet var
Küs değilim konuşmak istemiyorum
Kimseyle küs değilim
Kimseye küs değilim 😌
Küs olmadığım insanları saysam daha kısa sürer.
Küsmek sıkıcı
evet var
Yok.
Hayır yok
Cıks yoktur
Var..
Baby sharks mom! guzelsin
Biri var.
evettt
Vardır
Yoktur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?