Kişilik & Karakter Kişiliğiniz hangi renk? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor İnsan kişiliğine 4 renge ayırmışlar. Sizinki hangisine yakın. Kırmızı Yeşil Mavi Sarı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kişiliğiniz hangi renk? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. siyah renk 1 0 Yorumla
İstavritliAşure Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 99% 1 yıl Boşlukta değilim ki bu kalıplardan birine dahil olayım ya da hissedeyim 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sanırım hepsinden biraz ebruli benimkisi.. tamamen bi renge ait değilim… 1 0 Yorumla
Arzusaglm Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Knki kırmızı hariç hepsinden var ya önceden kırmızı da vardı geçti 1 1 Yorumla Arzusaglm 1 yıl Ben dengesizim işte bir gün düzenliyim bir gün dağınığım mesela Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Maviye daha yakın hissettim kişiliğimi niyeyse 1 0 Yorumla
Annunaki16 Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 83% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 308 cevap paylaştı. Ben maviyim sanırım diğerlerinden de özelliklerim var. Ama mavi daha çok baskın. 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı. Yeşil olsun bari 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Kırmızı olduğumu öğrendim 1 0 Yorumla
Uyanannn_Güzel Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl hepsinden biraz rengarenk oldum ajshs 1 0 Yorumla
hayalperestt71 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 91% 1 yıl hepsinden var hangi rengi secsem bilmiyorum 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Hepsiden var bende o renk bu renk diyemiyorum 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Kırmızı beni anlatıyor.. 1 0 Yorumla
Baran_Günay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 91% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kırmızı ve yeşil karışımı bir şeyler 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı. Bunların hepsini tek bünyede bulunduruyorum 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı. Kırmızı 1 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Mavi ve yeşil 1 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Hepsi karışık bende 1 0 Yorumla
Queenn2000 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kırmızı 1 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. mavi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
siyah renk
Boşlukta değilim ki bu kalıplardan birine dahil olayım ya da hissedeyim
Sanırım hepsinden biraz ebruli benimkisi.. tamamen bi renge ait değilim…
Knki kırmızı hariç hepsinden var ya önceden kırmızı da vardı geçti
Ben dengesizim işte bir gün düzenliyim bir gün dağınığım mesela
Maviye daha yakın hissettim kişiliğimi niyeyse
Ben maviyim sanırım diğerlerinden de özelliklerim var. Ama mavi daha çok baskın.
Yeşil olsun bari
Kırmızı olduğumu öğrendim
Seçeneklerde beyaz yok
bunların hiçbiri bende yok
hepsinden biraz rengarenk oldum ajshs
hepsinden var hangi rengi secsem bilmiyorum
en çok maviye yakın gördüm kendimi
Her renk var bende
Hepsiden var bende o renk bu renk diyemiyorum
Kırmızı beni anlatıyor..
Kırmızı ve yeşil karışımı bir şeyler
Kırmızı ve mavi