Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı.
Benim arkadaşım herkesi kandırdı herşeyi ben biliyorum çünkü benim sayemde ortak hesapda tanıştılar ben ondan kurtulacak sandım kurtulmadı çıktılar ben şok oldum sonra ne olduysa ayrıldılar sonra başkası oldu o onu terketti sonra yine buna döndü doğruysa olanlar ona olmuş ne demek istiyorum herkese yalan söyleyerek evlendi bunu eskiden demiş duyduk o yalana devam edilmiş onun yüzünden benimde başımı belaya soktu bir yerde ama doğruysa olanlar ona oluyor zaten ben demiştim beni tehdit eden seni etmicek mi? sanıyorsun? aynen onu da tehditler etmiş doğruysa ve üstüne tecavüz olmuş doğruysa kurtulamamış bana tuzak kurduklarında vicdanı sızlamış biri duymuş yapmasak mı? demiş nişanda oda demiş ki ben sana o kadar şey yaptım ve tabiki kuzen olayı onun ikiyüzlü olduğunu ben biliyorum bence kimse bilmiyor sapık olduğunu kurnaz olduğunu arkadaşıyla kuzenine tuzak kurduğunu sonra onun kardeşi mesela biz bir kavga oldu eskiden hiç bir şey olmamış gibi ikiyüzlü davranıyor diyor ki ya sende gelsene niye gelmiyorsun? diyor bence ailece değişik bunlar mesela annesi beni suçluyor kız hakkında aslında bilmiyor kendi etti kendi buldu sonra oğlunun öyle biri olduğunu bilmiyor çünkü oğlu onu güzel uyutuyor herkesi beni uyutamiyor annem de anladı ki sevmez zaten onu da ağlatmıştı