Anneme bagimliyim resmen. Markete girer bir seyler falan alirim ama gerisi yok.
Bir dukkana girmekten, saticiyla gorusmekten cekiniyorum mesela. O yuzden tek gideceksem defacto, lcw gibi bana karismayan, tepemde biri dikilmeyen, yanimda bitmeyen yerlere gidiyorum gidersem. Gerhangi bir magazaya giremiyorum bu yuzden.
Altin alamiyorum mesela tek basima. Kuyumculari dukkan dukkan gezip ceyrek/gram ne kadar diye soramiyorum.
Doktora randevu alip tek basima gidemiyorum, tek basima muayene olamiyorum. Ve daha bircok sey boyle. Kahve almaya gidemem, bir cafeye oturamam (tek oturamam)
Korumacı yetistirildim, hep isimi ailem halletti. Bana sorumluluk vermediler. Simdi zorlaniyorum ve bana kiziyorlar koca kiz oldun işlerini kendin hallet diye. Ama boyle yetistirip, kendin hallet demeleri de sinir ediyor beni.
Simdi annem yanimda degil. Sehir disinda. Doktora gitmem gerek gidemiyorum. Baska seyler yapmam gerek yapamiyorum. Ozguvensizim, guzel biri de degilim. Yuzum falan da sivilceli.(cildiyeye falan gitmem gerek ama gidemiyorum. Diger bolumlerde ayni sekilde) Bunlarda etki ediyor. Toplum icinde gorunmez olmak istiyorum bazen. Bu yuzden kendi icimde kucule kucule kambur oldum zaten.
Ne yapacagim, nasil cozecegim, nasil cesaret edecegim bilmiyorum.
Her işimi ailem halletti. Disari cikmama izim dahi vermediler. Aile evinde okudum. Gitmek istedigimde aldigim cevap sen kendi basina yasayamazsin, bir seyleri halledemezsin oldu.
Hem boyle yetistirdiler hem niye bir seyleri halledemiyorum diye kiziyorlar. Hemde bir seyler yapmak istediğimde bu yapimi öne sürüp sen yapamazsin oluyor. Cok yoruldum.
Bunlari nasil cozecegim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer