Karşınızda ki insan size yalan söylüyor ama siz doğru olanlari biliyorsunuz. Bildiğiniz halde dinlemeye devam eder misiniz? Yoksa direkt yalan söylediğini yüzüne vurur musunuz?
Doğruları bildiğiniz yalanları dinlemeye devam eder misiniz?
Duruma göre değişir. Bazen aptalı oynamak icap eder bazen araya girip nazikçe doğruyu hatırlatmak bazen de yanlışını yüzüne vurmak. Aslında bu gibi olaylarda aptalı oynamayı tercih ederim. Bilgi güçtür. Doğru zamanda kullanılan bilgi fayda getirir. Bunu düşünerek yapılan yanlışı kenara koyup doğru zamanda kullanılmak üzere saklamayı tercih ederim.
Kimin nerede ve nasıl bir yalan söylediğini göz önüne almak lazım. Ondan sonra karar veririm.
bazen dinlemek zorunda kalıyorsun kendini saflıga vuruyorsun ya öylemi bak çok şaşırdım diye. dogruları yüzüne vursan tükürsen yagmur yagıyor sanacak kadar karaktersiz insanlar var maalesef ne diyebilirsin ki.. Bu gibi insanları hayatımda tutmak bile istemiyorum
Dinliyorum iyice bir kendini ifade ediyor. Tabi çok ciddi dinliyorum hatta soru falan souyorum, yorum yapıyorum. Relaks oluyor bitince telefonu kapatıyorum :D
insanın doğasında inanmak istediği şeylere inanmak ve duymak istediği şeyleri duymak vardır. Ne istersek onu dinler görür ve duyarız. Yalan olduğunu bile bile inanmak isteriz bu bizi rahatlatır. Gerçeklerse canımızı yakar. Ama bir süre sonra yalanlardan sıkılır ve nefret ederiz yalano söyleyenden. Bir süre sonrada yalandan da yalancıdan da eser kalmaz hayatımızda
ne farkeder? yalan söylediğini yüzüne söylesek bile onuda geçiştirecektir... yalan söyleyen yalan üstüne bir daha yalan söyler :) yalan söylüyor olması benim zekamı küçümsediği anlamına geliyor ki ben bundan pek fazla hoşlanmam postayı koyarım dinlemem..
En İyi Cevaplar