Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Valla bana söyle havadan bir kaç trilyon yakışırdıı 😅
13 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 24 gü
Doğru insanı sevmek güzel sevilmek yakışırdı
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- u24 gü
bana huzur yakışırdı ve mutluluk yakışırdı.
13 Yorumla- 24 gü
Umarım olursun da. Hem mutlu hem huzurlu
- 24 gü
İnşallah teşekkürler ☺️🙏
- 24 gü
Rica ederim ☺️
- 24 gü
Huzurla sakinleşmek, acele etmeden sadece kendimiz ve sevdiğimiz insanlar için yaşamak çok yakışırdı meselâ..🌸🌸
20 Yorumla - 24 gü
Evet çok yakışırdı bunlar ama maalesef hayat şartlarımız bunlara uygun değil bir çoğumuzun çoğu insan evine et alamıyor ne yapalım başımızdakiler düşünsün herkes keyfine düşkün
12 Yorumla- 24 gü
Bence editörlerden birisi sana ilgili yoksa her soru süper seçilmez eskiden ben bir tanesiyle konuşuyordum sürekli benim sorularım süper soru seçiliyordu 😅😅
Kişilik & Karakter konusunda 423 cevap paylaştı. Orjinal bordo bir Doğan Slx giderdi öyle serseri işi değil koca heriflerin kullanmaya kıyamadığı temiz sade bişiy
12 Yorumla- 24 gü
Bana güzel bir Türk kadını ile evlilik yakışırdı.
14 Yorumla- 24 gü
Zira bu benim hayalim de ondan. Kendi ırkımdan birisi olsun diye diliyorum.
- 24 gü
İnşallah.
Kişilik & Karakter konusunda 27,1b cevap paylaştı. Çok huzurlu bir hayat
11 Yorumla- 24 gü
Para yakışırdı sonra aşk olsa çarçur etmezdim ikisini de hakkını verirdim
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu hayatın ne kadarda boş olduğunu anlamak ve ona göre yaşamak yakışırdı
10 YorumlaBize hergün mutlu olmak haraç kesmek sevgili yapmak çok yakışırdı
Mesela Yaniiii ; )
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)24 gü
Atam biraz daha yaşasa idi bizim ülkenin halet-i ruhiyyesi adetaa ☺️🫶🏻
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 791 cevap paylaştı. Gezmek iyi olurdu kafa dağıtmak salaş bir sahilde rakı balık yemek
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)24 gü
"Gerçekten gerçek birisine denk gelsek" demişsin. Ben talibim seninle ciddi olarak tanışmaya, şans ver bana.
02 Yorumla- Cevap sahibi24 gü
Mesaj alımını aç, yazacağım.
Kişilik & Karakter konusunda 359 cevap paylaştı. Baya yakışırdı. Ama olması muhtemel bence hala😄
12 Yorumla- 24 gü
İnsan gibi insan olmak.
12 Yorumla- 24 gü
👏👏👏👏
Kişilik & Karakter konusunda 759 cevap paylaştı. valla huzuru bulsam bunlarin hepsi luks
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Namlı kemalin sözü geldi aklıma. :D
10 Yorumla- 24 gü
Ölmek bence en iyi ölüm yakışır artık
10 Yorumla İyi akşamlar
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Söyle tatlım
13 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Güzel şeyler yakışırdı.
10 Yorumla- 22 gü
Neyy
10 Yorumla Sevmek sevilmek yakışırdı
10 Yorumlaİnsan olmak
10 Yorumla- 22 gü
Ayrılmayıp evlenmek
10 Yorumla - 23 gü
Ne yakışırdı
10 Yorumla
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar